ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
ESHOP Συνθέσεις & Κατασκευές
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

Η Balloon fire συνεχίζει να δεσμεύεται για καμία αύξηση στα προϊόντα της, κόντρα στο ρεύμα των αυξήσεων!

Η Balloon fire συνεχίζει να δεσμεύεται για καμία αύξηση στα προϊόντα της, κόντρα στο ρεύμα των αυξήσεων!
Παρά τις φρενήρεις αυξήσεις στα πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, η Balloon fire δεν επιλέγει τον εύκολο δρόμο, δηλαδή την ανατίμηση των προϊόντων της αλλά συνεχίζει να διαθέτει τα προϊόντα της στις κανονικές τους τιμές! Συνεπώς, ανακοινώνουμε υπεύθυνα ότι όλα τα προϊόντα από το Balloon-fire.gr και ειδικότερα τα πυροτεχνήματα όλων των τύπων, τα βεγγαλικά, τα καπνογόνα αλλά και όλα τα μπαλόνια, ανεξαρτήτως χώρας κατασκευης, δε θα ανατιμηθούν για όλο το 2021.

Από τα τέλη του 2020 ένας ακόμη παράγοντας που ταλανίζει το εμπόριο είναι οι ραγδαίες αυξήσεις στις τιμές των ναύλων. Συγκεκριμένα, εάν ρίξουμε μια ματιά στις ισχύουσες τιμές των containers σε σχέση με τις τιμές που ίσχυαν ένα χρόνο πριν, θα διαπιστώσουμε ότι οι τιμές τους έχουν σχεδόν δεκαπλασιαστεί! Ενδεικτικά, ενώ παλαιότερα η μέση τιμή ενός container 20 ποδιών έφτανε τα 800€ πλέον, μετά τις αυξήσεις, αγγίζει τα 6.600€. Στα ίδια επίπεδα κυμαίνονται και οι αυξήσεις στο κόστος για τη μεταφορά ενός container 40 ποδιών που από τα 1.500€ εκτοξεύτηκε στα 14.000€.

Είναι χαρακτηριστικό πως το μέγεθος των αυξήσεων έχει ανακατέψει εκ νέου την τράπουλα στο εμπόριο με αποτέλεσμα να οδηγήσει σε πρώτη φάση σε ελλείψεις προϊόντων αλλά και σε ανατιμήσεις προϊόντων με ορατό αντίκτυπο και στους καταναλωτές, οι οποίοι μέσω των ανατιμήσεων καλούνται να πληρώσουν τα σπασμένα. Οι επιχειρήσεις πλέον καλούνται να πληρώσουν αδρά προκειμένου να προμηθευτούν το εμπόρευμά τους από την Ασία και η ανοδική ανατίμηση των προϊόντων τους φαντάζει μονόδρομος. Είναι αξιοσημείωτο πως ακόμα και μεγάλη εταιρεία στον τομέα των παιχνιδιών καλείται να διαχειριστεί το δυσβάσταχτο κόστος της μεταφοράς αλλά και τον ανεφοδιασμό του δικτύου των καταστημάτων της με το ήδη υπάρχον απόθεμα προϊόντων που σιγά – σιγά λιγοστεύει ενώ οι τιμές των προϊόντων της ήδη έχουν αυξηθεί σημαντικά.

Σε πλήρη αντίθεση με την πλειοψηφία των επιχειρήσεων και παρά τις δυσκολίες, η Balloon fire ορθώνει το ανάστημά της και συνεχίζει να διαθέτει τα προϊόντα της στις χαμηλότερες τιμές. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο ιδιοκτήτης της Balloon fire, κ. Ανδρέας Τζελέπης : «Είναι γεγονός ότι πολλά προϊόντα μας προέρχονται από την Κίνα ενώ ακόμα κι εκείνα που προέρχονται από χώρες της Ευρώπης, έχουν συνήθως την πρώτη ύλη τους από την Κίνα. Έτσι, η αύξηση των ναύλων έχει εκτιναχθεί στα ύψη και δυστυχώς επηρεάζει όλα τα προϊόντα. Εμείς συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα στον καταναλωτή με συνέπεια και σεβασμό. Με τους νέους όρους που έθεσε η υγειονομική κρίση, η Balloon fire φάνηκε προνοητική καθώς φρόντισε να στοκάρει τις πολύ μεγάλες αποθήκες της με εμπορεύματα ικανά να καλύψουν τις ανάγκες του πελατολογίου της. Έτσι, η Balloon fire θα συνεχίσει να αντιστέκεται στο ρεύμα των αυξήσεων.»

Συνεπώς, στο www.balloon-fire.gr δεν θα βρείτε κανένα προϊόν με αύξουσα τιμή αλλά μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας με τις ήδη υπάρχουσες τιμές. Όπως θα διαπιστώσετε, οι τιμές μας σε μπαλόνια, σε φιάλες με ήλιον, σε όλων των ειδών τα πυροτεχνήματα, παιδικά πυροτεχνήματα δράσης και καπνογόνα, είναι πραγματικά ανταγωνιστικές. Από τη διοργάνωση του πάρτι γενεθλίων του παιδιού σας μέχρι και τη διοργάνωση του γάμου σας αλλά και οποιουδήποτε άλλου χαρούμενου γεγονότος της ζωής σας, η Balloon fire θα είναι πάντα στη διάθεσή σας με προϊόντα υψηλής ποιότητας στις καλύτερες δυνατές τιμές!

            



twitter youtube pinterest instagram facebook