ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
ESHOP Συνθέσεις & Κατασκευές
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

Μπαλόνια και στολισμός θεματικός για το πάρτι γενεθλίων του παιδιού σας.

Μπαλόνια και στολισμός θεματικός για το πάρτι γενεθλίων του παιδιού σας.
Γιορτάστε τα γενέθλια του παιδιού σας, διοργανώστε τέλεια τα πάντα ώστε να του μείνουν αξέχαστα και να ευχαριστηθούν οι καλεσμένοι σας. Διακοσμήστε θεματικά το χώρο σας επιλέγοντας από πληθώρα ηρώων και θεμάτων διακόσμησης.

Τα γενέθλια του παιδιού σας είναι μία ημέρα σημαντική τόσο για το ίδιο όσο και για εσάς, αφού είναι η μέρα που ήρθε στο κόσμο. Γιορτάστε λοιπόν αυτή την ημέρα δίνοντας τη σημασία που πρέπει, διοργανώστε ένα τέλειο παιδικό πάρτι το οποίο θα αποτελείται από καλεσμένους μικρής ηλικίας και από τους γονείς τους.

Για να είναι ευχαριστημένοι οι γονείς πρέπει να δουν πρώτα τα παιδιά τους χαρούμενα. Πως θα γίνει αυτό; Μα φυσικά κάνοντας σωστές κινήσεις σε στολισμό και σε διασκέδαση απασχόληση των μικρών μας φίλων. Επιλέξτε μέσα από μεγάλη ποικιλία μπαλόνια τα οποία δεν πρέπει να λείπουν από κανένα παιδικό πάρτι, ήρωες για κάθε γούστο και θέμα, όλα τα θέματα της Disney Μίκυ, Μίνι, spiderman, tinkerbell, Princess, αλλά και Tweety, Bugs Bunny, Superman. Μπορείτε να κάνετε θεματικό στολισμό συνδυάζοντας προσκλήσεις μαζί με στολισμό.

Διακοσμήστε το χώρο με γιρλάντες Happy Birthday, με μπουκέτα μπαλονιών με ήλιον, με μπαλόνια αριθμούς σχηματισμένους σε μικρό και μεγάλο μέγεθος.

Δείτε εδώ όλες τις ιδέες μας για τα παιδικά πάρτι !!!



twitter youtube pinterest instagram facebook