ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
Πινιάτες
Διάφορα
Γάμος - Βάπτιση
Κανονάκια

Ξηρός πάγος

Ο ξηρός πάγος είναι στην ουσία η στερεή μορφή του διοξειδίου του άνθρακα σε θερμοκρασία περίπου -80 βαθμών κελσίου. Για να μπορέσετε να κατασκευάσετε ξηρό πάγο θα πρέπει να προμηθευτείτε κάποια από τις συσκευές μας (Δείτε εδώ).

Ο ξηρός πάγος έχει ευρεία χρήση , στον τομέα των εστιατοριών,μπαρ,club αλλά και ως ειδικό εφέ καπνού σε θεατρικές-κινηματογραφικές λήψεις , σε events γάμου.
Ο ξηρός πάγος χρησιμοποιείται ως εφέ καπνού στα gourmet εστιατόρια , ή στα κοκτέιλς γιατι βάζοντας ξηρό πάγο σε υγρό μέσα , αρχίζει και βγαίνει καπνός άοσμος λόγω της αντίδρασης διαφοράς θερμοκρασίας.
Επίσης μεγάλη χρήση έχει για την παραγωγή καπνού ψυχρού άοσμου ως ειδικό εφέ σε events πχ Δημιουργεί σύννεφο καπνού σαν ομίχλη που παραμένει στο έδαφος (λόγω του ότι έιναι ψυχρός). Στην εταιρεία μας Balloon Fire θα βρείτε μηχανές οι οποίες χρησιμοποιούν τον ξηρό πάγο για να παράγουν άοσμο ψυχρό καπνό.
 
Ο τρόπος κατασκευής του ξηρού πάγου είναι ως εξής , συνδέουμε την συσκευή κατασκευής ξηρού πάγου σε φιάλη με διοξείδιο του άνθρακα. Στην συνέχεια ανοίγουμε την φιάλη και σχηματίζεται σιγά σιγά στο εσωτερικό της συσκευής ο ξηρός πάγος.
Αφού σχηματιστεί είτε σε μορφή τρίμματος ή σε πιο συμπαγή μορφή , ανάλογα την χρήση που το θέλουμε , στην συνεχεια τον χρησιμοποιούμε άμεσα ή τον αποθηκεύουμε σε ειδικά δοχεία για να μειωθεί το ποσοστό εξάχνωσης.

twitter youtube pinterest instagram facebook