ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
ESHOP Συνθέσεις & Κατασκευές
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

O γάμος των ονείρων σας τι να προσέξετε στην οργάνωσή του.

O γάμος των ονείρων σας τι να προσέξετε στην οργάνωσή του.
Θέλετε να διοργανώσετε τον γάμο σας σωστά; Να είναι πραγματικά η πιό ξεχωριστή μέρα της ζωής σας; Διαβάστε τις συμβουλές μας μέσα από εμπειρία 20 ετών στο χώρο μας.

Μία από τις μεγαλύτερες στιγμές της ζωής σας είναι αυτή του γάμου. Αποτελεί σταθμό και αρχή της νέα σας ζωής. Η επιλογή όλων των συντελεστών που θα κάνουν ομορφότερη την μέρα αυτή είναι η σημαντικότερη.

Το πρώτο μέλημα είναι η επιλογή του χώρου δεξίωσης που θα γιορτάσετε και θα υποδεχθείτε τους καλεσμένους σας αλλά θα περάσετε και την ομορφότερη βραδιά σας. Σωστή και προσεκτική λοιπόν πρέπει να είναι η κρίση σας για τον χώρο αυτό που μπορεί να είναι κτήμα με ανοικτό χώρο για το καλοκαίρι ή κάποια κλειστή αίθουσα δεξιώσεων για όλο τον χρόνο.

Μετά έρχεται η στιγμή της εκκλησίας που θα πρέπει να έχετε κλείσει ώστε να προλάβετε έγκαιρα ημερομηνίες αιχμής που γίνονται πολλά μυστήρια ή ακόμα και την ώρα. Έχετε πολλές επιλογές και δυνατότητες όπως μεγάλες εκκλησίες κεντρικές ή εκκλησάκια παραθαλάσσια ή σε βουνό ώστε να είναι πιο γραφική η παρουσία .

Η διοργάνωση του γάμου σας σε επίπεδο στολισμού θα πρέπει να είναι επίσης πολύ προσεκτική γιατί θα είναι αυτό που θα φανεί και θα μείνει στους καλεσμένους σας και στις φωτογραφίες.

Το κατάλληλο νυφικό που θα σας τονίσει σαν γυναίκα αλλά και οι μπομπονιέρες και τα καλέσματα επίσης πρέπει να ανταποκρίνονται στην προσωπικότητά σας ,γιατί θα αποτελέσουν την πρώτη και τελευταία εικόνα προς τους καλεσμένους σας.

Ένας γάμος και δεξίωση φυσικά για να είναι επιτυχία και να ξεχωρίζει πρέπει να έχει happenings και πολλών ειδών εφέ ώστε να δηλώσουν το εορταστικό μέρος αλλά και ως ένδειξη ευχαρίστησης προς τους καλεσμένους σας. Πυροτεχνήματα εναέρια με πολύχρωμες βολές , σιντριβάνια άκαπνα ψυχρής φλόγας, sparklers, πυρσοί και επιτραπέζια σιντριβάνια είναι πολλά από αυτά που μπορείτε να επιλέξετε ώστε να κάνετε ξεχωριστή την βραδιά αυτή.



twitter youtube pinterest instagram facebook