ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
ESHOP Συνθέσεις & Κατασκευές
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

Μπάλα Gender Reveal Boy or Girl με Φούξια Κομφετί

Κωδικός
4950
9,80 €

Περιγραφή

Μπορείτε να δείξετε τις ποδοσφαιρικές σας ικανότητες με τη μπάλα ποδοσφαίρου Gender reveal γεμισμένη με γυαλιστερό κομφετί. Η μπάλα Boy or Girl  είναι πλαστική και ανοίγει στη μέση για να μπει το γυαλιστερό κομφετί και κλείνει ερμητικά. Η έκπληξη της αποκάλυψης του φύλου του μωρού σας δε θα χαλάσει γιατί εξωτερικά δεν θα φαίνεται οτιδήποτε. Το Gender Reveal party σας θα απογειωθεί μόλις θα κλωτσήσετε τη μπάλα ποδοσφαίρου και θα ελευθερωθεί το γυαλιστερό κομφετί δημιουργώντας ένα πανηγυρικό αποτέλεσμα .
Η  διάμετρος της Boy or Girl Gender Reveal μπάλας είναι 12 εκατοστά και εμπεριέχονται στη συσκευασία  50 γραμμάρια από γυαλιστερό κομφετί  σε σακουλάκι. Θα χρειαστεί να αδειάσετε το κομφετί μέσα στη μπάλα.  Μπορείτε να αυτοσχεδιάσετε με την Gender reveal μπάλα, πετώντας την ο ένας στον άλλο μέχρι να ανοίξει και να ελευθερωθεί το γυαλιστερό κομφετί και το παιχνίδι να πάρει άλλη τροπή. Μπορείτε να την κρεμάσετε από την ειδική υποδοχή που διαθέτει και αν τη χτυπήσετε με μπαστούνι ενώ θα κουνιέται για να υπάρχει δυσκολία και να επιμηκύνει την έκπληξη της αποκάλυψης.  Επιλέξτε μπάλα  Boy or Girl Gender reveal  με με την επιλογή για φούξια ή μπλε κομφετί.
Φροντίστε η έκπληξη με την μπάλα Gender reveal να γίνει σε εξωτερικό χώρο έτσι ώστε κλωτσώντας την μπάλα να μην υπάρχει ατύχημα  από κάποιο κομμάτι, κατευθύνοντας τη μπάλα προς τον ουρανό.
Το προϊόν διατίθεται σε ατομική συσκευασία δώρου.  

Ποικιλία προϊόντων
Παράδοση σε 1 ημέρα
Οι χαμηλότερες τιμές
ISO 9001
Ποικιλία προϊόντων
Παράδοση σε 1 ημέρα
Οι χαμηλότερες τιμές
ISO 9001
Δες επίσης