ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
ESHOP Συνθέσεις & Κατασκευές
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

Μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας μπαλόνια με τριαντάφυλλο μέσα;

Μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας μπαλόνια με τριαντάφυλλο μέσα;
Η απάντηση είναι όχι , πιστεύουμε ότι δεν θα καταφέρετε να φτιάξετε τα μπαλόνια με το τριαντάφυλλο και θα ταλαιπωρηθείτε χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Απευθυνθείτε μόνο σε εξειδικευμένοι κατάστημα με μπαλόνια, γιατί η συναρμολόγηση έχει πολλά μυστικά και απαιτεί γνώση. Με τον κίνδυνο να μείνετε χωρίς δώρο του Αγίου Βαλεντίνου ,σας προτείνουμε να μην το αγοράσετε τα μπαλόνια αν δεν είναι έτοιμο φουσκωμένα.

Όμως ….παραδέξου το! Κι εσύ έχεις δει και έχει ζηλέψει το διάφανο μπαλόνι με το τριαντάφυλλο στο εσωτερικό του, που εδώ και καιρό έχει κατακτήσει το Instagram και το Pinterest! Και γιατί άλλωστε να μην τα κατακτήσει; Είναι μια ολόφρεσκη και πρωτότυπη πρόταση δώρου που μόνο συγκίνηση μπορεί να προκαλέσει. Συν τοις άλλοις, η ιδέα αυτή έχει κι έναν ακόμη άσο στο μανίκι της, το φωτισμό led που εκτοξεύει την έκπληξη ακόμα και με το πρώτο ημίφως. Σήμερα λοιπόν, η  Balloon Fire θα σου αποκαλύψει χωρίς φόβο και πάθος όλα τα μυστικά γύρω από το περιζήτητο αυτό δώρο και υπόσχεται να σου πει μόνο την αλήθεια! Για να δούμε, όμως, τι απορίες έχεις;

Που μπορώ να βρω τα διάφανα μπαλόνια;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Με μια πρόχειρη αναζήτηση στο internet θα διαπιστώσεις ότι αυτά τα μπαλόνια διατίθενται προς πώληση ξεφούσκωτα σε πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα  από την Ασία και από την Ελλάδα. Και φυσικά, από τη στιγμή που τα μπαλόνια αυτά πωλούνται ξεφούσκωτα, η συναρμολόγηση του μπαλονιού από εσένα μοιάζει μονόδρομος. Όμως, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά και η πραγματικότητα είναι άλλη.

Έχουν τα διάφανα μπαλόνια ιδιαιτερότητες ή είναι σαν τα υπόλοιπα μπαλόνια;

Αυτά τα μπαλόνια ονομάζονται Bubble και σίγουρα το φούσκωμά τους δεν είναι απλή υπόθεση. Σε περίπτωση που αποπειραθείς να το φουσκώσεις μόνος σου θα βρεις διάφορα αγκάθια στο δρόμο σου. 

Τι είδους προβλήματα θα συναντήσω εάν επιχειρήσω να τα φουσκώσω μόνος μου;

Καταρχήν, το πρώτο πρόβλημα που θα συναντήσεις είναι στο φούσκωμα. Για να αρχίσουν να φουσκώνουν τα μπαλόνια Bubble θα χρειαστείς μία φουσκωτήρα μεγάλης ισχύος κι όχι την απλή τρόμπα με την οποία συνήθιζες να φουσκώνεις μόνος σου τα υπόλοιπα μπαλόνια!

Το δεύτερο πρόβλημα που θα βρεις μπροστά σου είναι η τοποθέτηση της φουσκωτήρας στο στόμιο του μπαλονιού, που όμως θα έχει ήδη το κοτσάνι από το τριαντάφυλλο. Έτσι, φαντάζει αρκετά δύσκολο να το στεγανοποιήσεις προκειμένου να μπαίνει περισσότερος αέρας μέσα στο μπαλόνι από αυτόν που θα φεύγει έξω. Στην περίπτωση που τα καταφέρεις και όντως το φουσκώσεις, το πιθανότερο σενάριο είναι ότι θα το δέσεις ανεπαρκώς ,με αποτέλεσμα το μπαλόνι να χάσει όλο τον αέρα μέσα σε λίγο χρόνο και να ξεφουσκώσει.

Τέλος, για να ολοκληρωθεί η ιδέα θα πρέπει να περάσεις το φωτισμό led γύρω από το μπαλόνι που θα μπορούσαμε να πούμε ότι αποτελεί και το ευκολότερο στάδιο αυτού του δύσκολου έργου που πρέπει να φέρεις εις πέρας.

Έπειτα, άξιοι αναφοράς είναι και οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν από την ενδεχόμενη προσπάθειά σου να φουσκώσεις τέτοιου είδους μπαλόνια μόνος σου. Η πιθανότητα σε όλη τη διαδικασία να τραυματίσεις το μπαλόνι και να το σκίσεις είναι πολύ μεγαλύτερη από όσο πιστεύεις ,γιατί ακόμη κι  ένας αμελητέος τραυματισμός στο μπαλόνι είναι αρκετός για να το κάνει να χάνει αέρα σιγά σιγά ή μπορεί ακόμα και να το ανοίξει μόλις πάρει κάποιον όγκο από το φούσκωμα. Είναι χαρακτηριστικό ότι η πιθανότητα τραυματισμού του μπαλονιού υπάρχει ακόμα και στο τελευταίο στάδιο γιατί και το τέλος στην τοποθέτηση του led υπάρχουν αιχμηρά σημεία.

Και τώρα, δεν θα σου απαντήσουμε εμείς για το εάν μπορείς να φουσκώσεις μόνος σου αυτά τα μπαλόνια, θα σου θέσουμε μόνο κάποιους προβληματισμούς που έχουμε. Αξίζει, λοιπόν, να χαλάσεις μια τόσο υπέροχη και πρωτότυπη ιδέα μόνο και μόνο επειδή θέλεις να το φτιάξεις μόνος σου; Δεν θέλεις το δώρο σου να αγγίξει την τελειότητα; Πώς όμως θα αγγίξει την τελειότητα, όταν το μπαλόνι είναι ήδη τραυματισμένο και αναμένεται να ξεφουσκώσει την ίδια κιόλας ημέρα; Είσαι άραγε διατεθειμένος να πάρεις τέτοιο ρίσκο;

Τι επιλογές έχω εάν δεν φτιάξω αυτό το δώρο μόνος μου;

Η μοναδική επιλογή που έχεις είναι να αφήσεις τους ειδικούς να κάνουν τα μαγικά τους γιατί αυτό το δώρο, όπως θα διαπίστωσες κι εσύ, δεν μπορείς να το φτιάξεις μόνος σου όσο και να το θέλεις. Συνεπώς, από το να παραγγείλεις ξεφούσκωτα τα μπαλόνια Bubble από κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα που δεν θα σου πει τίποτα από όλα όσα διαβάζεις στο blog μας αυτή τη στιγμή, είναι προτιμότερο να παραγγείλεις το δώρο σου ολοκληρωμένο από ένα εξειδικευμένο κατάστημα με μπαλόνια. Γιατί εκτός από το γεγονός ότι το δώρο σου θα αφεθεί σε έμπειρα χέρια και θα ετοιμαστεί με πλήρη επαγγελματισμό, εσύ θα λάβεις κι όλες τις απαραίτητες οδηγίες που αφορούν τη μεταφορά και τη διατήρηση του δώρου σου.

Το eshop balloon-fire.gr ανήκει στα καταστήματα που εξειδικεύονται στα μπαλόνια και μπορεί να σου παρέχει το συγκεκριμένο δώρο. Τα 20 χρόνια πορείας μας στο χώρο του μπαλονιού, άλλωστε, το αποδεικνύουν περίτρανα. Όλα αυτά τα χρόνια ήμασταν και συνεχίζουμε να είμαστε κοντά σου σε όλες τις ευτυχισμένες στιγμές της ζωής σου κι έχουμε χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης μαζί σου. Μια σχέση εμπιστοσύνης προϋποθέτει το σεβασμό και την αλήθεια. Κι εμείς σήμερα μοιραστήκαμε μαζί σου την αλήθεια γιατί το θέμα το δικό μας δεν είναι η πώληση αλλά η ικανοποίηση των αναγκών σου. Έτσι κινούμαστε τόσα χρόνια και με τον ίδιο τρόπο θα συνεχίσουμε να κινούμαστε. Πάντα δίπλα σου με σεβασμό και με αλήθειες!

Κι επειδή σε κούρασα με όλες αυτές τις λεπτομέρειες, θα σου τι σκοπεύω να κάνω εγώ! Με πλήρη βεβαιότητα  σου ξεκαθαρίζω πως δεν πρόκειται να κάνω καμία απόπειρα να ανακατευτώ με κάτι τόσο περίπλοκο. Γιατί να κουράσω το μυαλό μου με τόσα τεχνικά ζητήματα όταν υπάρχουν οι ειδικοί; Θα καθίσω λοιπόν άνετα, στον καναπέ μου και θα μπω στο eshop balloon-fire.gr. Θα πληκτρολογήσω στο φακό αναζήτησης «Έτοιμα bubble μπαλόνια με τριαντάφυλλο και led φωτισμό» και θα σχεδιάσω την απόλυτη έκπληξη! Και εννοείται ότι θα κάνω το δικό μου Instagram post με το μπαλόνι led να δίνει το δικό του φως στο δωμάτιό μου και να δημιουργεί από μόνο του την πιο ρομαντική ατμόσφαιρα. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο;

Αγόρασέ το τώρα !!!



twitter youtube pinterest instagram facebook