ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
ESHOP Συνθέσεις & Κατασκευές
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

Τι γίνεται με τα Πολωνικά websites πυροτεχνημάτων που εξαπατούν τον κόσμο;

Τι γίνεται με τα Πολωνικά websites πυροτεχνημάτων που εξαπατούν τον κόσμο;
Τα Πολωνικά websites με τις εξωπραγματικά χαμηλές τιμές μετά την οριστική σύλληψη όλων των ιδιοκτητών τους και την διακοπή τους το 2018, έχουν πάλι επιστρέψει με τον ίδιο τρόπο λειτουργίας. Εξαπατούν ανελέητα τους ανυποψίαστους πελάτες. Οι παραγγελίες δεν φτάνουν ποτέ στον προορισμό τους. Η Εuropol μετά τις συλλήψεις έδωσε τα ονόματα κοινοποιώντας την ΑΠΑΤΗ για τα bombashop, το pyrofans ,Ultrasshop και ultrastore. Όλα αυτά τα eshops είναι μεγάλη απάτη.

Κι όμως, μετά από δύο χρόνια το πρόβλημα με τα websites της Πολωνίας δείχνει να έχει επιστρέψει. Χρησιμοποιούν ακόμα και τις ίδιες ονομασίες domains. Με τη μεγάλη επιχείρηση της Γερμανικής αστυνομίας είχαν συλληφθεί πάνω από τριάντα άτομα στην Πολωνία και τα παρακλάδια τους στη Γερμανία. Εκτός από την παράλληλη πώληση μαζί με τα πυροτεχνήματα, τα βεγγαλικά, τα καπνογόνα και τα δυναμιτάκια διακινούσαν και άλλα παράνομα είδη. Εκατοντάδες πελάτες είχαν χάσει τα χρήματα τους γιατί τους ζητούσαν να κάνουν κατάθεση ή να πληρώσουν με κάρτα και τα προϊόντα δεν έφταναν ποτέ στον προορισμό τους. Οι πολύ χαμηλές τιμές δελέαζαν τους φίλους των πυροτεχνημάτων και έδιναν την παραγγελία τους σε κάποια Πολωνική εταιρία, που πίσω από όλες λειτουργούσε το ίδιο παράνομο κύκλωμα. Οι πολύ χαμηλές τιμές εξέθεταν όλα τα websites παγκοσμίως. Τα Ελληνικά websites που διέθεταν τα είδη στις φυσιολογικές τιμές, έδειχναν πολύ ακριβότερα, με τον κόσμο συχνά να διαμαρτύρεται.

Η αλήθεια, όμως, ήταν άλλη και έτσι οι χαμηλές τιμές είχαν σα στόχο να προωθήσουν μαζί και άλλα είδη και άλλες φορές τα προϊόντα δεν έφταναν ποτέ στον καταναλωτή. Τώρα δύο χρόνια μετά, έχουμε εμφάνιση στα ίδια websites με τις ονομασίες Ultra και πολλές διαφορετικές καταλήξεις. Προσοχή, η παραγγελία με τα πυροτεχνήματα δεν θα έρθει ποτέ στα χέρια σας.  Διαβάστε τα σχόλια της Google πριν δώσετε την παραγγελία σας. Έχουμε ενημερωθεί για τουλάχιστον δέκα συμβάντα μέσα στο 2020. Έσι, κάναμε και εμείς μία πολύ μικρή παραγγελία δοκιμαστικά για να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει. Ευγένεια, ταχύτητα στις απαντήσεις στα email, εντυπωσιακή εξυπηρέτηση. Μόλις κάναμε την κατάθεση των χρημάτων δεν απάντησαν ποτέ ξανά. Φυσικά τα πυροτεχνήματα και τα καπνογόνα ουδέποτε έφτασαν στα χέρια μας. Πληροφορηθήκαμε επίσης ότι επειδή εδώ και πολύ καιρό η Ευρωπαϊκή αστυνομία τους είχε στο στόχαστρο, κάποιες από τις παραγγελίες που εστάλησαν, η αστυνομία τις ακολούθησε και έφτασε στους παραλήπτες στην Ελλάδα. Επί το πλείστον περιείχαν δυναμιτάκια μεγάλης κατηγορίας που δεν επιτρέπονται στην Ελλάδα, υπήρχε σύλληψη. Έτσι σας προτείνουμε να διαβάζετε σχόλια πελατών google και από τα social πριν να δώσετε παραγγελία με πυροτεχνήματα. Προσοχή τα κρύβουν για να μην ανακαλυφθούν.



twitter youtube pinterest instagram facebook