ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
ESHOP Συνθέσεις & Κατασκευές
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

Σιντριβάνι 1,2 μέτρα 90 δευτερόλεπτα - με βάση και χρήση με αναπτήρα

Κωδικός
3326
9,00 €

Video
Περιγραφή

Το σιντριβάνι με 1,2 μέτρα ύψος φλόγας και διάρκεια καύσης περίπου 90 δευτερόλεπτα διαθέτει ατομική βάση στήριξης. Η βάση αυτή είναι μιας χρήσης και δεν χρειάζεται να μας την επιστρέψετε. Έτσι εύκολα μπορείτε να στηρίξετε το σιντριβάνι σας σωστά , με ασφαλή τρόπο αποτροπής πτώσης κατά την ώρα της καύσης. Η εμφάνιση του είναι ικανοποιητική και έτσι μπορεί να πρωταγωνιστεί από ένα γάμο και να καταγραφεί σε όλα τα πλάνα , έως την πρώτη θέση πάνω στο bar .

Ο χρόνος καύσης και το ύψος της φωτιάς που αναφέρει ο κατασκευαστής μπορεί να επηρεαστούν από τις καιρικές συνθήκες και την υγρασία, παρουσιάζοντας ελαφρά χαμηλότερη απόδοση.

Πυροδοτείται αμέσως με αναπτήρα και έτσι είναι πολύ εύκολη η ταυτόχρονη χρήση σε πολλά σιντριβάνια μαζί. Ένα μυστικό που μπορεί να σας βοηθήσει για καλύτερο αποτέλεσμα και γρήγορη πυροδότηση , είναι να ανάψετε πρώτα έναν πυρσό τούρτας και με αυτόν να ανάψετε τα σιντριβάνια σας με απλή επαφή. Θα έχετε το γρηγορότερο και ευκολότερο άναμμα με αυτόν τον τρόπο.

Τα σιντριβάνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εξωτερικούς χώρους αλλά και σε εσωτερικούς χώρους με δική σας ευθύνη . Και στις δύο περιπτώσεις ,ειδικά στη χρήση εσωτερικά ουδεμία ευθύνη έχει ο κατασκευαστής και ο διανομέας για προβλήματα δυσοσμίας από καπνό ή σε ζημιά που μπορεί να προκληθεί. Κρατάτε αποστάσεις ασφαλείας και επιλέξτε προσεκτικά το χώρο που θα γίνει η χρήση τους. Σε κάποιους χώρους δεν ενδείκνυται η χρήση. όπως σε όλα τα πυροτεχνήματα και τα βεγγαλικά θα πρέπει να ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες που θα σας δοθούν .Προτιμήστε η χρήση να γίνεται από έμπειρα άτομα ή από άτομα που να έχουν χρησιμοποιήσει στο παρελθόν πυροτεχνήματα. Απαγορεύεται να τα στηρίζετε μέσα σε μεταλλικά ή γυάλινα υλικά.

Τα σιντριβάνια είναι πυροτεχνηματα που χρησιμοποιούνται ευρέως σε γάμους, σε πάρτι σε clubs. Με πολύ χαμηλό κόστος δίνουμε χρώμα λάμψη και χαρακτήρα επιλέγοντας τα σωστά πυροτεχνήματα και τα κατάλληλα βεγγαλικά .

Δείτε εδώ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ

Κωδικός είδους SFT9007
Κατηγορία CE T1
Χρήση Εσωτερικού & Εξωτερικού χώρου
Χρόνος καύσης 90 Δευτερόλεπτα
Μέγιστο Ύψος καύσης 1,2 μέτρα
Τύπος φλόγας-σπίθας Ψυχρή-Άκαπνη
Τρόπος Ανάφλεξης Φυτίλι
Χρώμα Φλόγας Ασημί
Διαστάσεις προϊόντος 18 εκ ύψος - 2,5 εκ πλάτος
Κατασκευαστής SunSong
Ποικιλία προϊόντων
Παράδοση σε 1 ημέρα
Οι χαμηλότερες τιμές
ISO 9001
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Ποικιλία προϊόντων
Παράδοση σε 1 ημέρα
Οι χαμηλότερες τιμές
ISO 9001
Δες επίσης
twitter youtube pinterest instagram facebook