ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
ESHOP Συνθέσεις & Κατασκευές
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

Μετατροπέας πινιάτας

SKU
2295
1,50 €

Περιγραφή

Μεταροπέας πινιάτας  (από χτυπητή σε τραβηχτή). Το κιτ μέσα περιέχει 

Χαρτόνι τετράγωνο με κορδέλα και 20 κορδέλες με αυτοκόλλητη ταινία.

Παίρνουμε την πινιάτα μας και κόβουμε προσεκτικά στο κέντρο της στο κάτω κάτω μέρος κατά προτίμηση με κοπίδι σε σχήμα «Π» περίπου 4εκ η κάθε πλευρά βλέπε φωτό 1

Στην συνέχεια τρυπήστε το πορτάκι που έχει προκύψει ίσα να περνάει μία κορδέλα , και περάστε από την τρύπα την κορδέλα που έχει μαζί της και το χαρτόνι. Βλέπε φωτό 2-3

Αυτή η κορδέλα όταν θα τραβηχτεί ανοίγει το πορτάκι και θα πέσουν τα δώρα , και απομένει να προσθέσουμε και τις υπόλοιπες κορδέλες έτσι ώστε να μην μπορούν να αναγνωρίσουν οι παίκτες ποια κορδέλα ανοίγει την πινιάτα μας.

Κολλήστε τις κορδέλες που φέρουν αυτοκόλλητη ταινία σε κάποιο σημείο της πινιάτας δίπλα απ την ήδη υπάρχουσα κορδέλα που ανοίγει το πορτάκι , όχι όμως πάνω στο πορτάκι. Ανασηκώστε το γκοφρέ χαρτί , ώστε οι κορδέλες να κολλήσουν σε χαρτόνι σταθερά.

Αφού τελειώσετε , κλείστε προσεκτικά το πορτάκι της πινιάτας και θα έχετε 1 κορδέλα που αν την τραβήξετε ανοίγει το πορτάκι , καθώς και τις κορδέλες κολλημένες στην ταινία οι οποίες τραβώντας αυτές δεν θα γίνει τίποτα…παρά μόνο θα ξεκολλάνε μία μία ανεβάζοντας το ενδιαφέρον του παιχνιδιού.

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλό παιχνίδι !!!

Ποικιλία προϊόντων
Παράδοση σε 1 ημέρα
Οι χαμηλότερες τιμές
ISO 9001
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Ποικιλία προϊόντων
Παράδοση σε 1 ημέρα
Οι χαμηλότερες τιμές
ISO 9001
Δες επίσης
twitter youtube pinterest instagram facebook