ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
ESHOP Συνθέσεις & Κατασκευές
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

Υποδεχτείτε τη νέα χρονιά με πυροτεχνήματα

Υποδεχτείτε τη νέα χρονιά με πυροτεχνήματα
Πρωτοχρονιά και πυροτεχνήματα είναι συνυφασμένα και πάνε μαζί. Ποιος θα σκεφτεί φαντασμαγορική πρωτοχρονιά χωρίς πυροτεχνήματα Δεν γίνεται πουθενά στον κόσμο εορτασμός του νέου χρόνου χωρίς την ρίψη εναέριων πυροτεχνημάτων. Ντουμπάι, Νέα Υόρκη, Λονδίνο όλες οι μεγάλες πόλεις υποδέχονται την έλευση του νέου χρόνου με πολύχρωμα πυροτεχνήματα που εκτοξεύονται σε διάφορους σχηματισμούς από εντυπωσιακά πανύψηλα κτίρια.

Γιορτάστε και εσείς τα Χριστούγεννα και υποδεχτείτε τη νέα χρονιά  με πολύχρωμα και εντυπωσιακά πυροτεχνήματα που μπορείτε να προμηθευτείτε γρήγορα και εύκολα από το balloon-fire.gr.

 1)Εναέρια πυροτεχνήματα

Έτοιμα πακέτα εναέριων πυροτεχνημάτων μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε κατά την αλλαγή του νέου χρόνου. Υπάρχουν πακέτα με ποικίλο αριθμό βολών και αποτελέσματος. Ανάλογα με την προγραμματισμένη δαπάνη που έχετε αποφασίσει να κάνετε για τα εναέρια πυροτεχνήματα, μπορείτε να επιλέξετε τα ανάλογα πυροτεχνήματα  με τη συμβολή έμπειρων ατόμων από τη Balloon fire.

Στις 12:01 με την υποδοχή της νέας χρονιάς, ο ουρανός σε κάθε πόλη θα χρωματιστεί από χιλιάδες  πυροτεχνήματα, με εκρήξεις, θα γεμίσει με πολύχρωμα χρώματα που θα εκτοξεύονται από διάφορα σημεία, έτσι εσείς δε θα συμμετέχετε σε αυτό το εγχείρημα ??

2)Πυροτεχνήματα Sparklers

Για μία ευχάριστη και εορταστική ατμόσφαιρα για να δημιουργήσουμε πρωτοχρονιάτικο  περιβάλλον, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πυροτεχνήματα sparklers, τα λεγόμενα συρματάκια. Τα sparklers υπάρχουν σε διάφορα μεγέθη απο16 έως και 70 εκατοστά , έτσι θα επιλέξουμε το μέγεθος  που επιθυμούμε. Θα ανάψουμε με τον αναπτήρα  το πρώτο από τα  πυροτεχνήματα  sparklers και τα υπόλοιπα απλά θα τα ακουμπήσουμε στο ήδη  αναμμένο sparkler. Έτσι θα ανάψουν όλα μαζί και θα δημιουργήσουμε την επιθυμητή ατμόσφαιρα κατά την αλλαγή του νέου χρόνου. Αφήστε τα  πυροτεχνήματα sparklers πάνω σε πιάτα μόλις αυτά σβήσουν και ...ανταλλάξτε απλόχερα τις ευχές σας μαζί με τις σφιχτές αγκαλιές και ελπίζουμε η νέα χρονιά να είναι καλύτερη από κάθε προηγούμενη.  



twitter youtube pinterest instagram facebook