ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
ESHOP Συνθέσεις & Κατασκευές
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

Καρναβάλι ονειρεμένο με μπαλόνια σε προσμένω!

Καρναβάλι ονειρεμένο με μπαλόνια σε προσμένω!
Μπαλόνια με κλόουν, μπαλόνια με μάσκες, κομφετί, κόρνες, σφυρίχτρες και καπνογόνα είναι μερικά από τα πράγματα που θα χρειαστείς για το φετινό Καρναβάλι. Κι επειδή η Balloon Fire βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά, σε διαβεβαιώνει πως δεν χρειάζεται να πελαγώνεις άλλο με τα περιοριστικά μέτρα γιατί φέτος το καλύτερο καρναβαλικό πάρτι θα γίνει στο μπαλκόνι σου! Διάλεξε τη φετινή σου αμφίεση κα φύγαμε!

Βήμα 1ο : Διάλεξε τα αγαπημένα σου μπαλόνια!

Καθοριστικός παράγοντας για την επιτυχία ενός πάρτι είναι η διακόσμηση! Συγκεκριμένα, τη σήμερον ημέρα δεν νοείται πάρτι χωρίς μπαλόνια. Και αυτό γιατί τα μπαλόνια με τα ζωηρά τους χρώματα δεσπόζουν και κυριαρχούν στο χώρο  με τρόπο μοναδικό. Στο e-shop balloon-fire.gr σε περιμένουν πουά μπαλόνια, μπαλόνια με κλόουν αλλά και μπαλόνια με μάσκες που θα προσδώσουν στο πάρτι σου την απόλυτη καρναβαλική ταυτότητα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στολίσεις καρναβαλικά το μπαλκόνι σου με τα μπαλόνια της επιλογής σου!

Βήμα 2ο : Πριν το πάρτι εφοδιάσου αναλόγως!

Το να κάνεις καρναβαλικό πάρτι χωρίς κόρνα και σφυρίχτρα είναι σαν να πηγαίνεις στον πόλεμο χωρίς όπλο. Είναι σίγουρο ότι θα έχεις φροντίσει για τη μουσική με την ανάλογη καρναβαλική playlist που θα ξεσηκώσει τη γειτονιά αλλά μην ξεχνάς ότι στο Καρναβάλι ο καθένας κάνει αισθητή την παρουσία του με τον δικό του τρόπο. Έτσι, ακόμα κι αν δεν ξέρεις να παίζεις κάποιο μουσικό όργανο, με μια κόρνα και μια σφυρίχτρα θα δώσεις τη δική σου πινελιά σε αυτό το καρναβαλικό event! Στο e-shop balloon-fire.gr θα βρεις κόρνες γηπέδου αλλά και σφυρίχτρες για να εφοδιαστείς πριν το πάρτι!

Βήμα 3ο : Μην παραλείψεις τα εφέ!

Όπως κάθε happening έχει εκπλήξεις, έτσι και το δικό σου πάρτι στο μπαλκόνι θα έχει τη δική του που, μάλιστα, θα εκτοξευθεί με μόλις μία κίνηση! Και για να μην αναρωτιέσαι, φυσικά και αναφέρομαι στο κανονάκι με λευκό κομφετί ή πολύχρωμο glitter που χωρίς καμία αμφιβολία θα απογειώσει το balcony party σου! Θα τα βρεις, όπως και όλα τα υπόλοιπα, στο e-shop balloon-fire.gr και εάν τα επιλέξεις το σίγουρο είναι πως θα κλέψουν την παράσταση!

Βήμα 4ο : Η αυλή σου δίνει κι άλλες δυνατότητες!

Εάν έχεις σπίτι με αυλή, τότε τα πράγματα αλλάζουν γιατί αυτόματα μπορείς να ζήσεις την καρναβαλική εμπειρία στο έπακρο με τη χρήση καπνογόνων και personal πυροτεχνημάτων. Τα χρώματα, οι λάμψεις διαρκείας αλλά και οι ισχυροί κρότοι θα σε κάνουν να ξεχάσεις για λίγο την καραντίνα και θα σε κάνουν να θυμηθείς τα χρόνια εκείνα που ξεχυνόσουν στους δρόμους και γινόσουν ένα με τους μασκαράδες! Στο e-shop balloon-fire.gr θα βρεις τεράστια ποικιλία από εξαιρετικής ποιότητας καπνογόνα και personal πυροτεχνήματα που θα δώσουν άλλη αίσθηση στην καρναβαλική φιέστα σου!

Τέλος, θέλω μόνο να σου θυμίσω τις θυσίες που έχεις κάνει τον τελευταίο χρόνο και να σου πω πως με τα νέα δεδομένα θα βγούμε σύντομα αυτή την κατάσταση και θα πάρουμε πίσω τις ζωές μας. Για την προάσπιση της δημόσιας υγείας ίσως χάσουμε και το φετινό Καρναβάλι αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα το γιορτάσουμε κιόλας. Γιατί η ανθρώπινη φαντασία δεν θα μπει ποτέ σε καμία καραντίνα και το ανθρώπινο μυαλό πάντα θα βρίσκει τρόπους για να υλοποιεί τις επιθυμίες του. Πέρσι, όλοι βγήκαμε στα μπαλκόνια μας και χειροκροτήσαμε εις ένδειξη ευγνωμοσύνης όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή στη μάχη κατά του κορωνοϊού. Φέτος, ήρθε η ώρα να βγούμε πάλι στα μπαλκόνια μας και να γιορτάσουμε το Καρναβάλι, όλοι μαζί, ο καθένας από το μπαλκόνι του και να τιμήσουμε τα καρναβαλικά έθιμα.

 

Αγόρασέ τα τώρα !!!

 

 

 

 

 

 

 



twitter youtube pinterest instagram facebook