ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
ESHOP Συνθέσεις & Κατασκευές
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

Μπαλόνια στους γάμους πάντα μέσα στην μόδα να ξεχωρίζετε.

Μπαλόνια στους γάμους πάντα μέσα στην μόδα να ξεχωρίζετε.
Μία διαχρονική μόδα κλασσική και πάντα επίκαιρη είναι τα μπαλόνια. Δίνουν πάντα μια εορταστική νότα στο χώρο τόσο με τον όγκο τους όσο και με τις συνθέσεις που φτιάχνουν, Μπαλόνια κατασκευές organic αψίδες, μπαλόνια με ήλιον που μπορούν να απελευθερωθούν όταν βγείτε από την εκκλησία.

Μία διαχρονική μόδα και πάντα επίκαιρη είναι η διακόσμηση του γάμου σας με μπαλόνια. Δίνουν πάντα μια εορταστική νότα στο χώρο τόσο με τον όγκο τους όσο και με τις εντυπωσιακές και επιβλητικές συνθέσεις που παρουσιάζουν. Μπαλόνια κατασκευές τύπου organic αψίδες, μπαλόνια με ήλιον που μπορούν να απελευθερωθούν όταν βγείτε από την εκκλησία από τους καλεσμένους σας.

Διακοσμήστε το χώρο της δεξίωσης ή το σπίτι σας κατά τη γλυκιά προετοιμασία του γάμου σας με μπαλόνια καρδιές και μπαλόνια τυπωμένα με το μήνυμα Mr and Mrs, Just Married σε διάφορα μεγέθη και σε χρώματα της επιλογής σας που θα συνάδουν με τον υπόλοιπο στολισμό.

Τα μπαλόνια τύπου chrome δίνουν και παίρνουν στους γάμους γιατί είναι η νεότερη επιλογή με ιδιαίτερο αδιάφανο αποτέλεσμα και χρωματολόγιο που συνδυάζεται με τις δημοφιλείς διακοσμήσεις. Σε χρυσή απόχρωση, ασημί, μπορντό, μπορούν να χρησιμοποιηθούν από μόνα τους ή να συνδυαστούν μεταξύ τους .

Στη δεξίωση μπορείτε για να κάνετε έκπληξη να προμηθευτείτε με μπαλόνια μεγάλα, διάστασης ενός μέτρου τα οποία θα είναι γεμισμένα με μικρές καρδιές .Όταν θα σκάσουν με ειδικό τρόπο θα απελευθερωθούν μπαλόνια μικρά προς τα πάνω με ταυτόχρονη έκρηξη. Ακόμα και πριν το γάμο τα μπαλόνια έχουν θέση το Bachelor party αλλά και στο γλέντι της Πέμπτης που πολλά ζευγάρια συνηθίζουν μαζί με την παράδοση του κρεβατιού.



twitter youtube pinterest instagram facebook