ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
ESHOP Συνθέσεις & Κατασκευές
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

Ιδέες στολισμού για τη βάπτιση του μωρού σας

Ιδέες στολισμού για τη βάπτιση του μωρού σας
Γέμισε τον χώρο της βάπτισής σου χρησιμοποιώντας μπαλόνια με θέμα το αυτοκίνητο, τη γοργόνα, τους μονόκερους, τα ζώα της ζούγκλας και τους δεινόσαυρους. Το Balloon-fire.gr είναι εδώ για να σε βοηθήσει να κατασταλάξεις στο θέμα της βάπτισης του μωρού σου καθώς στις γραμμές που ακολουθούν, σου παρουσιάζει τις πιο hot τάσεις στις βαπτίσεις για το καλοκαίρι του 2021. Τι λες; Πάμε να ξεκινήσουμε;

Θέμα Αυτοκίνητο

Αν και μικρός ο γιος σου δεν αποχωρίζεται ποτέ τα αυτοκινητάκια του. Τι καλύτερο λοιπόν από να διοργανώσεις τη βάπτιση του γιου σου έχοντας ως θέμα το αυτοκίνητο; Στο www.balloon-fire.gr θα βρεις μπαλόνια με το διάσημο ήρωα Κεραυνό Mc Queen από το παιδικό έργο Cars, μπαλόνια που σχηματίζουν περιπολικά της αστυνομίας αλλά και όχημα της πυροσβεστικής ενώ εάν είσαι λάτρης των στρατιωτικών οχημάτων, μπορείς να επιλέξεις και τα μπαλόνια που απεικονίζουν τεθωρακισμένα τανκς. Τέλος, στο e-shop της Balloon fire θα βρεις και προσκλητήρια βάπτισης με θέμα το αυτοκίνητο προκειμένου να διαλέξεις το αγαπημένο σου!

Για να δεις όλα τα προϊόντα που απαρτίζουν το Θέμα Αυτοκίνητο Πάτησε Εδώ.

Bonus Tip : Αν ο γιος σου εκτός από τα αυτοκίνητα αγαπάει και τα αγροτικά μηχανήματα, τότε μπορείς να κάνεις μια mix & match διακόσμηση που θα περιλαμβάνει τόσο μπαλόνια από το θέμα αυτοκίνητο όσο και μπαλόνια από το θέμα αγροτικά μηχανήματα.

Για να δεις τα μπαλόνια που αποτελούν το Θέμα Αγροτικά Μηχανήματα Πάτησε Εδώ.

Θέμα Γοργόνα

Είναι όμορφη, όλο χάρη και σίγουρα ταιριάζει με την εποχή. Μιλάμε φυσικά για τη γοργόνα που αποτελεί το σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού και εάν την επιλέξεις, η διακόσμησή σου είναι βέβαιο ότι θα ενθουσιάσει τους προσκεκλημένους σου. Στο e-shop www.balloon-fire.gr, μάλιστα, θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε γοργόνες για να διαλέξεις την ιδανική γοργόνα για τον στολισμό σου. Μπορείς ακόμα και να τις επιλέξεις όλες καθώς όλα τα μπαλόνια της Balloon fire που απεικονίζουν γοργόνες είναι υπέροχα ενώ ο συνδυασμός τους θα οδηγήσει σε ένα απόλυτα αρμονικό αποτέλεσμα στη βάπτιση της μικρής σου. Τέλος, για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα μην παραλείψεις να επιλέξεις το προσκλητήριο βάπτισης με την Ariel για να βάλεις τους καλεσμένους σου στο κλίμα της βάπτισης.

Για να δεις όλα τα προϊόντα που απαρτίζουν το Θέμα Γοργόνα Πάτησε Εδώ.

Θέμα Μονόκερος

Θέλεις λίγη παραπάνω μαγεία στη βάπτιση της κόρης σου; Τότε τα μπαλόνια που αναπαριστούν μονόκερους είναι ότι πρέπει για την περίπτωσή σου. Στο www.balloon-fire.gr θα βρεις μια τεράστια γκάμα από μονόκερους σε όλα τα μεγέθη, έτοιμα να ξετρελάνουν τους καλεσμένους σου! Τόλμησε να στολίσεις τον χώρο με διάφορα σχέδια μπαλονιών από το Θέμα Μονόκερος και δημιούργησε τον δικό σου μαγικό συνδυασμό!

Για να δεις όλα τα προϊόντα που απαρτίζουν το Θέμα Μονόκερος Πάτησε Εδώ.

Θέμα Ζώα της Ζούγκλας

Είτε βαπτίζεις αγοράκι είτε κοριτσάκι, δεν έχει καμία απολύτως σημασία γιατί όλοι ξετρελαίνονται με τα ζωάκια της ζούγκλας, μικροί και μεγάλοι! Τα μπαλόνια που αναπαριστούν τα αγαπημένα ζώα της ζούγκλας και συγκεκριμένα η τίγρης, η ζέβρα, το λιοντάρι, η καμηλοπάρδαλη, το εξωτικό πουλί τουκάν και ο ελέφαντας είναι εδώ για να μεταφέρουν εσένα και τους καλεσμένους σου στα βάθη της ζούγκλας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει και θα είναι μία βάπτιση που όλοι θα θυμούνται για καιρό!

Για να δεις τα μπαλόνια που αποτελούν το Θέμα Ζώα της Ζούγκλας Πάτησε Εδώ.

Extra tip : Must – have στη διακόσμηση βάπτισης φέτος είναι και τα ζώα της φάρμας, οπότε δεν χάνεις τίποτα με το να ρίξεις μια ματιά και σ’ αυτά. Τα ζώα της φάρμας, μάλιστα, είναι εμπλουτισμένα με νέα σχέδια και ειδικότερα με τα μπαλόνια που σχηματίζουν το κεφάλι του προβάτου, το κεφάλι της αλεπούς αλλά και το κεφάλι γουρουνάκι. Τα ζώα της φάρμας, όπως αντίστοιχα και τα ζώα της ζούγκλας, αναμένεται να σου κλέψουν την καρδιά!

Για να δεις όλα τα προϊόντα που απαρτίζουν το Θέμα Ζώα της Φάρμας Πάτησε Εδώ.

Θέμα Δεινόσαυρος

Κι ήρθε η μεγάλη στιγμή! Για σένα που θέλεις να τολμήσεις το κάτι διαφορετικό και να πρωτοτυπήσεις, η Balloon fire σου έχει κι εδώ τη λύση. Στο e-shop www.balloon-fire.gr θα βρεις τη μεγαλύτερη ποικιλία σε μπαλόνια που αναπαριστούν επιβλητικούς δεινόσαυρους προκειμένου να μεταφέρεις τη βάφτισή σου στην προϊστορική εποχή. Ο τυραννόσαυρος, ο δεινόσαυρος baby, ο βελοσιράπτορας και η παρέα τους αναμένεται να προκαλέσουν δέος στους καλεσμένους σου που θα εντυπωσιαστούν από την τόσο πρωτότυπη διακόσμηση. Η βάπτισή σου αυτόματα θα γίνει το talk of the town θέμα συζήτησης και σίγουρα θα είναι μία βάπτιση που όλοι θα θυμούνται για καιρό.

Για να δεις τα μπαλόνια που αποτελούν το Θέμα Δεινόσαυρος Πάτησε Εδώ.

Στο σημείο αυτό να σου υπενθυμίσουμε πως όποιο θέμα και να διαλέξεις θα πρέπει σίγουρα να εμπλουτιστεί με latex μπαλόνια προκειμένου η βάπτισή σου να έχει ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Οι επιλογές που έχεις είναι πολλές καθώς με το θέμα της επιλογής σου μπορείς να δημιουργήσεις εντυπωσιακές organic αψίδες, μπουκέτα μπαλονιών με ήλιον αλλά και συνθέσεις με μπαλόνια. Μη διστάσεις να μας ρωτήσεις για οποιαδήποτε απορία πιθανόν έχεις σχετικά με τους χρωματικούς συνδυασμούς αλλά και με τις κατασκευές που θα χρειαστείς. Επικοινώνησε μαζί μας στο www.balloon-fire.gr και οι εξειδικευμένοι balloon artists μας θα σε βοηθήσουν να διοργανώσεις τη βάπτιση των ονείρων σου!



twitter youtube pinterest instagram facebook