ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
ESHOP Συνθέσεις & Κατασκευές
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

Τυπωμένα μπαλόνια διαφημιστικά

Τυπωμένα μπαλόνια διαφημιστικά
Τυπωμένα διαφημιστικά μπαλόνια με το λογότυπό σας σε διάφορα χρώματα της επιλογής σας.

Διαφημιστικά μπαλόνια

Μία από τις πιο συνηθισμένες αλλά και επιτυχημένες προωθήσεις είναι τα μπαλόνια με το λογότυπό σας. Μπαλόνια που το διαμλετρημά τους φουσκωμένα είναι περίπου στα 30-35 εκατοστά είναι αυτά που τυπώνονται και μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε αυτόνομα από εσάς σαν δώρο σε κάθε συσκευασία για παράδειγμα ή να το δίνετε στους πελάτες σας ξεφούσκωτο ή τα χρησιμοποιείτε σαν προωθητική ενέργεια φουσκωμένα με ήλιον και μοιράζοντας τα στον κόσμο.

Τα μπαλόνια αυτά μπορούν, επίσης, να φουσκωθούν με ήλιο και να στολίσουν το χώρο όταν γίνει κάποιο event ή συνέδριο ή εγκαίνια.

Η διαδικασία είναι απλή προκειμένου να τυπωθούν με το λογότυπό σας. Στέλνετε σε ηλεκτρονική μορφή το αρχείο στην εταιρεία και ο γραφίστας μας σε επικοινωνία μαζί σας συζητά τις λεπτομέρειες σχετικά αν το αρχείο πληροί τις προϋποθέσεις για να τυπωθεί σωστά το μπαλόνι.

Υπάρχουν δεκάδες χρώματα να επιλέξετε σε μπαλόνια, ώστε να ταιριάζουν στα χρωματικά λογότυπα της επιχείρησής σας.

Τα μπαλόνια μπορούν να τυπωθούν σε μία πλευρά με ένα χρώμα μελάνι ή με δύο χρώματα μελάνι. Μπορούν επίσης να τυπωθούν σε δύο πλευρές με το λογότυπό σας. Το κόστος ποικίλει ανάλογα τα τεμάχια τυπώματος και τα μελάνια που θα χρησιμοποιηθούν.

Αγόρασέ τα τώρα !!!



twitter youtube pinterest instagram facebook