ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
ESHOP Συνθέσεις & Κατασκευές
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

Μύθος ότι τα πυροτεχνήματα είναι ακριβά!!!

Μύθος ότι τα πυροτεχνήματα είναι ακριβά!!!
Τα πυροτεχνήματα είναι ένα μοναδικό υπερθέαμα που μοιράζει απλόχερα πολλά χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους! Με το που βλέπουμε πυροτεχνήματα να εκτοξεύονται στον ουρανό, τότε αυτόματα αλλάζουμε θέση για μπορούμε να τα δούμε καλύτερα και σηκωνόμαστε από τον καναπέ για να τα απολαύσουμε κι εμείς από το πάρτι του γείτονα. Μα ποιος δε θα ήθελε εντυπωσιακά εναέρια πυροτεχνήματα στο πάρτι των γενεθλίων, στο γάμο και στη γιορτή του; Η Balloon fire στις γραμμές που ακολουθούν καταρρίπτει το μύθο ότι τα πυροτεχνήματα είναι ακριβά και αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για το κόστος των πυροτεχνημάτων.

Όλοι, όμως, όταν βλέπουμε εντυπωσιακά πυροτεχνήματα στον ουρανό πιστεύουμε ότι η δαπάνη που έχει γίνει θα είναι γενναία!!!

Ο Ανδρέας Τζελέπης από τη Balloon fire που εισάγει πυροτεχνήματα απευθείας από την Κίνα, μας διαψεύδει λέγοντας ότι είναι Μύθος ότι τα πυροτεχνήματα είναι ακριβά. Εν αντιθέσει, είναι πλέον πολύ φθηνά αν κάνουμε τη σωστή επιλογή.

Όπως μας αναφέρει χαρακτηριστικά, αν κάποιος προμηθευτεί πυροτεχνήματα από το Balloon-fire.gr, δεν χρειάζεται να διαθέσει μια περιουσία. Στην κυριολεξία με ένα budget που κυμαίνεται γύρω στα 20 - 50 ευρώ, έχουμε τη δυνατότητα να εκτοξεύσουμε εναέρια πυροτεχνήματα με δυνατά ανοίγματα στο πάρτι στο σπίτι μας και ενώ όλοι οι παρευρισκόμενοι θα νομίζουν ότι το ποσό που δαπανήθηκε ξεπερνά τα 200 ευρώ, η αλήθεια θα είναι εντελώς διαφορετική. Τα πυροτεχνήματα της Balloon fire δεν αλλάζουν πολλά χέρια και από το εργοστάσιο στην Κίνα φτάνουν απευθείας στα χέρια σας. Ετσι οι τιμές είναι εντυπωσιακά χαμηλές.

Για ένα γάμο, για να έχει ένα πλούσιο αποτέλεσμα τόσο σε χρονική διάρκεια, όσο και σε εντυπωσιακά ανοίγματα και σχηματισμούς στον ουρανό δε χρειάζεται να δαπανηθούν πάνω από 150-200 ευρώ.

Στη Balloon fire επιλέγουμε τα πυροτεχνήματα από την Κίνα ένα – ένα ξεχωριστά, βολή με βολή προκειμένου να εξασφαλίσουμε για εσάς ένα αξιοζήλευτο θέαμα στον ουρανό στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Η εμπορική ονομασία στα πυροτεχνήματα της Balloon fire είναι Leopard Fireworks. Έτσι, κάνουμε την έξυπνη επιλογή των καλύτερων κατά την κρίση μας εφέ κρατώντας το κοστολόγιο πολύ χαμηλά.

Συνεπώς, τα πυροτεχνήματα είναι για όλους!!!! Ο καθένας μας μπορεί να τα έχει στο γάμο ή στο πάρτι του, με κόστος που δεν θα ξεπερνά τα 50 ευρώ. Ο οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει χρήση πυροτεχνημάτων εύκολα, νόμιμα και με ασφάλεια. Αν, όμως, έχετε μεγάλες απαιτήσεις, θα χρειαστείτε ειδικό τεχνίτη καύσης που το Balloon-fire.gr σας παρέχει και αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την εκδήλωσή σας.

Μην αφήνεις τις εκδηλώσεις της ζωής σου χωρίς πυροτεχνήματα! Πολλές φορές είναι σημαντικότερα ακόμα και από την τούρτα γενεθλίων καθώς είναι το κερασάκι στην τούρτα! Είναι η απόλυτη έκπληξη που κόβει την ανάσα στους παρευρισκόμενους και κάνει την εκδήλωσή σου να ξεχωρίζει. Κάνοντας χρήση πυροτεχνημάτων στην εκδήλωσή σου εξασφαλίζεις ένα ανεπανάληπτο υπερθέαμα που εσύ και οι αγαπημένοι σου θα θυμάστε για καιρό! Μην αφήνεις άλλο το χρόνο να περνάει, τόλμησέ το φέτος και δώσε στην εκδήλωσή σου τη λάμψη που της αξίζει!!!

Δείτε εδώ τιμές σε πυροτεχνήματα

twitter youtube pinterest instagram facebook