ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
ESHOP Συνθέσεις & Κατασκευές
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

Τηλεκατευθυνόμενο μπαλόνι αεροπλανάκι & φιάλη ήλιον 18 μπαλονιών

Κωδικός
3342
Ειδική Τιμή 45,00 € Κανονική τιμή 71,50 €
-37%

Video
Περιγραφή

Η προσφορά περιλαμβάνει το απίστευτο τηλεκατευθυνόμενο αεροπλανάκι μπαλόνι μαζί με μια φιάλη με ήλιο που επαρκεί για να το φουσκώσει πλήρως. Φουσκώστε το αεροπλανάκι με το ήλιο και ετοιμαστείτε για πτήσεις .Πετάξτε το μέσα στο σπίτι και κάντε απίθανες προσγειώσεις για να δείξετε τις ικανότητες σας σαν πιλότος. Η φιάλη με το ήλιο έχει τη δυνατότητα να φουσκώσει το μπαλόνι αεροπλανάκι και να παραμείνει το υπόλοιπο ήλιο που θα περισσέψει για χρήση άλλη στιγμή για άλλα μπαλόνια όταν θα χρειαστεί . Επίσης μετά από κάποιες μέρες το αεροπλανάκι θα χάσει κάποια ποσότητα από το ήλιο και θα μαλακώσει αισθητά . Έτσι μπορείτε να συμπληρώσετε ήλιο και το μπαλόνι αεροπλανάκι να είναι πάλι σα καινούριο, έτσι το παιχνίδι συνερίζεται ξανά και ξανά. Η φιάλη με το ήλιο περιλαμβάνει δύο βαλβίδες . Μια μπλε που τη χρησιμοποιούμε για τα λάτεξ μπαλόνια και μία μαύρη που θα την τοποθετήσετε πάνω στη μπλε για να φουσκώσετε το μπαλόνι αεροπλανάκι

Το τηλεκατευθυνόμενο αεροπλανάκι είναι ένα μπαλόνι σε σχήμα αεροπλάνου που το φουσκώνουμε με ήλιο .Είναι κόκκινου χρώματος και η διάστασή του όταν είναι φουσκωμένο και έτοιμο για χρήση είναι 90 εκατοστά μήκος και 56 εκατοστά πλάτος από το ένα έως το άλλο φτερό .

Το τηλεχειριστήριο μπορεί να κατευθύνει το αεροπλανάκι σε μεγάλη απόσταση και από προσωπική  μας εμπειρία υπακούει στις εντολές σε απόσταση 50 μέτρων με προϋπόθεση να είναι φορτισμένο επαρκώς .Οι εντολές που μπορούμε να του δώσουμε είναι προς τα εμπρός , προς τα πίσω και αριστερά και δεξιά. Μπορούν να συνδυαστούν εντολές , για παράδειγμα μπροστά και δεξιά ταυτοχρόνως . Η χρήση του ενδείκνυται για εσωτερικούς χώρους γιατί μπορεί να παρασυρθεί από τον αέρα σε εξωτερικό χώρο και να χαθεί .
Η φόρτιση στο αεροπλάνο γίνεται με καλώδιο USB που περιέχεται στη συσκευασία και έτσι μπορείτε να το φορτίζεται πολύ εύκολα και ανέξοδα όπως ένα κινητό τηλέφωνο .
Το τηλεχειριστήριο λειτουργεί με δύο μπαταρίες ΑΑ 1,5 volt  κατά προτίμηση αλκαλικές. 
Το μπαλόνι αεροπλάνο διαθέτει ισχυρό φώς led και παρουσιάζει πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα κατά την πτήση του , ειδικά σε χώρους με χαμηλό φωτισμό .
   Η συναρμολόγηση είναι πολύ εύκολη , θα χρειαστείτε λιγότερο από 5 λεπτά για να το ετοιμάσετε . Η  χρήση του είναι πολύ εύκολη και άτομα από όλες τις ηλικίες μπορούν να κάνουν χρήση
Ένα τρικ από εμάς για να έχετε το τέλειο αποτέλεσμα κάνοντας τις ιδανικές πτήσεις είναι να διατηρούμε το μπαλόνι μας σε μία κατάσταση ισορροπίας στο χώρο μας ή να έχει ελαφρά ανοδικές τάσεις .Δηλαδή να μην ανεβαίνει στο ταβάνι και  ούτε να κάθεται στο έδαφος. Επειδή όμως πολλοί παράγοντες επηρεάζουν την ισορροπία αυτή , όπως η εποχή  και η θερμοκρασία  , έτσι μπορείτε με τις ταινίες διπλής όψης που βρίσκονται στη συσκευασία ή και με άλλο τρόπο αφού τις κολλήσετε στο κάτω μέρους του αεροπλάνου να προσθέσετε κάποια μικρά αντικείμενα που θα του προσθέσουν λίγο βάρος. Για παράδειγμα 2-3 συνδετήρες , μία βίδα , ή ότι άλλο σκεφτείτε που μπορεί να προσαρμοστεί .
 Σε επόμενες ημέρες τα έξτρα βάρη μπορούν να αφαιρεθούν αν το παρασύρουν προς το έδαφος .Το τηλεκατευθυνόμενο μπαλόνι έχει πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής γιατί μπορούμε να συμπληρώνουμε ήλιο όσες φορές χρειαστεί , ή αν δεν έχουμε ήλιο να προσθέσουμε αέρα από μία οποιαδήποτε φουσκωτήρα. Αν συμπληρώσουμε πολλές φορές αέρα η πτητική ικανότητα θα μειωθεί και έτσι θα χρειαστεί να αφαιρέσουμε τα πρόσθετα βάρη που πιθανό να έχουμε τοποθετήσει τις προηγούμενες ημέρες  . Ο μηχανισμός που τοποθετείται στο τηλεχειριζόμενο μπαλόνι μας διαθέτει διακόπτη ON-OFF όπως επίσης και το τηλεχειριστήριο 
Ποικιλία προϊόντων
Παράδοση σε 1 ημέρα
Οι χαμηλότερες τιμές
ISO 9001
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Ποικιλία προϊόντων
Παράδοση σε 1 ημέρα
Οι χαμηλότερες τιμές
ISO 9001
Δες επίσης
twitter youtube pinterest instagram facebook