ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
ESHOP Συνθέσεις & Κατασκευές
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

Σιντριβάνι 2 μέτρα 1 λεπτό, με βάση και ηλεκτρική πυροδότηση

SKU
3327
9,00 €

Video
Περιγραφή

Το συντριβάνι δύο μέτρων ύψους φλόγας και διάρκεια καύσης περίπου ένα λεπτό διαθέτει ατομική βάση στήριξης. Η βάση αυτή είναι μιας χρήσης και δεν χρειάζεται να μας την επιστρέψετε. Έτσι εύκολα μπορείτε να στηρίξετε το συντριβάνι σας σωστά , με ασφαλή τρόπο αποτροπής πτώσης κατά την ώρα της καύσης. Η εμφάνιση του είναι ικανοποιητική και έτσι μπορεί να πρωταγωνιστεί από ένα γάμο και να καταγραφεί σε όλα τα πλάνα, έως την πρώτη θέση πάνω στο bar.

Ο χρόνος καύσης και το ύψος της φωτιάς που αναφέρει ο κατασκευαστής μπορεί να επηρεαστούν από τις καιρικές συνθήκες και την υγρασία, παρουσιάζοντας ελαφρά χαμηλότερη απόδοση. Πυροδοτείται ηλεκτρικά με απλή μπαταρία εμπορίου 9 Volt ,ή με σύστημα πυροδότησης αν διαθέτετε .Όμως μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε και απευθείας πυροδότηση με αναπτήρα . Η επιφάνειά του είναι κατάλληλη έτσι ώστε με την παραμικρή επαφή με φωτιά να έχουμε άμεση πυροδότηση .Ο τρόπος που προτείνουμε όμως για αυτό το συντριβάνι είναι η χρήση να γίνεται με ηλεκτρική πυροδότηση και σε άλλη περίπτωση καλό είναι να επιλέξουμε άλλο προϊόν .

Τα συντριβάνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εξωτερικούς χώρους αλλά και σε εσωτερικούς χώρους με δική σας ευθύνη . Και στις δύο περιπτώσεις ,ειδικά στη χρήση εσωτερικά ουδεμία ευθύνη έχει ο κατασκευαστής και ο διανομέας για προβλήματα δυσοσμίας από καπνό ή σε ζημιά που μπορεί να προκληθεί. Κρατάτε αποστάσεις ασφαλείας και επιλέξτε προσεκτικά το χώρο που θα γίνει η χρήση τους. Σε κάποιους χώρους δεν ενδείκνυται η χρήση. όπως σε όλα τα πυροτεχνήματα και τα βεγγαλικά θα πρέπει να ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες που θα σας δοθούν .Προτιμήστε η χρήση να γίνεται από έμπειρα άτομα ή από άτομα που να έχουν χρησιμοποιήσει στο παρελθόν πυροτεχνήματα. Απαγορεύεται να τα στηρίζετε μέσα σε μεταλλικά ή γυάλινα υλικά.

Τα συντριβάνια είναι πυροτεχνήματα που χρησιμοποιούνται ευρέως σε γάμους, σε παρτυ σε clubs. Με πολύ χαμηλό κόστος δίνουμε χρώμα λάμψη και χαρακτήρα επιλέγοντας τα σωστά πυροτεχνήματα και τα κατάλληλα βεγγαλικά .

Κατεβάστε το φυλλάδιο με τις οδηγίες ασφαλούς χρήσης.

Ποικιλία προϊόντων
Παράδοση σε 1 ημέρα
Οι χαμηλότερες τιμές
ISO 9001
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό

No Related Posts

  Ποικιλία προϊόντων
  Παράδοση σε 1 ημέρα
  Οι χαμηλότερες τιμές
  ISO 9001
  Δες επίσης
  1. Ηφαίστειο Panda (Τεμάχιο)
   Ηφαίστειο Panda (Τεμάχιο)
   1,30 €
   Εξαντλημένο
   wishlist
  2. Ηφαίστειο Panda, 6 τεμάχια
   Ηφαίστειο Panda, 6 τεμάχια
   5,85 €
   Εξαντλημένο
   wishlist
  twitter youtube pinterest instagram facebook