ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
ESHOP Συνθέσεις & Κατασκευές
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

Στολισμός με μπαλόνια για τα Χριστούγεννα

Στολισμός με μπαλόνια για τα Χριστούγεννα
Χριστούγεννα χωρίς μπαλόνια δεν γίνεται!! Ποιος θα φανταστεί μια όμορφη φάτνη που δίπλα της δεν θα υπάρχει ο κλασσικός Άγιος Βασίλης σε μπαλόνια. Ποιος θα φανταστεί Χριστουγεννιάτικη γιορτή που δε θα υπάρχει στολισμός με χρυσά και κόκκινα μπαλόνια στο πάτωμα, αλλά και Χριστουγεννιάτικη γιρλάντα με μπαλόνια αστέρια έτσι σας δίνουμε μερικές ιδέες πως να κάνετε στολισμούς με μπαλόνια δίνοντας όγκο και χρώμα στο χώρο και την γιορτινή ατμόσφαιρα που του αρμόζει στη μεγαλύτερη γιορτή του χρόνου.

Αφού τα Χριστούγεννα αποτελούν την μεγαλύτερη γιορτή της ορθοδοξίας και είναι μία κατ’ εξοχήν οικογενειακή γιορτή, αυτό σημαίνει ότι ο στολισμός με μπαλόνια είναι ότι πρέπει για να αποδοθεί ο χαρακτήρας ο χαρούμενος και εορταστικός για μεγάλους αλλά και πρωτίστως για τους μικρούς μας φίλους.

1) Μπαλόνια Χριστουγεννιάτικα foil

Τα Χριστουγεννιάτικα foil μπαλόνια μπορεί να σχηματίζουν εκτός από τον κλασσικό Άγιο Βασίλη και τον χιονάνθρωπο, τον περιζήτητο Καρυοθραύστη που τα τελευταία χρόνια κάνει θραύση και τον συναντάμε παντού, μπαλόνια με το σοκολατόσπιτο και τον Elf. Συναντάμε μπαλόνια foil αστέρια σε διαφορετικά μεγέθη που μας βοηθούν να κάνουμε στολισμό με μπαλόνια χρησιμοποιώντας τα διαφορετικά μεγέθη στα μπαλόνια. Φυσικά η αλλαγή του χρόνου απαιτεί μπαλόνια που θα σχηματίζουν τον αριθμό της νέας χρονιάς. Τα μπαλόνια με τους αριθμούς είναι τα περισσότερο φωτογραφημένα μπαλόνια για το Instagram, έτσι το βράδυ της Πρωτοχρονιάς τα μπαλόνια με τον αριθμό της νέας χρονιάς είναι επιβεβλημένα.

2) Μπαλόνια Χριστουγεννιάτικα λάτεξ

Χριστουγεννιάτικα μπαλόνια λάτεξ πολλών ειδών μπορούν να στολίσουν Χριστουγεννιάτικα το σπίτι σας. Όπως μπαλόνια λάτεξ κόκκινα, πράσινα, χρυσά, ασημί ,μπαλόνια γεμισμένα με κομφετί , όλα αυτά δίνουν μια άλλη αίσθηση στο χώρο. Νέα μόδα αποτελούν τα μπαλόνια Chrome τα οποία είναι εντυπωσιακά γυαλιστερά και μεταλλικά και έχουν μία υφή που δύσκολα θα περάσουν απαρατήρητα. Τι πιο απλό εύκολο και οικονομικό, φουσκώστε Χριστουγεννιάτικα μπαλόνια και αφήστε τα στο δάπεδο, μπορείτε να κάνετε υπερβολή και να φουσκώσετε πάρα πολλά μπαλόνια. Περισσότερα από εκατό μπαλόνια !! Το κόστος στα μπαλόνια είναι πολύ μικρό, θα μεταμορφώσετε το σπίτι σας και δε θα το πιστεύετε. Κάντε τη διαφορά φέτος τα Χριστούγεννα με τις ιδέες στολισμού από μπαλόνια από τη Balloon-fire.gr

Δες εδώ όλες τις ιδέες για τα Χριστούγεννα !!!



twitter youtube pinterest instagram facebook