ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
ESHOP Συνθέσεις & Κατασκευές
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

To Party αποκάλυψης φύλου, πώς θα το διοργανώσω επιτυχημένα;

 To Party αποκάλυψης φύλου, πώς θα το διοργανώσω επιτυχημένα;
Μπαλόνια, καπνογόνα, κανονάκια με κομφετί και χρωματιστή πούδρα είναι όλα όσα χρειάζεσαι για να διοργανώσεις το δικό σου πάρτι για την αποκάλυψη του φύλου του μωρού σου. Κι αν η διοργάνωση του σου φαντάζει βουνό, η Balloon fire έχει φροντίσει να τοποθετήσει όλα όσα ψάχνεις σε μία μόλις κατηγορία έτσι ώστε το έργο σου να γίνει πραγματικά παιχνιδάκι!

Είναι αγόρι ή κορίτσι; Αυτή είναι η απορία που έχουν όλοι οι αγαπημένοι σου και ειδικά εσείς ως νέοι γονείς καθώς πέρα από την ανυπομονησία, πρέπει να προετοιμαστείτε καταλλήλως για τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας. Πως, όμως, θα ανακοινώσεις το φύλο του παιδιού στους αγαπημένους σου; Την απάντηση στο ερώτημα δίνουν τα social media κι αυτή λέγεται Gender Reveal Party! Και γιατί να διοργανώσεις πάρτι αποκάλυψης φύλου ενώ μπορείς απλά να τους το πεις; Η απάντηση είναι απλή. Γιατί η αποκάλυψη θα γίνει σ’ έναν χώρο όμορφα διακοσμημένο με μπαλόνια και την κατάλληλη στιγμή που εσείς θα διαλέξετε η αποκάλυψη θα «σκάσει» απρόσμενα προκαλώντας τον ενθουσιασμό όλων των παρευρισκόμενων. Μία μοναδική στιγμή που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη σας και αξίζει να βιώσετε. Στις γραμμές που ακολουθούν, η Balloon fire εκτός από τη διακόσμηση με τα μπαλόνια σε βοηθάει να διοργανώσεις το Gender Reveal Party των ονείρων σου και να έχεις την πιο γλυκιά αποκάλυψη στο φύλο του παιδιού σου !

Τεράστια μαύρα μπαλόνια Boy or girl? 

Για το πάρτι της αποκάλυψης φύλου του παιδιού σου θα χρειαστείς ένα μαύρο μπαλόνι 80 εκατοστά, αυτοκόλλητα Boy or girl?, κορδέλα, μπλε ή φούξια κομφετί (ανάλογα με το φύλο του μωρού) και φιάλη με ήλιον για να φουσκώσεις τα μπαλόνια σου. Αρχικά, θα γεμίσεις με κομφετί το μπαλόνι και μετέπειτα θα το φουσκώσεις με ήλιον χρησιμοποιώντας τη φιάλη από το Balloon-fire.gr (tip : μην ξεχάσεις να παρατηρήσεις τους πίνακες που έχει η κάθε φιάλη προκειμένου να επιλέξεις τη σωστή καθώς το συγκεκριμένο μπαλόνι είναι μεγάλο και χρειάζεται αρκετό ήλιον). Μετέπειτα, θα το δέσεις με την κορδέλα και στο τέλος θα κολλήσεις τα αυτοκόλλητα στο μπαλόνι. Στο σημείο αυτό, η Balloon fire σου υπενθυμίζει ότι η διαδικασία αυτή πρέπει να γίνει μία ώρα πριν την εκδήλωση. Συνεπώς, θα πρέπει να οργανώσεις κατάλληλα το χρόνο σου έτσι ώστε να στολίσεις πρώτα τον υπόλοιπο χώρο και να αφήσεις για το τέλος το φούσκωμα με το ήλιον στα μπαλόνια .

Μπαλόνια It’s a Boy / It’s a Girl

Κι αφού έμαθες πως θα κάνεις τη μεγάλη αποκάλυψη του φύλου, ήρθε η ώρα να φροντίσεις και τον υπόλοιπο χώρο. Μην ξεχνάς ότι πάρτι χωρίς μπαλόνια δε γίνεται! Άρα, ο χώρος διοργάνωσης του πάρτι πρέπει να είναι διακοσμημένος καταλλήλως. Εδώ δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις το βασικό κανόνα : όλα τα μπαλόνια που θα χρησιμοποιήσεις πρέπει να είναι μοιρασμένα ισομερώς, γεγονός που σημαίνει ότι πρέπει να χρησιμοποιήσεις μπαλόνια τόσο σε γαλάζιο / μπλε όσο και σε φούξια / ροζ αποχρώσεις. Ο στολισμός δε θα πρέπει να σε καμία περίπτωση να προδίδει το φύλο του παιδιού. Οφείλεις να διατηρήσεις το στοιχείο της έκπληξης καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης έως ότου φτάσει η πολυπόθητη στιγμή της αποκάλυψης.

Bonus tip : Μία μεγαλοπρεπής organic αψίδα με μπαλόνια σε γαλάζιες και ροζ αποχρώσεις αποτελεί το ιδανικό background για την υποδοχή των καλεσμένων αλλά και για τις φωτογραφίες / stories σου στο Instagram.

Καπνογόνα

Την πιο απρόσμενη στιγμή, οι μέλλοντες γονείς σκάνε το τεράστιο μπαλόνι και ξεχύνεται το κομφετί κάνοντας γνωστό με αυτό τον τρόπο το φύλο του παιδιού. Ταυτόχρονα, όμως, κάποιοι από τους αγαπημένους σου μπορούν να πάρουν μέρος στην έκπληξη πυροδοτώντας την ίδια στιγμή καπνογόνα σε μπλε ή ροζ χρώμα. Η χρήση καπνογόνων είναι must για το συγκεκριμένο event καθώς θα δημιουργήσει το πιο κινηματογραφικό σκηνικό, γεγονός που θα αποτυπωθεί και στην κάμερά σου.Η χρηση στα καπνογόνα προϋποθέτει εξωτερικό χώρο, ετσι τα επελεγουμε περιόδους που το  party αποκάλυψης φύλου θα γινει στον κήπο σας, ή στη αυλή σας .

Κανονάκια με κομφετί

Σ’ αυτή την τεράστια γιορτή αποκάλυψης του φύλου του μωρού σου μπορείς να προσθέσεις κανονάκια με κομφετί χρώματος μπλε ή χρώματος φούξια. Θα τα βρεις διαθέσιμα στο e-shop της Balloon fire κι αν τα επιλέξεις θα προσδώσεις μεγαλύτερη λάμψη στη στιγμή της αποκάλυψης του φύλου.

Color Powder

Για σένα που θέλεις να κάνεις τη διαφορά και να ανέβεις level η χρωματιστή πούδρα δε γίνεται να απουσιάζει από το πάρτι που διοργανώνεις. Εκτός από την πρωτοτυπία, η στιγμή της αποκάλυψης θα είναι πραγματικά φαντασμαγορική με το πάρτι αποκάλυψης φύλου να μετατρέπεται σε πραγματικό παιχνίδι. Γι’ αυτό η Balloon fire σου προτείνει να προμηθευτείς με πολλά σακουλάκια χρωματιστής σκόνης προκειμένου να το ευχαριστηθείτε εσύ κι οι καλεσμένοι σου!Και σε αυτή την περίπτωση η βασικη προυπόθεση ειναι το  party αποκάλυψης φύλου να γινει σε εξωτερικό χώρο και αφου θα εχετε λερωθει με την χρωματιστή πούδρα να ακολουθησει ξέφρενο  πάρτι που θα απογειώσει  τις αισθησεις 

Αυτές ήταν οι ιδέες της Balloon fire για τη διοργάνωση ενός αξέχαστου Gender Reveal Party. Μία τελευταία υπενθύμιση : φρόντισε να διατηρήσεις το στοιχείο της έκπληξης αναλλοίωτο έως ότου γίνει η αποκάλυψη του φύλου. Πώς θα το πετύχεις αυτό; Με τη unisex διακόσμηση του χώρου με τα μπαλόνια . Ο χώρος σου είναι διαμορφωμένος με τρόπο ώστε να εντείνει την αγωνία και την κατάλληλη στιγμή γίνεται το μπαμ της αποκάλυψης. Σκάει το μπαλόνι  απελευθερώνοντας το κομφετί, απελευθερώνεται πυκνός καπνός από το καπνογόνο, σκάνε τα κανονάκια με το κομφετί και ξεχύνεται η πούδρα. Όλα ξαφνικά σε μια στιγμή γίνονται γαλάζια ή ροζ και μέσα σε μια στιγμή μαθαίνεις αν περιμένεις αγοράκι ή κοριτσάκι. Το e-shop της Balloon fire  διαθέτει εξειδικευμενα προϊόντα το  Gender Reveal Party σου, γιατί αυτή είναι η στιγμή που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη σου!

Ανακάλυψέ τα όλα εδώ



twitter youtube pinterest instagram facebook