ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
ESHOP Συνθέσεις & Κατασκευές
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

Μπαλόνια στο μαιευτήριο για το καλωσόρισμα του νέου μέλους της οικογένειας.

Μπαλόνια στο μαιευτήριο για το καλωσόρισμα του νέου μέλους της οικογένειας.
Εκφράστε την χαρά σας για την μεγαλύτερη στιγμή, και δεν είναι άλλη από την στιγμή της γέννησης του παιδιού σας. Στείλτε μπαλόνια για να πείτε τις ευχές σας και διακοσμήστε το χώρο να υποδεχθείτε μαμά και παιδί ή παιδιά στο σπίτι.

Μπαλόνια αερόστατα που λένε it’s a Boy ή it’s a girl , μπαλόνια με ήλιον σε διάφορα χρώματα και σχέδια που είναι για την γέννηση αποκλειστικά , καρότσια, μπιμπερό, μπαλόνια γαλάζια ροζ φούξια μπλε μπορούν να συνδυαστούν και να φτιάξουν ένα πολύ όμορφο μπουκέτο από μπαλόνια να διακοσμήσει το χώρο του μαιευτηρίου.

Πολλές νέες ιδέες με μπαλόνια led και μπαλόνια με κομφετί αποτελούν ότι πιο νέο σε στολισμούς δώρου για την υποδοχή του νέου σας μέλους. Πολλές κατασκευές θεματικές με νεράιδες, πριγκίπισσες, με την Minnie Moue & Mickey Mouse, ακόμα και κατασκευές με την αγαπημένη σας ομάδα.

Η εταιρεία μας διαθέτει εκπληκτικές ιδέες για στολισμούς αλλά και κατασκευές για να σταλούν σε μαιευτήρια κάνοντας έτσι την διαφορά απ’ όλους !!! Στολίστε το χώρο του σπιτιού σας για την υποδοχή του μωρού και της μαμάς.

Δείτε εδώ τις κατασκευές μας !!!



twitter youtube pinterest instagram facebook