ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
ESHOP Συνθέσεις & Κατασκευές
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

Τα μπαλόνια πουά είναι η νέα τάση

Τα μπαλόνια πουά είναι η νέα τάση
Τα μπαλόνια πουά επέστρεψαν δυναμικά και αποτελούν την πρώτη επιλογή σε επιλεγμένες διακοσμήσεις. Τα μπαλόνια πουα προϋπήρχαν, όμως τώρα είναι η νέα τάση και αυτό δια χειρός της πασίγνωστης εταιρίας Louis Vuitton που τα έφερε δυναμικά στο προσκήνιο.

Η Louis Vuitton αλλάζει το διαχρονικό της χαρακτήρα και για το 2023 προσθέτει σε όλες τις καμπάνιες της με τρανταχτά ονόματα του μόντελινγκ νέα σειρά με προϊόντα πουά. Το πουά συνδυάζεται με μονοχρωμίες αλλά και με πολυχρωμίες, βλέπουμε πάνω σε τσάντες πολύ μεγάλης αξίας και ιδιαίτερης φινέτσας να υπερτερεί πολυχρωμία με το πράσινο μπλε λευκό και κόκκινο πουά. Η παρουσία του πουά δεν είναι διακριτική, αντιθέτως, είναι ευδιάκριτο και υπερτερεί όλων. Η εντυπωσιακή αυτή επιστροφή του πουά έχει σαν αποτέλεσμα να το βάλει στο στόχαστρο όλων των διακοσμητικών αντικειμένων που ακολουθούν πιστά τη μόδα και τις τάσεις. Έτσι η τάση του πουά επανέφερε και τα μπαλόνια πουά είναι ένα από τα πρωτοπόρα είδη που το ακολουθούν. Τα μπαλόνια πουά είχαν πάντα δυναμική και πολλούς που τα επέλεγα, όμως τώρα η τάση αυτή παίρνει μεγάλη έκταση και σίγουρα θα δούμε να επικρατεί το πουά επί το πλείστον στις φινετσάτες διακοσμήσεις. Τα μπαλόνια πουά διατίθενται σε πολλά διαφορετικά χρώματα . Σε κάθε πάρτυ γενεθλίων τα πουα μπαλόνια μπορούν να έχουν περίοπτη θέση. Σε κάθε βάπτιση τα πουα μπαλόνια μπορούν να πρωταγωνιστήσουν αφού το πουά γαλάζιο μαζί με το μπλε και τα μπαλόνια ροζ και φούξια πουά μπορούν να μας χαρίσουν απίστευτους συνδυασμούς. Ακόμα και διάφανα μπαλόνια με διακριτικό πολύχρωμο πουά συμπληρώνουν τη σειρά με τα πουα μπαλόνια και διευκολύνουν το συνδιασμό όλων μεταξύ τους.

Δείτε τα πουά μπαλόνια της Balloon fire και κάντε τον ιδανικό συνδυασμό που θα ακολουθεί την όμορφη αυτή τάση και ξεχωρίστε.

ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΑΛΟΝΙΑ ΠΟΥΑ

twitter youtube pinterest instagram facebook