ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
ESHOP Συνθέσεις & Κατασκευές
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

Τηλεχειρισμός 8 θέσεων με βάση

Κωδικός
4318
236,00 €

Περιγραφή

Ο τηλεχειρισμός διαθέτει 8 θέσεις και μπορεί να πυροδοτήσει σιντριβάνια και όλα τα πυροτεχνηματα που φέρουν καψούλι πυροδότησης. Ο κάθε ένας δέκτης διαθέτει βάση, έτσι μας προσφέρει μεγάλη ευκολία γιατί τοποθετούμε πολύ εύκολα τα σιντριβάνια χωρίς να χρειαζόμαστε κάποια άλλη βάση στήριξης.

Η εμβέλεια του τηλεχειρισμού είναι μεγάλη, φτάνει τα 50 μέτρα χωρίς εμπόδια. Λειτουργεί με μια μπαταρία 9V η οποία θα πρέπει να είναι αλκαλική για σίγουρο αποτέλεσμα. Ο τηλεχειρισμός 8 θέσεων περιλαμβάνει τηλεχειρισμό με 12 κουμπιά και ένα ακόμα θέση για ταυτόχρονη πυροδότηση όλων μαζί. Στις επιπλέον ελεύθερες θέσεις του τηλεκοντρόλ που είναι 12 ενώ ο τηλεχειρισμός μας είναι 8 θέσεων, μπορείτε να βάλετε δέκτες από άλλους τηλεχειρισμούς και να κάνετε όποιο συνδυασμό θέλετε.

Ο συγκεκριμένος τηλεχειρισμός έχει τη δυνατότητα να κάνει αλλαγή συχνότητας και να επαναπρογραμματιστεί πολύ εύκολα από εσάς. Με αυτή λοιπόν τη δυνατότητα μπορείτε να κάνετε συνδυασμούς και με άλλους περισσότερους τηλεχειρισμούς για να πυροδοτήσετε όσα σιντριβάνια και πυροτεχνηματα θέλετε.

Οι δέκτες διαθέτουν τρεις ενδείξεις με led. Ιδανική χρήση είναι να ανοίγετε τον τηλεχειρισμό-δέκτη σας λίγο πριν τη χρήση για να αποφεύγετε τυχόν άλλες συχνότητες που μπορεί να συμπίπτουν στον χώρο. Σηκώστε τις κεραίες στους δέκτες και στο κοντρόλ σας για σίγουρο αποτέλεσμα πυροδότησης στα σιντριβάνια και στα πυροτεχνηματα.

Διατίθεται με ειδική βαλίτσα μεταφοράς.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το προϊόν αυτό μιλήστε με το εξειδικευμένο μας προσωπικό στα τηλέφωνα 2610435619 ή 2107009500 , καθώς και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην διεύθυνση info@balloon-fire.gr

Ποικιλία προϊόντων
Παράδοση σε 1 ημέρα
Οι χαμηλότερες τιμές
ISO 9001
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Ποικιλία προϊόντων
Παράδοση σε 1 ημέρα
Οι χαμηλότερες τιμές
ISO 9001
Δες επίσης
twitter youtube pinterest instagram facebook