ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
ESHOP Συνθέσεις & Κατασκευές
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

Gender reveal Μπαλόνια 15 τεμ. σετ με κομφετί. Περιλαμβάνει 1 τεμ 18''με ερωτηματικά και κομφετί επιλογής σας, 7 μπαλόνια It's a boy, 7 μπαλόνια It's a girl

Κωδικός
4668
9,00 €

Περιγραφή

Το σετ περιλαμβάνει :

1 τεμάχιο 18'' (45 εκατοστά) μπαλόνι τυπωμένο με ερωτηματικά και με κομφετί της επιλογής σας ροζ ή γαλάζιο

7 τεμάχια μπαλόνια 12''  it's a girl ροζ και

7 τεμάχια μπαλόνια  12'' it's a boy γαλάζια

Η όλη ιδέα στηρίζεται στο ότι αυτός που γνωρίζει το φύλο του παιδιού, οργανώνει την έκπληξη. Τοποθετεί μέσα στο μπαλόνι κομφετί στο χρώμα του φύλου του παιδιού που περιμένουν. Ροζ για κοριτσάκι και μπλε για αγοράκι. Αφού φουσκωθεί το μπαλόνι επαρκώς με ήλιο ή με αέρα. Το μπαλόνι έκπληξη είναι έτοιμο και την κατάλληλη στιγμή θα σκάσει και ελευθερώσει το κομφετί που θα υποδηλώνει το φύλο του επερχόμενου μωρού. 

Τα μαύρα μπαλόνια με ερωτηματικά αποτελούν την τελευταία τάση για τη διοργάνωση ενός επιτυχημένου πάρτυ έκπληξης για την αποκάλυψη του φύλου του επερχόμενου μωρού. Το υπέροχο αυτό δώρο φυσικά και δεν θα μπορούσε να λείπει από τη Balloon fire, η οποία είναι η πρώτη που σας φέρνει κοντά στην υλοποίηση αυτής της φρέσκιας ιδέας στην Ελλάδα. Τα μπαλόνια boy or girl με κομφετί όχι μόνο θα ξετρελάνουν τους νέους γονείς αλλά αναμένεται να κλέψουν και τις καρδιές όλων! 

Ποικιλία προϊόντων
Παράδοση σε 1 ημέρα
Οι χαμηλότερες τιμές
ISO 9001
Ποικιλία προϊόντων
Παράδοση σε 1 ημέρα
Οι χαμηλότερες τιμές
ISO 9001
Δες επίσης