ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

Μηχανή κατασκευής ξηρού πάγου PENGUIN

SKU
1577
195,99 €

Video
Περιγραφή

Η μηχανή παρασκευής ξηρού πάγου Dry ice Penguin είναι χειροποίητη.Είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι , έτσι έχουμε εγγυημένα μια συσκευή για χρήση εφόρου ζωής κάτι που ακριβές μηχανές που είναι κατασκευασμένες από πλαστικό δεν μας το παρέχουν. Η εταιρεία μας είναι η μόνη πιστοποιημένη στον χώρο με ISO9001:2015 ποιότητας.

Η μηχανή Penguin κατασκευάζεται στην Ελλάδα από τη Balloon fire και διανέμεται απευθείας από αυτή χωρίς μεσάζοντες , έτσι δικαιολογείται και η πολύ χαμηλή της τιμή 158 ευρώ +ΦΠΑ. Η συσκευή αυτή είναι κατάλληλη για γρήγορη και εύκολη παράγωγη σε μεγάλες αλλά και πολύ μικρές ποσότητες ξηρού πάγου χωρίς απώλειες και σε ελάχιστο χρόνο, έτσι δεν χρειάζεται να τον αποθηκεύουμε και να έχουμε απώλειες.

Ευρεία χρήση της συσκευής από Bar και Ξενοδοχεία για χρήση του πάγου σε κοκτέιλ .Επίσης και για παράγωγη καπνού για χρήση σαν εφέ κατά βάση σε γάμους αλλά και για συντήρηση και μεταφορά προϊόντων .Η μηχανή κατασκευής ξηρού πάγου Penguin είναι Ελληνικό προϊόν με τιμή 158 € +ΦΠΑ τη χαμηλότερη παγκοσμίως και πάρα πολλές πωλήσεις στο εξωτερικό.

Το προϊόν εξάγεται από την Balloon Fire σε όλες τις χώρες του κόσμου.

Η συσκευασία της συσκευής περιλαμβάνει 2 ασκούς συλλογής ξηρού πάγου 1/2 κιλού και 1 κιλού , διαθέτει έξυπνο σφιγκτήρα εφαρμογής .Η φιάλη CO2 που θα χρησιμοποιήσετε πρέπει να διαθέτει σιφωνικό σωλήνα.

Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται η φιάλη CO2.Δειτε το βίντεο με την κατασκευή ξηρού πάγου από τη μηχανή Penguin και λύστε όλες τις απορίες σας , οι χρόνοι κατασκευής στο βίντεο είναι πραγματικοί.

Ποικιλία προϊόντων
Παράδοση σε 1 ημέρα
Οι χαμηλότερες τιμές
ISO 9001
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Μηχανή κατασκευής ξηρού πάγου PENGUIN

No Related Posts

  Ποικιλία προϊόντων
  Παράδοση σε 1 ημέρα
  Οι χαμηλότερες τιμές
  ISO 9001
  Δες επίσης
  1. Mini Mega Blaster
   Mini Mega Blaster
   1.100,00 €
   wishlist
  2. Μηχανές φωτιάς
   Μηχανές φωτιάς
   345,01 €
   Εξαντλημένο
   wishlist
  twitter youtube pinterest instagram facebook