ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
ESHOP Συνθέσεις & Κατασκευές
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

Λούτρινα αρκουδάκια, το πιο γλυκό δώρο για τον Άγιο Βαλεντίνο!

Λούτρινα αρκουδάκια, το πιο γλυκό δώρο για τον Άγιο Βαλεντίνο!
Και έφτασε η στιγμή να μιλήσουμε για το πιο κλασικό δώρο του Αγίου Βαλεντίνου. Όταν ακούμε Άγιος Βαλεντίνος τότε αυτόματα και σχεδόν μηχανικά το μυαλό μας πηγαίνει σε τρία πράγματα. Λούτρινα αρκουδάκια, μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς και σοκολατάκια. Μάλιστα θα μπορούσαμε να πούμε, ότι είναι το τρίπτυχο ενός επιτυχημένου Βαλεντίνου. Γιατί όσο και να περνούν τα χρόνια, αυτό το τρίπτυχο όχι μόνο μοιάζει να μην παλιώνει, αλλά αντιθέτως βγαίνει αλώβητο από κάθε είδους τάση που προβάλλει η σύγχρονη εποχή των social media. Η εκτίμηση της Balloon Fire είναι και κρατήστε το αυτό, ότι ειδικά φέτος το πιο κλασικό δώρο του Βαλεντίνου αναμένεται να κάνει θραύση!

Ας δούμε όμως, αρχικά τι συμβολίζει ένας λούτρινος αρκούδος. Αδιαμφισβήτητα, αποτελεί το πιο γλυκό δώρο που μπορείς να κάνεις στο ταίρι σου γιατί αφενός το δώρο αυτό θα προκαλέσει ένα μοναδικό συναίσθημα αγαλλίασης αλλά και αφετέρου γιατί ο αρκούδος αναμένεται να μείνει για πάντα στο δωμάτιο του αγαπημένου σου! Είναι λοιπόν, το δώρο που θα συντροφεύει το ταίρι σου όλες εκείνες τις στιγμές που δεν θα είστε μαζί. Στοιχηματίζω μάλιστα πως θα είναι τοποθετημένο σε περίοπτη θέση του δωματίου έτσι ώστε να βρίσκεται πάντα στο οπτικό πεδίο της αγαπημένης σου.Το μόνο βέβαιο είναι πως κάθε φορά που θα κοιτάζει το αξιαγάπητο λούτρινο αρκουδάκι που της χάρισες, θα αδημονεί για τη στιγμή που θα συναντηθείτε και θα βρεθεί ξανά στην αγκαλιά σου!

Και κάπως έτσι φτάνουμε στο σήμερα και στη νέα πραγματικότητα του covid 19. Αλήθεια, από όλα τα πράγματα που στερείσαι εδώ και σχεδόν ένα χρόνο, τι θα έλεγες πως σου λείπει και δεν μπορεί να αντικατασταθεί από τίποτα άλλο; Χωρίς δεύτερη σκέψη, θα σου πω πως είναι η αγκαλιά! Το να βλέπεις τους αγαπημένους σου, να πλησιάζεις κοντά τους και να τους αγκαλιάζεις χωρίς φόβο! Και αυτό γιατί μία και μόνο αγκαλιά έχει καταλυτική επίδραση στην ψυχολογία μας και σε όλα αυτά που βαραίνουν την ψυχή μας. Όταν αγκαλιάζεις τον αγαπημένο σου, τότε αυτόματα τον αισθάνεσαι κοντά σου, για ένα λεπτό νιώθεις πως δεν σου λείπει τίποτα, πως κρατάς στα χέρια σου τον κόσμο όλο και ξαφνικά όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν καμία σημασία.

Το λούτρινο αρκουδάκι όμως  θα είναι πάντα εκεί για το ταίρι σου και σίγουρα προσφέρεται για πολλές αγκαλιές! Στο e-shop balloon-fire.gr σε περιμένει το εξαιρετικής ποιότητας λούτρινο αρκουδάκι με καρδιά Σ’ αγαπώ σε δύο διαθέσιμα μεγέθη για να επιλέξεις εσύ το μέγεθος που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες. Η ποιότητα του συγκεκριμένου αρκούδου είναι αξιοσημείωτη καθώς είναι βέβαιο πως θα συντροφεύει την αγαπημένη σου για πάρα πολλά χρόνια! Η επιλογή αυτού του δώρου θα σε δικαιώσει, χωρίς αμφιβολία. Εγώ όμως θα σε πάω ένα βήμα παραπέρα και θα σου πω πως θα τελειοποιήσεις αυτό το δώρο.

Έχεις επιλέξει λοιπόν, τον ιδανικό λούτρινο αρκούδο που θα ξετρελάνει το ταίρι σου αλλά κάτι σου λείπει! Αυτό που λείπει στο υπέροχο δώρο που ετοίμασες είναι το χρώμα. Και τι καλύτερο από μερικά κατακόκκινα μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς; Αυτή τη φορά θα σου προτείνουμε τα μπαλόνια αλουμινίου Love and Hug. Τα συγκεκριμένα μπαλόνια απεικονίζουν μια καρδιά τύπου ανθρωπάκι που δείχνει ότι θέλει αγκαλιά, όπως ακριβώς θέλεις κι εσύ! Θα τα βρεις και αυτά στο eshop balloon-fire.gr να σε περιμένουν με τα χέρια ανοιχτά για να τα διαλέξεις! Και με αυτό τον υπέροχο τρόπο, το δώρο σου ολοκληρώνεται και αναμένεται να προκαλέσει μόνο χαμόγελα ευτυχίας την ημέρα του Βαλεντίνου.

Πριν σε αφήσω, θα σου πω το εξής. Πολλές φορές η ευτυχία κρύβεται στα απλά πράγματα αλλά εμείς ως άνθρωποι κυνηγάμε πάντα το άπιαστο αλλά και αυτό που επιτάσσει η εποχή μας. Το μυστικό της ισορροπίας είναι να φιλτράρουμε τον τεράστιο όγκο πληροφοριών που δεχόμαστε καθημερινά και στο τέλος να είμαστε σε θέση να κρίνουμε εμείς οι ίδιοι τι είναι αυτό που χρειαζόμαστε. Και αυτό που χρειαζόμαστε είναι η αγάπη. Ένας λούτρινος αρκούδος συνοδευόμενος με μπαλόνια πάντα θα φέρνει την αγάπη και την υπέροχη αίσθηση πληρότητας, όπως ένα παλιό καλό κρασί…

Βρείτε εδώ πολλές ιδέες και δώρα

 

 Αγόρασέ το τώρα !!!



twitter youtube pinterest instagram facebook