ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
ESHOP Συνθέσεις & Κατασκευές
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

θα μπορέσω να φουσκώσω τα μπαλόνια με ήλιον για το πάρτυ μου ?

θα μπορέσω να φουσκώσω τα μπαλόνια με ήλιον για το πάρτυ  μου ?
Φυσικά και μπορείς να φουσκώσεις τα μπαλόνια με ήλιον πολύ εύκολα και προπάντων με τη χαρά της δημιουργίας!!! Έτσι εύκολα μπορείς να γίνεις ο διακοσμητής στο πάρτυ σου και να κάνεις εσύ τις επιλογές και τη φαντασία σου πραγματικότητα. Προμηθεύσου την κατάλληλη φιάλη με ήλιον επιλέγοντας μικρή, μεσαία ή μεγάλη για πολλά μπαλόνια, ανάλογα με το πλάνο σου και με τους χώρους που θα διακοσμήσεις.

Για να φουσκώσεις τα μπαλόνια με ήλιον μπορείς να το βρεις τις φιάλες με το ήλιο σε πολλά καταστήματα, με το www.balloon-fire.gr να διακρίνεται για την ποικιλία και την τεχνογνωσία σε αυτά θα θέματα. Η επόμενη επιλογή μετά τη φιάλη με ήλιο είναι η επιλογή στα μπαλόνια. Τα μπαλόνια γενεθλίων μπορεί να είναι foil , ή latex , να γράφουν Happy Birthday , ή ακόμα και σχηματισμένος αριθμός τα χρόνια των γενεθλίων. Φουσκώστε τα latex μπαλόνια με το ήλιο λίγες ώρες πριν το πάρτυ σας για να πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και όχι μια ημέρα πριν γιατί θα μικρύνουν πολύ και θα πέσουν στο πάτωμα. Τα foil μπαλόνια δεν έχουν πρόβλημα, διατηρούνται για πολλές μέρες και έτσι μπορείτε να τα φουσκώσετε και την προηγούμενη μέρα.

Αφού τελειώσετε με το φούσκωμα των μπαλονιών, αν έχει περισσέψει ήλιον μπορείτε να το αποθηκεύσετε για την επόμενη φορά. Συνδυάστε τα μπαλόνια σας με τον υπόλοιπο στολισμό αν θα υπάρχει και το θέμα της τούρτας. Είναι πολύ εύκολο να βρείτε μπαλόνια ακόμα και το πιο περίεργο και σπάνιο θέμα, υπάρχει μεγάλη εξειδίκευση σε όλη την αγορά. Μη ξεχάσετε τα συρματάκια βεγγαλικά sparklers για την τούρτα και κάποιους πυρσούς τούρτας με μεγάλη διάρκεια καύσης για να προλάβουν να βγάλουν φωτογραφίες όλοι οι καλεσμένοι τον εορταζόμενο.

Ζητήστε επίμονα πυρσούς τούρτας με διάρκεια καύσης πάνω από ένα λεπτό για να μπορέσετε να κάνετε τη φωτογράφιση με όλους όπως αναφέραμε παραπάνω, υπάρχουν στην αγορά σε εξειδικευμένα καταστήματα με πυροτεχνήματα. Αν η τοποθεσία το επιτρέπει και υπάρχει ο κήπος και γενικά ο κατάλληλος χώρος μπορείτε και να κάνετε χρήση και σε εναέρια πυροτεχνήματα για να δώστε λάμψη και διαφορετικότητα στο πάρτυ των γενεθλίων σας.

Κάντε τις σωστές επιλογές στα προϊόντα και στο κατάστημα που θα κάνετε τις αγορές και έτσι όλοι μετά από καιρό θα συζητούν και θα αναπολούν το ωραίο πάρτυ σας , αναμένοντας για το επόμενο

twitter youtube pinterest instagram facebook