ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
ESHOP Συνθέσεις & Κατασκευές
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

Θα βρούμε τρομακτικά μπαλόνια Halloween στο Balloon fire;

Θα βρούμε τρομακτικά μπαλόνια Halloween στο Balloon fire;
Τρομακτικά μαύρα μπαλόνια Happy Halloween, μπαλόνια που απεικονίζουν ένα χαριτωμένο φάντασμα και μπαλόνια που αναπαριστούν μια τρομακτική νυχτερίδα είναι μερικά από τα must have μπαλόνια που θα χρειαστείς για τον στολισμό του δικού σου epic Halloween party. Θα βρεις όλα τα τρομακτικά μπαλόνια για το Halloween στο Balloon fire και αν αναρωτιέσαι πως θα καταφέρεις να πετύχεις την πιο εντυπωσιακή αλλά και ταυτόχρονα πρωτότυπη Halloween διακόσμηση, δεν έχεις παρά να διαβάσεις τις προτάσεις μας καθώς το Balloon-fire.gr είναι πάντα σε ετοιμότητα για να σου παρουσιάσει τα τελευταία trends προκειμένου να είσαι πάντα ένα βήμα μπροστά από τους υπόλοιπους. Όχι κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια!!!

Τρομακτικά μαύρα μπαλόνια Happy Halloween

Ας ξεκινήσουμε με τη γενική παραδοχή πως δεν νοείται πάρτι για το Halloween χωρίς τρομακτικά μαύρα μπαλόνια. Το design τους, μάλιστα, παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς πάνω τους αναγράφεται το Happy Halloween με έντονο κόκκινο χρώμα που παραπέμπει στο χρώμα του αίματος. Συνεπώς, δε γίνεται να απουσιάζουν από το horror Halloween party που ετοιμάζεις.

Μπαλόνια φάντασμα

Σε ένα χώρο γεμάτο από μάγισσες, μαύρες γάτες, σκελετούς και κολοκύθες, τα μπαλόνια φάντασμα πάντα κάνουν τη διαφορά. Το συγκεκριμένο μπαλόνι όχι μόνο θα σε βοηθήσει να πετύχεις την ιδανική χρωματική αντίθεση στη διακόσμησή σου (καθώς τα περισσότερα στοιχεία που θα χρησιμοποιήσεις θα είναι σε μαύρο χρώμα, το λευκό φάντασμα θα σπάσει τη μονοχρωμία) αλλά και θα δώσει στο party σου τη fun πινελιά που χρειάζεται για να περάσεις καλά εσύ και η παρέα σου.

Μπαλόνια νυχτερίδα

Γίνεται Halloween party χωρίς τρομακτικά μπαλόνια νυχτερίδες; Μα φυσικά και όχι! Εν αντιθέσει, αποτελούν το σήμα κατατεθέν του Χάλογουιν και εάν τις χρησιμοποιήσεις, η διακόσμηση του party σου θα ανέβει ακόμα ένα level καθώς θα παραπέμπει σε στοιχειωμένο σπίτι. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο;

Μαύρα μπαλόνια με τυπωμένο το Halloween Smile

Εκτός από τις πρώτες τρεις προτάσεις μας που αποτελούν new entries στο e-shop Balloon-fire.gr, επιλέγουμε να σου προτείνουμε και μία all time classic επιλογή που είναι τα μαύρα μπαλόνια με τυπωμένο το Halloween smile στη μία πλευρά τους. Το μόνο σίγουρο είναι πως εάν τα προτιμήσεις, οι καλεσμένοι σου θα έρθουν αντιμέτωποι με το πιο ανατριχιαστικό σκηνικό που θα τους κόψει την ανάσα!

Bonus Tip : Η προσεγμένη διακόσμηση θα εξασφαλίσει και την επιτυχία του party σου. Γι’ αυτό τον λόγο, μην παραλείψεις να τελειοποιήσεις το στολισμό σου μέχρι και στην τελευταία λεπτομέρεια. Στην προκειμένη περίπτωση, η ιδανική horror ατμόσφαιρα επιβάλλει όλα τα προαναφερθέντα μπαλόνια να αιωρούνται στον αέρα (δηλαδή να είναι φουσκωμένα με ήλιο). Σε συνδυασμό, μάλιστα, με το χαμηλό φωτισμό και την κατάλληλη spooky μουσική (όπως το Thriller του Michael Jackson), θα ικανοποιήσεις ακόμα και τον πιο απαιτητικό καλεσμένο. Έτσι, πριν ολοκληρώσεις τις αγορές σου στο Balloon-fire.gr, μην ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά στις φιάλες με ήλιον αλλά και στα αξεσουάρ μπαλονιών που ενδεχομένως να χρειαστείς για το πάρτι σου.

Αυτές ήταν, λοιπόν, οι προτάσεις μας για τη διοργάνωση του πιο πετυχημένου Halloween party. Μην ξεχνάς, όμως, ότι στο e-shop Balloon-fire.gr σε περιμένει μία ολόκληρη κατηγορία μπαλονιών με θέμα το Halloween προκειμένου να δημιουργήσεις από την αρχή το δικό σου scary σκηνικό που θα κατατρομάξει τους πάντες! Το μόνο που μένει είναι να αποφασίσεις εάν θέλεις το πάρτι σου να μείνει στην ιστορία ως το πιο epic horror party ή αν διοργανώνεις αυτό το πάρτι απλώς για να γελάσετε εσύ κι οι καλεσμένοι σου. Η απόφασή σου θα κρίνει και το είδος των μπαλονιών που θα επικρατήσει στη διακόσμηση. Εάν θέλεις το party σου να θυμίζει το σπιτάκι του τρόμου, τότε θα διαλέξεις τα πιο τρομακτικά μπαλόνια ενώ εάν θέλεις το πάρτι σου να έχει μια πιο χιουμοριστική διάθεση τότε θα επιλέξεις περισσότερα fun μπαλόνια. Ό,τι και να επιλέξεις, το ερώτημα εκείνο το βράδυ θα είναι ένα : Trick or Treat?

 

Αγόρασέ τα τώρα !!!



twitter youtube pinterest instagram facebook