ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
ESHOP Συνθέσεις & Κατασκευές
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

Για τη γιορτή της μητέρας , τι δώρο να πάρω;

Για τη γιορτή της μητέρας , τι δώρο να πάρω;
Η πιο γλυκιά γιορτή όλου του χρόνου, η γιορτή της Μητέρας, γιορτάζεται κάθε χρόνο τη δεύτερη Κυριακή του Μαΐου και ουσιαστικά οι περισσότεροι από εμάς τη συνδέουμε με τον ερχομό του καλοκαιριού.

Μανούλα, μητέρα, μαμά, όπως και αν την αποκαλείται της αξίζει το καλύτερο δώρο. Το συμβολικό δώρο αν έχει την προσωπική σας παρέμβαση και τη δική σας πινελιά πολλές φορές έχει μεγαλύτερη αξία από ένα ακριβό δώρο που θα αγοράσετε από τα καταστήματα. Επιλέξτε με πολύ αγάπη το δώρο που θα κάνετε στη μανούλα και προσφέρετε κάνοντας έκπληξη. Οι επιλογές είναι πολλές. Τα μπαλόνια, τα λουλούδια, τα συμβολικά μικροδωράκια αποτελούν τις δημοφιλέστερες επιλογές. Τα μπαλόνια μπορεί να φέρουν κάποιο μήνυμα αγάπης για τη μητέρα, να έχουν τυπωμένες καρδιές και το χαρακτηριστικό της ημέρας είναι ότι μπορεί να έχουν οποιοδήποτε χρώμα με επικρατέστερα τα κόκκινο, το ροζ, το ανοιχτό πράσινο, αλλά και το γαλάζιο όταν η προσφορά είναι από αγόρια. Κάποια μπαλόνια έχουν επιφάνεια κατάλληλη που μπορούμε να γράψουμε το δικό μας μήνυμα αγάπης με ένα απλό στυλό ή μαρκαδόρο.

Μπορούμε να φτιάξουμε τη δική μας κατασκευή από foil και από λάτεξ μπαλόνια κάνοντας ένα ιδιαίτερο συνδυασμό. Η νεότερη ιδέα που υπάρχει, είναι ένα καινούριο μπαλόνι τύπου foil που μπορείτε να τυπώσετε μία αγαπημένη φωτογραφία μαζί με το προσωπικό σας μήνυμα αγάπης και να προκαλέσετε όμορφα συναισθήματα και συγκινήσεις. Έτσι, διαλέξτε την κατάλληλη για τη στιγμή φωτογραφία και στείλτε τη σε κάποιο εξειδικευμένο κατάστημα με μπαλόνια για να εκτυπωθεί. Η Balloon fire έχει μεγάλη τεχνογνωσία και εμπειρία στην εκτύπωση σε αυτού του τύπου μπαλόνια. Τα λουλούδια επίσης είναι μια εύκολη λύση και μπορεί να προσφέρετε ένα ωραίο μπουκέτο με λουλούδια εποχής από ανθοπωλείο ή ακόμα και από τον κήπο σας που ίσως θα έχει και μεγαλύτερη αξία. Έτσι, μην ξεχάσετε την ημερομηνία της γιορτής, μην αμελήσετε να προσφέρετε κάποιο δώρο στη μητέρα, μη διστάσετε να είστε διαχυτικοί και ποτέ δε θα το μετανιώσετε.

Αγόρασέ τα τώρα !!!



twitter youtube pinterest instagram facebook