ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
ESHOP Συνθέσεις & Κατασκευές
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

Πυροτεχνήματα σε εγκαίνια και μεγάλα εταιρικά events.

Πυροτεχνήματα σε εγκαίνια και μεγάλα εταιρικά events.
Ο μοναδικός τρόπος να κάνετε την διαφορά σε εγκαίνια καταστημάτων αλλά και σε εταιρικά events και όχι μόνο είναι η ρίψη πυροτεχνημάτων.

Πυροτεχνήματα δεν θα μπορούσαν να λείπουν από Grand opening εγκαίνια καταστημάτων. Μπορείτε με απλό εύκολο και όχι απαραίτητα πολυδάπανο τρόπο  να ρίξετε πυροτεχνήματα εναέριες βολές σηματοδοτώντας το άνοιγμα καινούργιου καταστήματος.

Η διαδικασία που μπορείτε να ακολουθήσετε είναι πολύ απλή. Μπορείτε να απευθυνθείτε σε καταστήματα πώλησης πυροτεχνημάτων που διαθέτουν φυσικά νόμιμη άδεια λειτουργίας και πώλησης αυτών.

Θα μιλήσετε με έναν ειδικό σχετικά για τις ανάγκες της εκδήλωσης σας ώστε να παρουσιάσετε και κάτι ωραίο αλλά και βάση των οικονομικών σας δεδομένων. Τα πυροτεχνήματα αποτελούν πόλο έλξης των κατοίκων προκειμένου να δώσετε το παρόν ηχηρά στην περιοχή για το νέο κατάστημα που άνοιξε ή κάποιο event που πρόκειται να γίνει.

Τα πυροτεχνήματα αυτά είναι εξωτερικού χώρου και σκάνε στον αέρα βολές πολύχρωμες και σε διαφορετικά ύψη ανάλογα τον τύπο τους.

Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα λεγόμενα σιντριβάνια τα οποία είναι και εσωτερικού αλλά και εξωτερικού χώρου με ψυχρή και άκαπνη φλόγα. Όλα αυτά είναι νόμιμα και ασφαλή στην χρήση τους και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ακόμα και εσείς σαν ιδιώτης.

Αγόρασέ τα τώρα !!!



twitter youtube pinterest instagram facebook