ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
ESHOP Συνθέσεις & Κατασκευές
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

Πυροτεχνήματα-σιντριβάνια win-win 100+25 βόμβες, με 1 άναμμα

Κωδικός
4038
312,00 €

Video
Περιγραφή

Τα πακέτα γάμου αποτελούν ευρηματικές λύσεις που μπορούν να καλύψουν εύκολα και οικονομικά πλήρως την εκδήλωσή σας χωρίς την παρουσία τεχνικού. Προσφέρονται από τη Balloon fire πάντα σε ειδική ελκυστική τιμή.

Το πακέτο γάμου Win – Win περιλαμβάνει ένα καθόλα εντυπωσιακό πρόγραμμα πυροτεχνημάτων για την ημέρα του γάμου σας αλλά και για όλες τις περιστάσεις χαράς. Περιλαμβάνει πυροτέχνημα 100 βολών, το πυροτέχνημα 25 ισχυρών βολών τύπου βόμβας Big Burst και δύο σιντριβάνια που θα τα ανάψετε μόνοι σας με ένα κοινό αναπτήρα. Βρίσκονται τοποθετημένα σε βάσεις με πολυτελή εμφάνιση. Η διάρκεια καύσης στα σιντριβάνια είναι 90 δευτερόλεπτα. Είναι αξιοσημείωτο ότι το ύψος της φλόγας των σιντριβανιών μαζί με τη βάση υπερβαίνει τα 2,5 μέτρα.

Επιπλέον, ο συνολικός χρόνος καύσης των πυροτεχνημάτων ξεπερνάει το ενάμιση λεπτό και στο διάστημα αυτό θα απολαύσουμε ένα μοναδικό υπερθέαμα με πολλές εναλλαγές χρωμάτων και βολών, στρογγυλά μεγάλα ανοίγματα τύπου βόμβας, ταυτόχρονες ρίψεις σε πολλές βολές και εντυπωσιακά φινάλε που θα μας καταπλήξουν!

Ένα πακέτο γάμου που θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας ενώ οι καλεσμένοι σας θα έχουν την εντύπωση ότι η εκδήλωσή σας καλύπτεται από ειδικό συνεργείο, με πολύ μεγάλο κοστολόγιο, ενώ η πραγματικότητα θα είναι εντελώς διαφορετική καθώς εσείς θα είστε ο αποκλειστικός πυροτεχνουργός της εκδήλωσής σας! Σε όλα τα πακέτα γάμου μπορείτε να αυτοσχεδιάσετε και να προσθέσετε κι άλλα προϊόντα ή ακόμα και να κάνετε αλλαγές σε συνεννόηση μαζί μας.

Η διαδικασία είναι νόμιμη με τη βασική προϋπόθεση να τηρήσετε τους κανόνες ασφαλείας και τις αποστάσεις ασφαλείας.

ΠΑΚΕΤΟ WIN-WIN

- 25 Βολές τύπου μπόμπας

-100 Βολές πυροτεχνήματα

-2 Σιντριβάνια 1,2 μέτρα ύψος 90 δευτερόλεπτα καύση - σε βάση ειδική με λογότυπο

Ποικιλία προϊόντων
Παράδοση σε 1 ημέρα
Οι χαμηλότερες τιμές
ISO 9001
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Ποικιλία προϊόντων
Παράδοση σε 1 ημέρα
Οι χαμηλότερες τιμές
ISO 9001
Δες επίσης
twitter youtube pinterest instagram facebook