ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
ESHOP Συνθέσεις & Κατασκευές
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

Surprise Balloon Box Gender Reveal Boy or Girl (30cm x 40cm)

Κωδικός
4959
15,40 €

Περιγραφή

To Surprise Balloon box είναι ένα κουτί πολυτελείας τυπωμένο με το ερώτημα της αποκάλυψης φύλου Boy or Girl το οποίο θα πρέπει να το γεμίσουμε με μπαλόνια με ήλιον. Εκτός της έκπληξης που θα σας προσφέρει μπορεί να είναι και ένα εντυπωσιακό διακοσμητικό για το Gender reveal party σας σε περίοπτη θέση μεταφέροντας το μήνυμα Boy or Girl.
Η διάσταση του είναι 30 εκατοστά μήκος και 40 εκατοστά ύψος. Τοποθετήστε μέσα τα μπαλόνια ροζ ή γαλάζια ανάλογα με το φύλο του παιδιού σας και την κατάλληλη στιγμή ανοίξτε το Surprise Balloon box για να γίνει η έκπληξη της αποκάλυψης του φύλου του μωρού σας. Τα μπαλόνια θα απελευθερωθούν προς τα επάνω και θα έχουμε μια εντυπωσιακή Gender reveal έκπληξη. Επιλέξτε να γεμίστε το Surprise Balloon box με μπαλόνια τύπου foil τα οποία έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και έτσι μπορείτε να φουσκώστε μονοί σας πολύ νωρίτερα ή να τα προμηθευτείτε από κάποιο κατάστημα ακόμα και προηγούμενες ημέρες.
Αν αποφασίσετε να τοποθετήσετε για την έκπληξη της αποκάλυψης του φύλου μπαλόνια τύπου latex, φουσκώστε τα τη τελευταία στιγμή γιατί δεν διατηρούνται πολλές ώρες. Κρατήστε το Surprise Balloon box Gender Reveal σας ενθύμιο για τη σημαντική αυτή στιγμή.

  • Κουτί διάστασης 30εκ Χ 40 εκ.
  • Υψηλής ποιότητας
  • Επαναχρησιμοποιούμενο
Ποικιλία προϊόντων
Παράδοση σε 1 ημέρα
Οι χαμηλότερες τιμές
ISO 9001
Ποικιλία προϊόντων
Παράδοση σε 1 ημέρα
Οι χαμηλότερες τιμές
ISO 9001
Δες επίσης