ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
ESHOP Συνθέσεις & Κατασκευές
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

Τελικά ποιά είναι τα Πυροτεχνήματα Δράσης;

Τελικά ποιά είναι τα Πυροτεχνήματα Δράσης;
Ως Πυροτεχνήματα Δράσης εννοούμε όλα τα Πασχαλινά πυροτεχνήματα, δηλαδή τα δυναμιτάκια, τα μπαλάκια καπνού, τις σφυρίχτρες, τα σκορδάκια, τις σβούρες. Επίσης και όλα τα μασούρια γνωστά και ως ρωμαϊκά κεριά ανήκουν στην κατηγορία πυροτεχνήματα δράσης. Μπορούμε να τα βρούμε είτε σε εξειδικευμένα e-shops είτε σε καταστήματα με την ανάλογη άδεια πυροτεχνημάτων. Η Balloon Fire όχι μόνο έχει τεράστια εμπειρία στα πυροτεχνήματα δράσης αλλά διαθέτει και τη μεγαλύτερη ποικιλία της εγχώριας αγοράς!

 

Είναι γεγονός πως το ταξίδι των πυροτεχνημάτων δράσης ή όπως πολλοί ονομάζουν παιδικά πυροτεχνήματα είναι, αν μη τι άλλο, συναρπαστικό! Ξεκινάς δειλά – δειλά με το σκορδάκι, μετέπειτα ξετρελαίνεσαι με το μελισσάκι και το αεροπλανάκι ώσπου στο τέλος φτάνεις να δοκιμάσεις  τα dragon eggs, τα μπαλάκια καπνού και τα crunch. Και φυσικά δεν πρόκειται απλά για ένα παιχνίδι που θα εκτοξεύσει στα ύψη την αδρεναλίνη σου γιατί ο κρότος και η λάμψη που παράγουν όλα τα πυροτεχνήματα δράσης δημιουργούν το απόλυτο εορταστικό κλίμα! Μπορώ να σου πω με απόλυτη βεβαιότητα πως ο εορτασμός του Πάσχα θα ήταν τελείως διαφορετικός εάν απουσίαζαν τα δυναμιτάκια. Και αυτό διότι τα δυναμιτάκια είναι εκείνα που κλέβουν την παράσταση, φαντάζεσαι μεγάλη γιορτή χωρίς φασαρία;

Πού, όμως, μπορείς να βρεις τα πυροτεχνήματα δράσης; Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, μπορείς να τα βρεις σε καταστήματα που έχουν την ειδική άδεια πυροτεχνημάτων και σε ειδικευμένα e-shops. Και εδώ θέλω την προσοχή σου! Είναι γνωστό ότι διασκέδαση και ασφάλεια πάνε μαζί! Δεν πρέπει να ρισκάρεις την ασφάλειά σου με την αγορά πυροτεχνημάτων αμφιβόλου ποιότητας! Για να απολαύσεις στο μέγιστο τη χρήση των πυροτεχνημάτων δράσης και να εξαλείψεις οποιαδήποτε πιθανότητα τυχόν τραυματισμού, πρέπει να επιλέξεις το κατάστημα που θα σου παρέχει τόσο την ασφάλεια όσο και τη διασκέδαση. Συγκεκριμένα, όλα τα πυροτεχνήματα που θα βρεις στο eshop balloon-fire.gr είναι αυστηρά ελεγμένα και διαθέτουν πιστοποίηση CE, γεγονός που τα καθιστά ασφαλή προς χρήση. Επιπλέον, με κάθε σου αγορά η Balloon fire σου παρέχει αναλυτικές οδηγίες χρήσης έτσι ώστε να μπορέσεις να προσεγγίσεις το προϊόν με ασφάλεια. 

Συνεπώς, μπαίνεις στο balloon-fire.gr, επιλέγεις τα δικά σου αγαπημένα πυροτεχνήματα δράσης, διαβάζεις αναλυτικά τις οδηγίες χρήσης και είσαι πανέτοιμος για να κάνεις τον δικό σου χαμό! Υπό την αυστηρή επίβλεψη ενός ενήλικα, θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις τους κρότους και τη λάμψη των πυροτεχνημάτων δράσης στις δικές σου χαρούμενες στιγμές, μετατρέποντάς τες σε μία γιορτή γεμάτη φως και ζωντάνια!     

         

        Αγόρασέ τα τώρα !!!   

 Δυναμιτάκια Explosive 

                    Μελισσάκι

Σβούρα

 

Σκορδάκι

 

Μαγικό μαστίγιο

 

Μασούρι

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



twitter youtube pinterest instagram facebook