ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
ESHOP Συνθέσεις & Κατασκευές
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

Μπαλόνια σχηματισμένα σε αριθμούς

Μπαλόνια σχηματισμένα σε αριθμούς
Μπαλόνια που σχηματίζουν αριθμούς υπάρχουν σε διάφορα μεγέθη και διάφορα χρώματα για να καλύψουν όλα τα γούστα. Μπορούν να αποτελέσουν το βασικό στολισμό για την παραμονή πρωτοχρονιάς. Τα μπαλόνια αριθμοί δίνουν μια κοσμοπολίτικη έμφαση στο χώρο, και μεταμορφώνουν το χώρο με την εντυπωσιακή γυαλάδα τους που πολλαπλασιάζεται από τον φωτισμό.

1) Μπαλόνια σχηματισμένα αριθμοί για κάθε εκδήλωση.

Τα μπαλόνια αριθμοί αποτελούν την τελευταία μόδα στις νεότερες και όχι μόνο ηλικίες αφού λανσαρίστηκαν από τα κοινωνικά δίκτυα, και ειδικότερα μεγάλοι σταρ και διάσημοι του Hollywood άρχιζαν να φωτογραφίζονται με αυτά. Έτσι, μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα έγιναν το must της κοινωνικής ζωής αφού μπήκαν κατευθείαν σε όλες τις ηλικίες ως δώρο για τα γενέθλια.

2) Μπαλόνια σχηματισμένα αριθμοί για την Πρωτοχρονια.

Δεν πρέπει να λείπουν τα μπαλόνια αριθμοί λοιπόν από καμία εκδήλωση παραμονής πρωτοχρονιάς και υποδοχής του νέου χρόνου. Φυσικά τα μπαλόνια αριθμοί μπορεί να χρησιμοποιηθούν και για τις επόμενες εορταστικές ημέρες, στις κοπές πρωτοχρονιάτικης πίτας ως το επίκεντρο της εκδήλωσης, και έτσι να εμφανιστούν τα μπαλόνια σε όλες τις φωτογραφίες. Τα μπαλόνια αριθμοί μπορούν να φουσκωθούν με ήλιον και να τοποθετηθούν αναλόγως στο χώρο, αλλά και με αέρα, έτσι ποικιλοτρόπως στολίζουν όλους τους χώρους που θέλουμε.

 

 

Αγόρασέ τα τώρα !!!

 

 

 



twitter youtube pinterest instagram facebook