ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
ESHOP Συνθέσεις & Κατασκευές
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

To Bachelor Party των ονείρων σας

To Bachelor Party των ονείρων σας
Ακουλουθήστε απλά βήματα για να μπορέσετε να διοργανώσετε το bachelor πάρτι που επιθυμείτε και να περάσετε αξέχαστη βραδιά εσείς με τους φίλους ή φίλες σας. Μπαλόνια bachelorette τυπωμένα Team Bride και πολλές ιδέες σε περιμένουν για το τέλειότερο πάρτι !!!

Διοργανώστε σωστά και επιτυχημένα το bachelor πάρτι, ακλουθώντας προσεκτικά τα βήματα. Καταρχάς το πάρτι το διοργανώνει ο κουμπάρος ή κουμπάρα αντίστοιχα και κατά συνέπεια θα μπορεί να καλέσει τους φίλους και φίλες αν πρόκειται για την πλευρά της νύφης. Πρέπει να επιλέξει την ημερομηνία συνήθως το καλύτερο είναι 2 εβδομάδες πριν τον γάμο και ημέρα να είναι Σάββατο ή έστω Παρασκευή ώστε να μην είναι εργάσιμη.

Επόμενη κίνηση είναι η σωστή επιλογή του μέρους που θα γίνει το bachelor πάρτι. Πρέπει να είναι προσεκτική η επιλογή γιατί θα είναι και το μέρος όπου θα έρθουν φίλοι και θα πρέπει να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι όσο το δυνατόν.

Αφού γίνουν όλα σωστά προγραμματισμένα αυτά, μετά σειρά έχει το happening εκπλήξεις καθώς και ο στολισμός που ενδεχομένως θα υπάρξει για να σηματοδοτήσει την λήξη της εργένικης ζωής.  

Τα είδη που υπάρχουν είναι πολλά κονκάρδες, κορδέλες, μπαλόνια αλλά και sparklers επιτραπέζια σιντριβάνια, πυροτεχνήματα.

Μπαλόνια bride, groom δηλαδή σχηματισμένα γαμπρός και νύφη, μπαλόνια Team Bride, μπαλόνια τυπωμένα προσωποποιημένα με ότι θέλετε εσείς να γράψετε προσθέτοντας την δική σας χιουμοριστική πινελιά. Διακοσμήστε με μπαλόνια τον χώρο και δώστε άλλη αίσθηση στο πάρτι που θα διοργανωθεί.

Αγόρασέ τα τώρα !!!



twitter youtube pinterest instagram facebook