ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
ESHOP Συνθέσεις & Κατασκευές
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

Κτημα Παναγιωτοπουλου

Κτημα Παναγιωτοπουλου
Αν ψάχνετε έναν υπέροχο χώρο για την δεξίωση του γάμου σας, της βάπτισης ή του πάρτυ σας το Κτήμα Παναγιωτοπούλου τόσο με το Epavlis, όσο και με το Azur είναι σίγουρα πρωταρχική σας επιλογή. Μόλις 500 μέτρα από το Λαμπίρη Αχαΐας και 10 χλμ από το Αίγιο θα σας καταπλήξει με τα φυσικό κάλλος που το περιβάλλει.

Σε έναν υπέροχο χώρο παραθαλάσσιο στο Λαμπίρη Αχαΐας βρίσκεται το Κτήμα Παναγιωτόπουλου. Πάνω ακριβώς στο δρόμο Παλαιά εθνική οδός Πατρών Αθηνών πριν το Λαμπίρη κάνετε αριστερά και το βρίσκετε μπροστά σας. Το Κτήμα Παναγιωτόπουλου διαθέτει 3 υπαίθριους χώρους για τις εκδηλώσεις που αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας με ομολογουμένως απόλυτη επιτυχία όπως αλλωστε μαρτυρούν οι εκατοντάδες πελάτες σε γάμους, βαπτίσεις, δεξιώσεις και events, οι οποίοι έμειναν ικανοποιημένοι 100% από τις υπηρεσίες εστίασης που έλαβαν. Όλα αυτά δια χειρός της οικογένειας Αθανασόπουλου που διαθέτει μακρά εμπειρία στην εστίαση με ήθος και συνέπεια.  Εκείνο που ξεχωρίζει όμως το Κτήμα Παναγιωτόπουλου είναι οι εξαιρετικοί χώροι που διαθέτει για τις εκδηλώσεις γάμων και βαπτίσεων. Με θέα την απίστευτη θάλασσα στον υπερυψωμένο χώρο του οι καλεσμένοι απολαμβάνουν τόσο την εκπληκτική κουζίνα αλλά και τον άρτια φωτισμένο χώρο. Τα πυκνά δέντρα του δάσους δίνουν την εντύπωση ότι  κατεβαίνουν μέχρι τη θάλασσα, έτσι το τοπίο παρουσιάζει ένα ιδιαίτερο κάλλος με τη θάλασσα μπροστά και το βουνό με τη εντυπωσιακή βλάστηση πίσω μας. 

Το κτήμα Παναγιωτόπουλου ενδείκνυται για κάθε είδους στολισμό και εφέ. Ειδικά τα ζευγάρια που θα έχουν την τύχη να κάνουν το γάμο τους στον εξωτερικο χώρο Epavlis, μπορούν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα χρησιμοποιώντας κάθε είδους πυροτεχνήματα στο κτήμα Παναγιωτοπούλου. Στην είσοδο όταν γίνεται η είσοδος του ζευγαριού  αποτελεί ιδανικό σημείο για επιδαπέδια άκαπνα σιντριβάνια. Το ζευγάρι μπορεί να κάνει κινηματογραφική είσοδο με τα σιντριβάνια στην είσοδο, τα οποία θα φωτίσουν το χώρο και θα δώσουν ιδιαίτερη λάμψη στο ζευγάρι που θα αποτυπωθεί στις φωτογραφίες και στα βίντεο.  Όλοι οι καλεσμένοι στο κτήμα Παναγιωτόπουλου  έχουν οπτική επαφή με την είσοδο του ζευγαριού και έτσι τα επιδαπέδια σιντριβάνια που αποτελούν την ιδανική επιλογή για κάθε γάμο. Στην πίστα η οποία διακρίνεται για την μεγάλη χωρητικότητα μπορούν επίσης με ασφάλεια να μπουν τα επιδαπέδια πυροτεχνήματα -σιντριβάνια και να μας χαρίσουν ιδιαίτερες εικόνες με το  ζευγάρι να χορεύει και πίσω τους να εκτινάσσονται  οι σπίθες.

Το μεγάλο πλεονέκτημα στο κτήμα Παναγιωτόπουλου σε σχέση με άλλους χώρους  είναι ότι μπορεί να γίνει πολύ εύκολη χρήση σε εναέρια πυροτεχνήματα. Ο χώρος εκτόξευσης είναι ιδανικός γιατί οι εναέριες βολές εκτοξεύονται από την παραλία προς τη θάλασσα  και έτσι έχουν όλοι οι καλεσμένοι ανοιχτό ορίζοντα για να θαυμάσουν τα πυροτεχνήματα. Για τις βαπτίσεις, ο χώρος στο κτήμα Παναγιωτόπουλου  είναι από μόνος του ένα κόσμημα, όμως για όσους θέλουν να προσθέσουν την πινελιά τους και να βάλουν επιπλέον χρώμα βάπτισης μπορούν να διακοσμήσουν το χώρο με μπαλόνια και να δημιουργήσουν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Οι υπεύθυνοι του χώρου με επαγγελματισμό υποδέχονται με τον καλύτερο τρόπο και εξυπηρετούν κάθε εταιρεία  που θα αναλάβει κάθε είδους υπηρεσία της  εκδήλωσης , όσο και κάθε είδους στολισμό. 

Το κτήμα Παναγιωτόπουλου διαθέτει επαρκείς άνετες θέσεις πάρκινγκ. Εντός του κτήματος Παναγιωτόπουλου βρίσκεται και το beach bar Azur όπου μπορείτε να απολαύσετε τα πεντακάθαρα και κρυστάλλινα νερά για θαλάσσιο μπάνιο σε έναν πολύ περιποιημένο χώρο με πολύ αγάπη από τους ιδιοκτήτες. Διαθέτει ξαπλώστρες άνετες για τους πελάτες, απίστευτη παραλία, καθώς και εκπληκτική παροχή υπηρεσιών στον τομέα της εστίασης. Το κτήμα Παναγιωτοπούλου βρίσκεται πολύ κοντά σε ένα υπέροχο γραφικό εκκλησάκι, έτσι θα ήταν υπέροχη ιδέα να συνδυάσετε το γάμο σας ή τη βάπτιση σε αυτό το εκκλησάκι και μετά τη δεξίωση στο κτήμα Παναγιωτόπουλου.

Για εκδηλώσεις σε εσωτερικό χώρο υπάρχει και ο εσωτερικός χώρος  Epavlis που ανήκει και αυτό στο κτήμα Παναγιωτόπουλου, ένας χώρος πέτρινος που δένει απόλυτα με το τοπίο και μπορεί να φιλοξενήσει το γάμο ή τη βάπτιση σας. Το κτήμα Παναγιωτοπούλου απέχει από την Πατρα μόλις 20 λεπτά, έτσι μπορεί να είναι η πρώτη σας επιλογή για την εκδήλωση σας στο χώρο Epavlis ,αλλά και να περάσετε καθημερινά όμορφες στιγμές στην παραλία και στο εστιατόριο μπαρ του Azur  

Κτήμα Παναγιωτοπουλου σιντριβανια φωτιάς είσοδος

Κτήμα Παναγιωτοπουλου πυροτεχνήματα γάμος

Κτήμα Παναγιωτόπουλου μπαλόνια γάμος

Κτήμα Παναγιωτόπουλου γάμος

Κτήμα Παναγιωτόπουλου splarklers γάμος

Κτήμα Παναγιωτόπουλου γάμος

Πυροτεχνήματα που χρησιμοποιήθηκαν στο Κτήμα Παναγιωτοπουλου

Μπαλόνια που χρησιμοποιήθηκαν στο Κτήμα Παναγιωτοπουλου



Related Products

twitter youtube pinterest instagram facebook