ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
ESHOP Συνθέσεις & Κατασκευές
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

Πυροτεχνήματα Χρωματιστού Καπνού Gender Reveal

Πυροτεχνήματα Χρωματιστού Καπνού Gender Reveal
Τα πυροτεχνήματα χρωματιστού καπνού είναι ειδικά κανονάκια που εκτοξεύουν χρωματιστό καπνό σε μπλε, ροζ, και κόκκινο χρώμα. Ξεχωρίστε στα events με το μοναδικό αυτό είδος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους εξωτερικούς χώρους άφοβα.

Το πυροτεχνήματα χρωματιστού καπνού τα έφερε αποκλειστικά στην Ελλάδα πρώτη η Balloon Fire και αποτελεί καινοτόμο προϊόν γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα είδη πάρτυ, ειδικα στην αποκάλυψη φύλου τα λεγόμενα Gender reveal party, καθώς και στα γήπεδα σε πανηγυρισμούς και σε φιέστες φιλάθλων.

Μπορεί ακόμα και να κρατηθεί στο χέρι πολύ εύκολα και πυροδοτείται με φυτίλι. Επίσης μπορεί να πυροδοτηθεί με τηλεχειρισμό, απλά θα χρειαστεί ιδιαίτερες γνώσεις από επαγγελματία  του χώρου των πυροτεχνημάτων. Αυτή η χρήση του σας δίνει την δυνατότητα πολλαπλών πυροδοτήσεων  με κλήσεις ,ταυτοχρόνως ή και σταδιακά στους χρόνους που επιθυμείτε και έχετε σχεδιάσει το event σας.

Το πυροτεχνήματα χρωματιστού καπνού χρώματος αποτελούν την νέα μόδα σε αγώνες ποδοσφαίρου όπου οι φίλαθλοι το χρησιμοποιούν ως καλωσόρισμα των ομάδων τους στα στάδια  αλλά και σε πανηγυρισμούς επίτευξης γκολ.

Μία μόδα που ήρθε τα τελευταία χρόνια είναι της αποκάλυψης φύλου Gender Reveal όπου οι γονείς ή οι καλεσμένοι που συναντώνται για να μάθουν το φύλο του παιδιού με αντίστροφη μέτρηση που κάνουν όλοι μαζί τα πυροδοτούν τα κανονάκια χρωματιστού καπνού χρωματίζοντας τον ουρανό με το χρώμα καπνού που υποδηλώνει ροζ για κορίτσι ή μπλε για αγόρι.

Δημιουργήστε και εσείς με τα πυροτεχνήματα χρωματιστού καπνού εορταστική ατμόσφαιρα κάνοντας τη διαφορά !!!Συνδιάστε τα πυροτεχνήματα του χρωματιστού καπνού με άλλα εναέρια πυροτεχνήματα, με μπαλόνια Gender reveal που αναγραφουν Boy or Girl και κάντε στην αποκάλυψη φύλου του παιδιού σας το τέλειο πάρτι.  Θα τα βρείτε στην Balloon Fire στο τηλέφωνο 2107009500 αλλά και διαδικτυακά στο e-shop μας www.balloon-fire.gr

 

twitter youtube pinterest instagram facebook