ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
ESHOP Συνθέσεις & Κατασκευές
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

Κτήμα Πρέβεδος Πάτρα

Κτήμα Πρέβεδος Πάτρα
Σε ένα καταπράσινο γραφικό χώρο μόλις 15 χλμ από το κέντρο της Πάτρας στην θέση Πρέβεδος, στην Π.Ε. οδό Πατρών Τριπόλεως βρίσκεται το Prevedos Center της οικογένειας  Άρη Λουκόπουλου. Δραστηριοποιείται όλη η οικογένεια και υποδέχεται θερμά όλο τον κόσμο και απ΄την πρώτη στιγμή αυτό γίνεται αντιληπτό και κάνει ξεχωριστούς τους ιδιοκτήτες.

 Ένας πολυχώρος εκδηλώσεων παντός τύπου θα σας αφήσει άναυδους από την εκπληκτική καταπράσινη εικόνα του καθώς και από την άκρως επαγγελματική φιλοσοφία του στην διοργάνωση δεξιώσεων.

Διαθέτει εξωτερικούς χώρους για να φιλοξενήσει έως 1500 άτομα καθιστούς για γάμο και οποιαδήποτε εταιρική δεξίωση πάρτι.Για τις δεξιώσεις γάμου τη θερινή περίοδο χρησιμοποιείται ο εξωτερικός φυσικά χώρος που διαθέτει σιντριβάνια γεφυράκια λιθόστρωτα μονοπάτια αλλά και εκπληκτικά σε όγκο δέντρα στο πλάϊ, συνθέτουν ένα εκπληκτικό σκηνικό που όμοιό του δεν θα βρείτε. Ο νυχτερινός φωτισμός  μετά την δύση του ηλίου κάνει ακόμα πιο κινηματογραφική την εμφάνιση του κτήματος κάτι το οποίο το κατατάσσει leader στην κατηγορία του. Σε όλο αυτό το φανταστικό μέρος δεν μπορούν να λείπουν τα εφέ φυσικά …Μιλάμε για σιντριβάνια φωτιάς επαγγελματικού τύπου ψυχρής φλόγας που φτάνουν στα 5-6 μέτρα ύψος και τοποθετούνται στον διάδρομο από το ξωκκλήσι προς το γεφυράκι. Όταν θα κατεβούν τα σκαλάκια για να κάνουν είσοδο , ανάβουμε τα σιντριβάνια και φωτίζεται όλος ο χώρος από τις σπίθες που φτάνουν στα 6 μέτρα. Το εφέ αυτό είναι ότι πιο εντυπωσιακό για τα ζευγάρια που θέλουν το κάτι παραπάνω . Μπορεί να συνδιαστεί με πυροφλάς strobe στο backround του χώρου και αυτό γιατί όλοι οι καλεσμένοι θα έχουν τα βλέμματα τους στραμμένα προς τα εκεί.

Η  πίστα του εξωτερικού χώρου του Πρέβεδος Center είναι τετράγωνη μεγάλης διάστασης που επιτρέπει στα ζευγάρι του γάμου άνεση κινήσεων προκειμένου να κάνουν γαμήλιο πάρτι με τους καλεσμένους είτε κρατώντας sparklers πυρσούς τούρτας, αλλά και για να χορέψουν παραδοσιακούς χορούς αλλά φυσικά και να ανάψουν την μοναδική στιγμή του γαμήλιου χορού τους σιντριβάνια ψυχρής φλόγας δίνοντας άλλη ατμόσφαιρα αυτή την μαγική για αυτούς στιγμή που περίμεναν τόσο καιρό.

Το Πρέβεδος Center διαθέτει μοναδικούς πραγματικά χώρους για ρίψη πυροτεχνημάτων που θα απολαύσουν όλοι οι καλεσμένοι ανεξαιρέτως. Τα πυροτεχνήματα εκτοξεύονται από το διπλανό χώρο που διαθέτει το κτήμα, με ασφάλεια για τον κόσμο που είναι βασικό μέλλημα για όλους, και με άριστη οπτική για το ζευγάρι που βοηθά στο να έχουν  λήψη μοναδικών φωτογραφιών και βίντεο για το άλμπουμ που θα κρατήσουν τις στιγμές αυτές για πάντα.

Το Κτήμα Πρέβεδος είναι 4 στρέμματα συνολικά και διαθέτει πρόσθετα χώρους με παιδότοπο και γήπεδα ποδοσφαίρου όπου οι μικροί φίλοι αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας παιδιά απολαμβάνουν το χώρο αυτό χωρίς να ενοχλούν την δεξίωση βάπτισης που λαμβάνει  χώρα δίπλα. Δίπλα στον παιδότοπο υπάρχει χώρος Barbeque που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τις βαπτίσεις.

Το Prevedos Center διαθέτει κλειστό στεγασμένο χώρο χωρητικότητας που μπορεί να φιλοξενήσει άνετα πάνω από  400 καλεσμένους. Για κάποιες κρύες νύχτες φθινοπώρου ή κάποια πολύ ζεστά καλοκαιρινά μεσημέρια οι επισκέπτες του κτήματος απολαμβάνουν με την αισθητική και υπηρεσίες του χώρου.

Ο λιγομίλητος ιδιοκτήτης λέει πολύ «λίγα» , όμως προσφέρει πάρα πολλά . Έχοντας τεράστια εμπειρία σε γάμους και σε εκδηλώσεις μπορεί να προβλέψει οτιδήποτε και να προστατέψει τα ζευγάρια από κάθε είδους κακοτοπιά , προσφέροντας τους έναν πανέμορφο χώρο με premium υπηρεσίες . Μην αμελήσετε να κάνετε εγκαίρως την κράτηση σας στο Prevedos center γιατί είναι ενα πολύ δημοφιλές Κτημα και θα δυσκολευτείτε να βρείτε κενές ημερομηνίες.

κτήμα πρέβεδος σιντριβάνια φωτιάς είσοδος

Κτήμα Πρέβεδος πυροτεχνήματα

Πρέβεδος πυροτεχνήματα γάμου

Πρέβεδος πυροτεχνήματα εναέρια

Κτήμα Πρέβεδος σιντριβάνια γάμου ψυχρής φλόγας



twitter youtube pinterest instagram facebook