ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
ESHOP Συνθέσεις & Κατασκευές
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

Μπαλόνια για ένα Hen Party που θα γράψει ιστορία

Μπαλόνια για ένα Hen Party που θα γράψει ιστορία
Μπαλόνια Team Bride, μπαλόνια με τη λέξη Bride, μπαλόνια με τη λέξη Party, κανονάκια με ροζ ανδρικά μόρια και σετ φωτογραφικού θαλάμου είναι κάποια από τα must have για ένα απόλυτα επιτυχημένο Bachelorette party που θα αφήσει εποχή. Εάν είσαι η κουμπάρα ή γενικότερα ανήκεις στο team bride, τότε μπορείς να πάρεις ελεύθερα μια βαθιά ανάσα γιατί το Balloon-fire.gr έχει όλα όσα χρειάζεσαι για να διοργανώσεις το πιο διασκεδαστικό Hen party με μπαλόνια που θα γράψει ιστορία!

Μπαλόνια Team Bride : διατίθενται σε girly χρώματα, δηλαδή σε χρυσό, ασημί, λευκό και φούξια ενώ έχουν τυπωμένο το λογότυπο Team Bride με στέμμα και καρδούλες. Χωρίς καμιά αμφιβολία, αποτελεί το σήμα κατατεθέν των Hen parties και επισφραγίζει μοναδικά τη φιλία της γυναικοπαρέας.

Μπαλόνια γράμματα με τη λέξη Bride : αποτελείται από πέντε ξεχωριστά γράμματα και είναι διαθέσιμο σε rose gold, χρυσό και ασημί. Οκ, το κλουβί με τις τρελές βολεύεται με τα μπαλόνια Team Bride για τη νύφη, όμως, δεν ισχύει το ίδιο και είναι απόλυτα λογικό. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η μέλλουσα νύφη είναι το τιμώμενο πρόσωπο. Εκείνη παντρεύεται, εκείνη νοικοκυρεύεται και το πάρτι γίνεται προς τιμήν της. Δικαιούται λοιπόν την πιο εντυπωσιακή ατμόσφαιρα αλλά και την πιο εντυπωσιακή φωτογραφία στα social που δημιουργούν τα μπαλόνια Bride. Γιατί η νύφη της καρδιάς μας αξίζει τα καλύτερα!

Μπαλόνια γράμματα με τη λέξη Party : κάθε πάρτι που σέβεται τον εαυτό του έχει σε εμφανές σημείο τα συγκεκριμένα μπαλόνια, πόσο μάλλον ένα Bachelorette πάρτι που συμβολίζει την τελευταία νύχτα ελευθερίας της νύφης! Για εσένα που θέλεις να δείξεις ότι το party είναι εδώ, δεν έχεις παρά να μπεις στο balloon-fire.gr και να αγοράσεις τα συγκεκριμένα μπαλόνια με ένα κλικ!

Κανονάκια με ροζ ανδρικά μόρια : ίσως η πιο χιουμοριστική στιγμή του πάρτι! Καθώς το hen party φτάνει στην κορύφωσή του, χρειάζεται ένα δυνατό happening που θα μείνει αξέχαστο στη νύφη! Εκεί, λοιπόν, που η μέλλουσα νύφη θα ετοιμάζεται αμέριμνη να σβήσει τη νυφική τούρτα έκπληξη, μία ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη θα την περιμένει. Καθώς θα σβήνει τα κεράκια, εσύ, σαν γνήσια φίλη πειραχτήρι θα εκτοξεύσεις με μία κίνηση τα συγκεκριμένα κανονάκια. Στην αρχή θα σοκαριστεί αλλά μετέπειτα το αποτέλεσμα θα είναι απλά ξεκαρδιστικό για όλη την παρέα!

Σε παρόμοιο σόκιν ύφος υπάρχουν ακόμα και μπαλόνια σε σχήμα χιουμοριστικού ανδρικού μορίου τα οποία μπορείς να τα βρεις εδώ.

Σετ φωτογραφικού θαλάμου : τα photo booth props που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε! Αστείες μεταμφιέσεις και ξεκαρδιστικές ατάκες τοποθετημένες σε πλαστικό ή ξύλινο καλαμάκι περιμένουν τη νύφη και την παρέα της για φωτογραφίες που θα γράψουν ιστορία. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε στέμμα, μονόπετρο, καπέλο, μουστάκι, γυαλιά, σαμπάνια, ανθοδέσμη αλλά και σε ατάκες όπως She’s getting married, All the single ladies, He put a ring on it, Fling before the ring και πολλά άλλα καθώς στο e- shop balloon-fire.gr υπάρχουν τέσσερα διαφορετικά σετ φωτογραφικού θαλάμου που υπόσχονται να απογειώσουν τη βραδιά!

Εκτός από τις προτάσεις μας, όμως, θα σου δώσουμε και μία τελευταία συμβουλή! Επειδή οι ετοιμασίες του γάμου μπορούν να γίνουν εξαντλητικές για τη μέλλουσα νύφη καθώς μέχρι και την τελευταία στιγμή πρέπει όλα να είναι στην εντέλεια, πρέπει να σκεφτείς σοβαρά τις δικές της επιθυμίες και ανάγκες για τη βραδιά αυτή. Μην ξεχνάς ότι πρέπει να είναι μια βραδιά που θα την απολαύσει στο έπακρο, χωρίς άγχος και υποχρεώσεις. Γι’ αυτό φρόντισε να διοργανώσεις την ομορφότερη βραδιά προς τιμήν της.

 

Αγόρασέ τα τώρα !!!

 

 

 

 

 

 



twitter youtube pinterest instagram facebook