ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
Πινιάτες
Διάφορα
Γάμος - Βάπτιση
Κανονάκια

Μπαλόνια foil Jumbo ασημί αριθμός 9 ND

SKU
2116
4,01 €

Περιγραφή

Μπαλόνια foil σε Jumbo διάσταση ασημί χρώματος που σχηματίζει τον αριθμό 9, με διάσταση 1,10 μέτρα ύψος και 80 εκατοστών πλάτους , ιδανικά για να φουσκωθούν με ήλιο , ή ακόμα και με αέρα για χρήση πάνω σε κατασκευές από μπαλόνια και για να κρεμαστούν από ψηλά .

Μπαλόνι αλουμινίου foil με διάσταση 1 μέτρο περίπου σε ύψος.

Τα μπαλόνια φουσκώνουν με αέρα ή με ήλιον.

Διαθέτουν περιμετρικά ειδικές υποδοχές όπου μπορείτε με την χρήση απλής κορδέλας να το δέσετε και να το κρεμάσετε όπου θέλετε ή να το δέσετε σαν γιρλάντα στο χώρο σας.

Μπορείτε να το φουσκώσετε με ήλιον και να πετάει προς τα πάνω , με αυτό τον τρόπο να είναι πάνω από κάποιο τραπέζι που θα κάνετε το πάρτι ή το event.

Πατήστε εδώ να δείτε τις φιάλες μας με ήλιον ώστε να φουσκώσετε τα μπαλόνια σας.https://www.balloon-fire.gr/fiales-me-hlion

Δείτε εδώ κορδέλες για να χρησιμοποιήσετε για δέσιμο. https://www.balloon-fire.gr/mpalonia/xesoear

Βαλβίδα φουσκώματος

Τα μπαλόνια μας διαθέτουν ειδική βαλβίδα εισόδου του αέρα όπου φουσκώνουν όσες φορές εσείς το επιθυμείτε. Εισάγετε το καλαμάκι μέσα στην βαλβίδα περίπου 2-3 εκατοστά, που υπάρχει στην συσκευασία ή ( αν δεν υπάρχει χρησιμοποιήστε ένα απλό καλαμάκι του καφέ).Φουσκώστε τόσο ώστε να είναι το μπαλόνι σχηματισμένο και φουσκωμένο πλήρως , προσοχή όμως όχι πάρα πολύ γιατί μπορεί να σκάσει.

Με την ίδια μέθοδο φουσκώνει το μπαλόνι χρησιμοποιώντας τρόμπα χειρός για μπαλόνια. Προσοχή μην χρησιμοποιήσετε φουσκωτήρες οι οποίες φουσκώνουν με πίεση γιατί η απότομη ροή αέρα χαλάει-σκίζει εσωτερικά την βαλβίδα με αποτέλεσμα να χάνει το μπαλόνι τον αέρα.

Επαναλάβετε την διαδικασία αυτή όσες φορές θέλετε ώστε να είναι πάντα το μπαλόνι σε άριστη κατάσταση κάθε φορά που θέλετε.

VIDEO Δείτε εδώ πως να το φουσκώσετε.

 

Ποικιλία προϊόντων
Παράδοση σε 1 ημέρα
Οι χαμηλότερες τιμές
ISO 9001
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Μπαλόνια foil Jumbo ασημί αριθμός 9 ND

No Related Posts

  Ποικιλία προϊόντων
  Παράδοση σε 1 ημέρα
  Οι χαμηλότερες τιμές
  ISO 9001
  Δες επίσης
  twitter youtube pinterest instagram facebook