ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
ESHOP Συνθέσεις & Κατασκευές
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

Προβολή των εκπτώσεων του Black Friday με μπαλόνια, πως γίνεται ?

Προβολή των εκπτώσεων του Black Friday με μπαλόνια, πως γίνεται ?
Τα μπαλόνια είναι ο πλέον κατάλληλος τρόπος προκειμένου να γνωστοποιήσετε στους υποψηφίους πελάτες σας τις επερχόμενες εκπτώσεις στο κατάστημά σας. Το Balloon-fire.gr είναι εδώ για να σας βοηθήσει να αυξήσετε τις πωλήσεις των προϊόντων ή υπηρεσιών σας κατά την περίοδο της Black Friday. Με τη σωστή προετοιμασία και καθοδήγηση ,η περίοδος αυτή μπορεί να αποδειχθεί πραγματικά κερδοφόρα για την επιχείρησή σας πριν από την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων.
 
 
Είναι γνωστό πως στην Αμερική η Black Friday λαμβάνει χώρα την τέταρτη Παρασκευή του Νοεμβρίου. Συγκεκριμένα, για το έτος 2021 η Μαύρη Παρασκευή των καταναλωτών θα πραγματοποιηθεί στις 26 Νοεμβρίου. Συνεπώς, θα ήταν φρόνιμο να κάνετε ένα πλάνο σύμφωνα με το οποίο θα αποφασίσετε την ακριβή διάρκεια της εκπτωτικής περιόδου αλλά και το ποσοστό της έκπτωσης στα εκάστοτε προϊόντα σας. Είναι στο χέρι σας εάν οι εκπτώσεις θα γίνουν μόνο ανήμερα της Black Friday και της Cyber Monday ή εάν θα διαρκέσουν για περισσότερες ημέρες, ακόμα και ολόκληρη εβδομάδα .
 
Στη συνέχεια, προέχει να διαφημίσετε την ύπαρξη της εκπτωτικής περιόδου στο κατάστημά σας. Στο σημείο αυτό πρέπει να φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Είναι σημαντικό το μήνυμα προς τους καταναλωτές να είναι σαφές και να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα διότι ο σκοπός των εκπτώσεων δεν είναι μόνο η προσέλκυση αλλά και η άμεση πραγματοποίηση αγορών από τους πελάτες. Άρα, το μήνυμα προς τους καταναλωτές πρέπει να είναι πέρα για πέρα εύκολο στην κατανόηση, ευδιάκριτο και να μην τους μπερδεύει, γιατί απλά , θα σας προσπεράσουν . 
 
Εφόσον λάβετε τις απαραίτητες αποφάσεις, σειρά έχει το σωστό λανσάρισμα των εκπτώσεων. Ο καλύτερος τρόπος για να γνωστοποιήσετε την ύπαρξη των εκπτώσεων είναι, φυσικά, ο εντυπωσιασμός για να τραβήξουμε τα βλέμματα. Σε αυτό το σημείο το Balloon-fire.gr σας επισημαίνει τη σημασία της σωστής διακόσμησης της βιτρίνας με τη χρήση σε μπαλόνια για να περάσουμε το μήνυμά μας και να κάνουμε τη διαφορά. Η βιτρίνα αποτελεί τον προθάλαμο του καταστήματός σας, είναι απαραίτητο να είναι όσο πιο ελκυστική γίνεται προς τους πελάτες και τα μπαλόνια θα την κάνουν να ξεχωρίζει. 
 
Ο έξυπνος τρόπος για το στολισμό της βιτρίνας του καταστήματός σας είναι τα μπαλόνια. Μαύρα μπαλόνια που αναγράφουν με έντονα γράμματα τη λέξη SALE, μπαλόνια με εκπτωτικό μήνυμα που αναγράφουν το ακριβές ποσοστό της έκπτωσης  για παράδειγμα μία μεγάλη εκτύπωση -30% . Στην άλλη πλευρά τους τα  μπαλόνια μπορούν να αναγράφουν Black Friday και έτσι το μήνυμα να περνάει στον καταναλωτή . Η πρόταση του Balloon-fire.gr είναι να φτιάξετε μία εντυπωσιακή βιτρίνα που θα απαρτίζεται από μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς, σε αστέρια, ή και στρογγυλά μπαλόνια που θα αναγράφουν SALE και Black Friday. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργήσετε μία βιτρίνα η οποία όχι μόνο θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους καταναλωτές αλλά και θα κάνει χαμό στα social media. 
 
Τέλος, τα μπαλόνια είναι τα πιο κατάλληλα για την προώθηση των εκπτώσεων της Black Friday γιατί πετυχαίνουν αυτό που δεν μπορεί να πετύχει κανένας άλλος ,δίνουν στο κατάστημα το πιο ευχάριστο εορταστικό κλίμα γιατί και η Black Friday είναι γιορτή τόσο για τους καταναλωτές όσο και για τους επιχειρηματίες. Και όπως λέμε στη Balloon fire, γιορτή χωρίς μπαλόνια δε γίνεται! 
 
 
 
 
 
 
 
 



twitter youtube pinterest instagram facebook