ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
ESHOP Συνθέσεις & Κατασκευές
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

Μπαλόνια από τον ουρανό έπεφταν στο Christmas Holy Night για την χορωδία Cantelena

Μπαλόνια από τον ουρανό έπεφταν στο Christmas Holy Night για την χορωδία Cantelena
Ένα μοναδικό υπερθέαμα επιφύλασσε η Balloon fire σε όσους παρευρέθηκαν στο Christmas Holy Night που διοργάνωσε η χορωδία Cantelena
Η χορωδία υπό τη διεύθυνση της Ελένης Παπαδοπούλου - Αραβαντινού απέδωσε με μοναδικό τρόπο Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ύμνους μαγεύοντας όλους τους θεατές που έσπευσαν να απολαύσουν την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 23 Δεκεμβρίου 2021 στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών στο Ρίο. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε, μάλιστα, και η διάσημη ηθοποιός Πέμυ Ζούνη, η οποία διάβασε εμβόλιμα κείμενα αποτελώντας μία από τις εκπλήξεις της βραδιάς. 
 
Το απόλυτο happening της βραδιάς, όμως, προσέφερε η Balloon fire που για τις ανάγκες της εκδήλωσης παρείχε 1000 λευκά μπαλόνια τα οποία αρχικά αποτέλεσαν στοιχείο της διακόσμησης του χώρου που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση. Τα μπαλόνια παρέμεναν μέσα σε ειδικό  δίχτυ και την κατάλληλη στιγμή απελευθερώθηκαν και ξεχύθηκαν στους θεατές που έκπληκτοι απόλαυσαν το υπερθέαμα που διαδραματίστηκε μπροστά στα μάτια τους. 
 
Τα μπαλόνια που έπεσαν κυριολεκτικά από τον ουρανό έβαλαν τόσο τους διοργανωτές όσο και τους θεατές στο εορταστικό κλίμα των ημερών καθώς τους χάρισαν ανεπανάληπτες στιγμές χαράς και αγαλλίασης. Οι παρευρισκόμενοι, μάλιστα, μετά το πρώτο σοκ της έκπληξης δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη και έπαιξαν με τα μπαλόνια. Με τον τρόπο αυτό μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν ενεργά στην πιο όμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή. Άλλωστε αυτό είναι και το νόημα των Χριστουγέννων, το να είμαστε όλοι μαζί!

 
 
 


twitter youtube pinterest instagram facebook