ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
ESHOP Συνθέσεις & Κατασκευές
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

Μπαλόνια στολισμός για την βάπτιση

Μπαλόνια στολισμός για την βάπτιση
Δώστε χαρούμενη ατμόσφαιρα και το νόημα που ταιριάζει στη βάπτιση του παιδιού σας. Επιλέξτε το στολισμό με το θέμα σας και κάντε την διαφορά.

Βάπτιση μία από τις πιο σημαντικές στιγμές του παιδιού σας , πρέπει να έχει και την ανάλογη επισημότητα καθώς και την πρέπουσα σημειολογία σε στολισμό στο χώρο. Τα θέματα που μπορείτε να επιλέξετε στον στολισμό αμέτρητα, Mickey Mouse Minnie Donald θεματολόγια της Disney με Princess , δηλαδή τις πριγκίπισσες, νεράϊδες

Αλλά και θέματα με πειρατές, ναυτικό, λουλούδια κτλ.

Μεγάλη ποικιλία σε μπαλόνια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για στολισμό στο χώρο με ήλιον φτιάχνοντας μπουκέτα με μπαλόνια, αλλά και κατασκευές όπως αερόστατα, αψίδες με το όνομα, τυπωμένα μπαλόνια με το όνομα του παιδιού, γιρλάντες organic και πολλών  ειδών κατασκευές για το χώρο.

Μεγάλη ποικιλία υπάρχει σε μπαλόνια αλουμινίου δηλαδή foil τα οποία χρησιμοποιούνται για τις κατασκευές και δείχνουν το θέμα στην κορυφή. Οι στολισμοί με μπαλόνια μπορούν να συνδυαστούν άριστα με άλλα υλικά διακόσμησης  όπως υφάσματα, κορδέλες, λουλούδια.

Μεγάλη θραύση στους στολισμούς κάνει το νέο είδος μπαλονιού με κομφετί . Τα μπαλόνια αυτά διατίθενται σε διάφορα μεγέθη είναι διάφανα και μπαίνει μέσα κομφετί μεταλλικό γυαλιστερό και δίνουν μία ατμόσφαιρα πολύ glamour και αρχοντική.

Αγόρασέ τα τώρα !!!



twitter youtube pinterest instagram facebook