ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

Μπαλόνι αεροπλανάκι τηλεκατευθυνόμενο κόκκινο

SKU
2952
39,00 €

Video
Περιγραφή

Το τηλεκατευθυνόμενο αεροπλανάκι είναι ένα μπαλόνι σε σχήμα αεροπλάνου που το φουσκώνουμε με ήλιο .Είναι κόκκινου χρώματος και η διάστασή του όταν είναι φουσκωμένο και έτοιμο για χρήση είναι 93 εκατοστά μήκος και 49 εκατοστά πλάτος από το ένα εώς το άλλο φτερό .

Το τηλεχειριστήριο μπορεί να κατευθύνει το αεροπλανάκι σε μεγάλη απόσταση και από προσωπικη  μας εμπειρία υπακούει στις εντολές σε απόσταση 50 μέτρων με προϋπόθεση να είναι φορτισμένο επαρκώς .Οι εντολές που μπορούμε να του δώσουμε είναι προς τα εμπρός , προς τα πίσω και αριστερά και δεξιά. Μπορουν να συνδυαστούν εντολες , για παράδειγμα μπροστά και δεξιά ταυτοχρόνως . Η χρήση του ενδείκνυται για εσωτερικούς χώρους γιατί μπορει να παρασυρθει απο τον αέρα σε εξωτερικό χώρο και να χαθεί .
Η φόρτιση στο αεροπλανο γίνεται με καλώδιο USB που περιέχεται στη συσκευασία και έτσι μπορείτε να το φορτίζεται πολύ εύκολα και ανέξοδα όπως ένα κινητό τηλέφωνο .
Το τηλεχειριστήριο λειτουργεί με δύο μπαταρίες ΑΑ 1,5 volt  κατά προτίμηση αλκαλικές. 
Το μπαλόνι αεροπλάνο διαθέτει ισχυρό φώς led και παρουσιάζει πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα κατα την πτήση του , ειδικά σε χώρους με χαμηλό φωτισμό .
   Η συναρμολόγηση είναι πολύ εύκολη , θα χρειαστείτε λιγότερο από 5 λεπτά για να το ετοιμάσετε . Η  χρήση του είναι πολύ εύκολη και άτομα από όλες τις ηλικίες μπορούν να κάνουν χρήση
Ένα τρικ απο εμας για να έχετε το τέλειο αποτέλεσμα κάνοντας τις ιδανικές πτήσεις είναι να διατηρούμε το μπαλόνι μας σε μία κατάσταση ισορροπίας στο χώρο μας ή να έχει ελαφρά ανοδικές τάσεις .Δηλαδή να μην ανεβαίνει στο ταβάνι και  ούτε να κάθεται στο έδαφος. Επειδή όμως πολλοί παράγοντες επηρεάζουν την ισορροπία αυτη , όπως η εποχή  και η θερμοκρασία  , έτσι μπορείτε με τις ταινίες διπλής όψης που βρίσκονται στη συσκευασία ή και με άλλο τρόπο αφού τις κολλήσετε στο κατω μέρους του αεροπλάνου να προσθέσετε κάποια μικρά αντικείμενα που θα του προσθεσουν λιγο βάρος. Για παράδειγμα 2-3 συνδετήρες , μία βίδα , ή οτι αλλο σκεφτείτε που μπορεί να προσαρμοστεί .
 Σε επόμενες ημέρες τα έξτρα βάρη μπορουν να αφαιρεθουν αν το παρασείρουν προς το έδαφος .Το τηλεκατευθυνόμενο μπαλόνι έχει πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής γιατί μπορούμε να συμπληρώνουμε ήλιο όσες φορές χρειαστεί , ή αν δεν έχουμε ήλιο να προσθέσουμε αέρα από μία οποιαδήποτε φουσκωτήρα . Αν συμπληρώσουμε πολλές φορές αέρα η πτητική ικανότητα θα μειωθει και έτσι θα χρειαστει να αφαιρέσουμε τα πρόσθετα βάρη που πιθανό να έχουμε τοποθετήσει τις προηγούμενες ημέρες  . Ο μηχανισμός που τοποθετείται στο τηλεχειριζόμενο μπαλόνι μας διαθέτει διακόπτη ON-OFF όπως επίσης και το τηλεχειριστήριο 

Ποικιλία προϊόντων
Παράδοση σε 1 ημέρα
Οι χαμηλότερες τιμές
ISO 9001
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Μπαλόνι αεροπλανάκι τηλεκατευθυνόμενο κόκκινο

No Related Posts

  Ποικιλία προϊόντων
  Παράδοση σε 1 ημέρα
  Οι χαμηλότερες τιμές
  ISO 9001
  Δες επίσης
  twitter youtube pinterest instagram facebook