ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
ESHOP Συνθέσεις & Κατασκευές
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

Καπνογόνα και βεγγαλικά στο γήπεδο

Καπνογόνα και βεγγαλικά στο γήπεδο
Τα καπνογόνα και τα βεγγαλικά είναι μια συνήθεια που αγαπούν οι φίλαθλοι να χρησιμοποιούν στο γήπεδο για να πανηγυρίσουν για την αγαπημένη τους ομάδα. Η επιλογή του χρώματος του καπνού εξαρτάται από τα χρώματα της ομάδας τους.
Πολλές φορές έχουμε δει την εικόνα που λατρεύουν οι φίλαθλοι βλέποντας όλο  το στάδιο να πανηγυρίζει και να φλέγεται από τα καπνογόνα και τα  βεγγαλικά. Πολύ αδρεναλίνη εκτόνωση και έκφραση συναισθημάτων. Αυτό κάνει τους φιλάθλους να μην αλλάζουν τη συνήθεια της επίσκεψης στο γήπεδο με την ελπίδα της νίκης της ομάδας τους .
Τη χρήση  βεγγαλικών και καπνογόνων έχουμε σε πολλά αθλήματα με την ανάλογη χρήση του ανάλογου χρώματος καπνού με τα χρώματα της ομάδας σας. Ο πανηγυρισμός συνήθως συνεχίζεται και έξω από το γήπεδο , ειδικά σε σημαντικούς αγώνες πρόκρισης ή πρωταθλημάτων  έχουμε μεγάλες συναντήσεις οπαδών σε πλατείες μετά το πέρας του αγώνα. Μια εντυπωσιακή τέτοια συνάντηση με τη χρήση σε χιλιάδες καπνογόνα ,που ακόμα και οι αντίπαλες ομάδες θαύμασαν ήταν τη διάκριση του ΠΑΟΚ το Μάιο του 2019 με την ταυτόχρονη χρήση σε χιλιάδες βεγγαλικά σε όλο το μήκος του λιμανιού της Θεσσαλονίκη 
 
Η χρήση στα καπνογόνα μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε ενήλικο και για να είναι όλες οι στιγμές πανηγυρισμού χαρούμενες θα πρέπει να τηρούμε τους σωστούς κανόνες ασφαλείας,προσέχοντας η μέθη της νίκης να μην μας παρασύρει.
Χρησιμοποιούμε τα καπνογόνα μας και τα βεγγαλικά μας μόνο σε εξωτερικό χώρο , δεν το φέρνουμε κοντά στο πρόσωπό μας και κοντά σε άλλους ανθρώπους. Προσέχουμε τη φορά του αέρα και αν έρχεται ο καπνός στο πρόσωπό μας γυρίζουμε ανάποδα και έτσι ο καπνός κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση. Μόνο αυτά θέλουμε για την ασφαλή χρήση και έτσι το παιχνίδι με τα καπνογόνα απογειώνεται.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


twitter youtube pinterest instagram facebook