ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
ESHOP Συνθέσεις & Κατασκευές
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

Μπαλόνια AirLoonz Χριστουγεννιάτικο δέντρο 78 x 149 cm φουσκώνουν με αέρα.

Κωδικός
3340
13,95 €

Περιγραφή

Μπαλόνια AirLoonz Christmas tree 78 x 149 cm, από την Anagram balloons

Τα μπαλόνια AirLoonz φουσκώνονται με αέρα και έτσι εξοικονομούμε ήλιο. Το υλικό τους είναι φόιλ. Έχουν την καινοτομία ώστε να παραμένουν σε όρθια θέση χωρίς να φουσκώσουμε με ήλιο. Έτσι μειώνεται δραματικά το κόστος στη διακόσμησή με τα μπαλόνια AirLoonz.

Σε κάθε Χριστουγεννιάτικη γιορτή, σε βιτρίνες καταστημάτων, στην αφή Χριστουγεννιάτικων δέντρων τα μπαλόνια Χριστουγεννιάτικο δέντρο Air Loonz μπορούν να έχουν περίοπτη θέση. Το χαρακτηριστικό τους είναι το έντονο γυαλιστερό πράσινο χρώμα με διακριτικό καφέ χρώμα στη βάση και το καθιερωμένο αστέρι στο επάνω μέρος.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν οποιοδήποτε στιγμή θελήσετε φουσκώνοντας τα με οποιαδήποτε φουσκωτήρα χειρός. Απλά με αέρα. Ο χρόνος που θα παραμείνουν τα μπαλόνια μας σα καινούρια είναι πολύ μεγαλύτερος από τα υπόλοιπα μπαλόνια. Μπορείτε να συμπληρώσετε αέρα, αν αυτό χρειαστεί μετά από κάποιες μέρες. Το κρύο είναι πιθανό να τα συρρικνώσει προσωρινά. Τα μπαλόνια μας αφού συμπληρώσετε αέρα  θα επιστρέψουν στην αρχική τους κατάσταση.

Η διάσταση τους είναι 78 εκατοστά πλάτος και 149 εκατοστά ύψος. Η συνήθης ονομασία  τους είναι Μπαλόνια Christmas tree air Loonz. Διαβάστε τις οδηγίες πριν ξεκινήσετε το φούσκωμα.

Ποικιλία προϊόντων
Παράδοση σε 1 ημέρα
Οι χαμηλότερες τιμές
ISO 9001
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Ποικιλία προϊόντων
Παράδοση σε 1 ημέρα
Οι χαμηλότερες τιμές
ISO 9001
Δες επίσης