ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
ESHOP Συνθέσεις & Κατασκευές
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

ΠΑΚΕΤΟ ΓΑΜΟΥ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΩΝ STANDARD (Κάντο μόνος σου)

Κωδικός
4292
113,00 €

Video
Περιγραφή

ΠΑΚΕΤΟ με Πυροτεχνήματα και σιντριβάνια για γάμους.

Δώστε τη λάμψη που αρμόζει στο γάμο σας με το πακέτο Standard που σχεδιάσαμε για εσάς. Σιντριβάνια στο χορό ή στην είσοδό σας ή στην τούρτα με απλό άναμα με τη χρήση αναπτήρα, και ένα πακέτο πυροτενημάτων με 100 βολές και διάρκεια 1 λεπτό με ένα μόνο άναμα.

Η χρήση είναι απλή εύκολη και χωρίς να διαθέτετε ειδικές γνώσεις.

-2 Τεμάχια σιντριβάνια ύψους 1,2 μέτρων και διάρκεια 90 δευτερόλεπτα. Ανάβουν με αναπτήρα εύκολα.

Το συντριβάνι δύο μέτρων ύψους φλόγας και διάρκεια καύσης περίπου ένα λεπτό διαθέτει ατομική βάση στήριξης. Η βάση αυτή είναι μιας χρήσης και δεν χρειάζεται να μας την επιστρέψετε. Έτσι εύκολα μπορείτε να στηρίξετε το συντριβάνι σας σωστά , με ασφαλή τρόπο αποτροπής πτώσης κατά την ώρα της καύσης. Η εμφάνιση του είναι ικανοποιητική και έτσι μπορεί να πρωταγωνιστεί από ένα γάμο και να καταγραφεί σε όλα τα πλάνα , έως την πρώτη θέση πάνω στο bar.

Ο χρόνος καύσης και το ύψος της φωτιάς που αναφέρει ο κατασκευαστής μπορεί να επηρεαστούν από τις καιρικές συνθήκες και την υγρασία, παρουσιάζοντας ελαφρά χαμηλότερη απόδοση.

Πυροδοτείται αμέσως με αναπτήρα και έτσι είναι πολύ εύκολη η ταυτόχρονη χρήση σε πολλά συντριβάνια μαζί. Ένα μυστικό που μπορεί να σας βοηθήσει για καλύτερο αποτέλεσμα και γρήγορη πυροδότηση , είναι να ανάψετε πρώτα έναν πυρσό τούρτας και με αυτόν να ανάψετε τα συντριβάνια σας με απλή επαφή. Θα έχετε το γρηγορότερο και ευκολότερο άναμμα με αυτόν τον τρόπο.

Τα συντριβάνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εξωτερικούς χώρους αλλά και σε εσωτερικούς χώρους με δική σας ευθύνη . Και στις δύο περιπτώσεις ,ειδικά στη χρήση εσωτερικά ουδεμία ευθύνη έχει ο κατασκευαστής και ο διανομέας για προβλήματα δυσοσμίας από καπνό ή σε ζημιά που μπορεί να προκληθεί. Κρατάτε αποστάσεις ασφαλείας και επιλέξτε προσεκτικά το χώρο που θα γίνει η χρήση τους. Σε κάποιους χώρους δεν ενδείκνυται η χρήση. όπως σε όλα τα πυροτεχνήματα και τα βεγγαλικά θα πρέπει να ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες που θα σας δοθούν .Προτιμήστε η χρήση να γίνεται από έμπειρα άτομα ή από άτομα που να έχουν χρησιμοποιήσει στο παρελθόν πυροτεχνήματα. Απαγορεύεται να τα στηρίζετε μέσα σε μεταλλικά ή γυάλινα υλικά.

Τα συντριβάνια είναι πυροτεχνηματα που χρησιμοποιούνται ευρέως σε γάμους, σε πάρτυ σε clubs. Με πολύ χαμηλό κόστος δίνουμε χρώμα λάμψη και χαρακτήρα επιλέγοντας τα σωστά πυροτεχνήματα και τα κατάλληλα βεγγαλικά.

-1 Πυροτέχνημα 100 βολών πρόγραμμα με ένα μόνο άναμα.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΩΝ

Ποικιλία προϊόντων
Παράδοση σε 1 ημέρα
Οι χαμηλότερες τιμές
ISO 9001
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Ποικιλία προϊόντων
Παράδοση σε 1 ημέρα
Οι χαμηλότερες τιμές
ISO 9001
Δες επίσης
twitter youtube pinterest instagram facebook