ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
ESHOP Συνθέσεις & Κατασκευές
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

Μπορούμε να κάνουμε την προώθηση στη Black Friday με μπαλόνια;

Μπορούμε να κάνουμε την προώθηση στη Black Friday με μπαλόνια;
Κάθε χρόνο το ενδιαφέρον για τις εκπτώσεις την ημέρα της Black Friday γιγαντώνεται με μεγάλη ανταπόκριση από επιχειρήσεις κάθε είδους. Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν σε αυτό το εκπτωτικό πανηγύρι δεν έχουν πολλές μέρες να προωθήσουν τις εκπτώσεις τους. Έτσι, πρέπει να κινηθούν γρήγορα και έξυπνα. Τα μπαλόνια είναι μία λύση που πληροί όλα τα προηγούμενα για την προώθηση της Black Friday. Μπορεί να μεταφέρει άριστα όλα τα εκπτωτικά μηνύματα στους καταναλωτές.

Ο θεσμός της Black Friday δηλαδή της Μαύρης Παρασκευής, από τη μεγάλη ζήτηση που υπάρχει από τους καταναλωτές και τη μεγάλη ευκαιρία των επιχειρήσεων να ρευστοποιήσουν προϊόντα πριν από τις γιορτές, έχει φτάσει από μια μέρα, να έχει διάρκεια μια εβδομάδα ή και ακόμα περισσότερο. Συμμετέχουν ακόμα και ηλεκτρονικά καταστήματα με μεγάλο ξεπούλημα σε στοκ εμπορεύματα.

Τα μπαλόνια είναι η ιδανική λύση για να γίνει στοχευμένη προβολή και ενημέρωση στο καταναλωτικό κοινό. Υπάρχουν μπαλόνια που αναγράφουν τα ποσοστά των εκπτώσεων που ποικίλουν από προϊόν σε προϊόν, έντονα τη λέξη SALE και φυσικά το Black Friday που συνδυάζεται με όλα αυτα. Η διάρκεια ζωής των μπαλονιών υπερκαλύπτει την περίοδο της Black Friday και έτσι τα μπαλόνια αποτελούν την εύκολη, οικονομική και στοχευμένη διαφημιστική προβολή. Η Black Friday αν και προέρχεται από την Αμερική έχει ανταπόκριση σε όλες τις Ευρωπαϊκές, αλλά και Ασιατικές χώρες, με καταναλωτικό οίστρο από πολλούς φανατικούς καταναλωτές που κυνηγούν τη χαμηλή τιμή.

Προφανώς η χρονική περίοδος που τυχαίνει εξυπηρετεί καταναλωτές και επιχειρηματίες. Η Black Friday είναι ανεπίσημα η μέρα που ακολουθεί μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών στις Ηνωμένες πολιτείες. Η ημερομηνία της είναι πάντα μεταξύ 24 και 30 Νοεμβρίου. Οι Ηνωμένες πολιτείες έχουν μια ιδιαίτερη προτίμηση στη διακόσμηση με τα μπαλόνια, έτσι κατά την εκπτωτική περίοδο της Black Friday τα μπαλόνια με εκπτωτικά μηνύματα έχουν την τιμητική τους.

 

Αγόρασέ τα τώρα !!!

 

 



twitter youtube pinterest instagram facebook