ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
ESHOP Συνθέσεις & Κατασκευές
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

Γιατί το φετινό σου δώρο του Βαλεντίνου πρέπει να είναι μπαλόνια

Γιατί το φετινό σου δώρο του Βαλεντίνου  πρέπει να είναι μπαλόνια
Είναι γεγονός! Η πιο ρομαντική ημέρα του χρόνου πλησιάζει! Δεν χωράει καμία αμφιβολία πως αναφερόμαστε στη 14η Φεβρουαρίου, τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου που είναι ευρέως γνωστή και ως «η γιορτή των ερωτευμένων». Κι επειδή γιορτή χωρίς δώρο «δεν γίνεται», θα σας βοηθήσουμε να απαλλαγείτε από τις σκέψεις που σας προκαλούν άγχος (πχ «τι δώρο θα πρέπει να πάρω;») αλλά και από τις αμφιβολίες που ενδέχεται να έχετε αφού αγοράσετε κάτι . Η δική μας πρόταση είναι σαφής και ξεκάθαρη , το δώρο που χρειάζεστε είναι μπαλόνια! Δηλαδή κάτι ιδιαίτερο για να χαρακτηρίζει αποκλειστικά την μέρα αυτή. Τα μπαλόνια χαρακτηρίζουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ενώ οτιδήποτε άλλο, μπορεί να προσφερθεί κάθε άλλη μέρα. Και εάν έχετε αμφιβολίες δεν έχετε παρά να διαβάσετε τις αλήθειες που ακολουθούν…

Πολλές φορές έχουμε την τάση να σκεφτόμαστε υπερβολικά και να χάνουμε την ουσία.

Σε εσένα που αυτή τη στιγμή διαβάζεις την πρότασή μου και απορείς, θα μου επιτρέψεις να σου μιλήσω στον ενικό για να σου εξηγήσω τις σκέψεις μου. Αρχικά, ξέρω πως σου φαίνεται αρκετά παράξενο και ενώ υπάρχει τόσο μεγάλη ποικιλία δώρων εγώ να σου προτείνω να κάνεις δώρο στον άνθρωπό σου μπαλόνια. «Γιατί το φετινό μου δώρο του Βαλεντίνου πρέπει να είναι μπαλόνια και γιατί να μην πάρω κάτι αντικείμενο. θα αναρωτιέσαι σίγουρα.

 Κι όμως, δεν υπάρχει πιο κατάλληλο δώρο από τα μπαλόνια.

Μπαλόνια κόκκινες καρδιές latex

 Ένα μπουκέτο με κατακόκκινα μπαλόνια καρδιές latex θα φέρουν περισσότερα χαμόγελα από οτιδήποτε άλλο, γιατί συμβολίζουν την αγάπη για τον αγαπημένο σου. Ο αγαπημένος ή η αγαπημένη σου εκείνη την ημέρα δεν θέλει να του κάνεις το πιο ακριβό δώρο ούτε να τον εντυπωσιάσεις, θέλει απλά να του δείξεις πως τον αγαπάς και τον νοιάζεσαι. Και αυτό ακριβώς μπορείς να πετύχεις με μία ωραία σύνθεση από κόκκινα μπαλόνια καρδιές latex.

Όπως όλοι ξέρουμε, εδώ και περίπου έναν χρόνο ελευθερωθηκαμε απο την πιο δύσκολη περίοδο που έχει αλλάξει ριζικά τις ζωές μας. Καθώς η πανδημία κατέρριψε κάθε είδους «δεδομένο» που υπήρχε στη ζωή μας και δημιούργησε μια νέα πραγματικότητα φόβου και αβεβαιότητας.Εμείς, πολλές φορές μοιάζουμε ανήμποροι να αντιδράσουμε και αφήνουμε τον φόβο να μας κυριέψει. Και κάπως έτσι η πανδημία μπορεί να γίνει το «αγκάθι» στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Η ημέρα των ερωτευμένων, λοιπόν, είναι η ευκαιρία για να αναθερμάνεις τον έρωτά σου. Απλά, εύκολα και οικονομικα, με κόκκινα μπαλονια καρδιες, θα μεταφέρεις τα συναισθήματα σου.

Στο eshop balloon-fire.gr θα βρεις αυτά τα υπέροχα μπαλόνια.

Μπαλόνια αλουμινίου σε σχήμα καρδιάς

Θα βρείτε πολλά άλλα σχέδια που θα καταπλήξουν εσένα και τον αγαπημένο σου. Όποια σχέδια και να επιλέξεις, το σίγουρο είναι ότι ο άνθρωπός σου θα καταλάβει την αξία αυτού του δώρου γιατί ουσιαστικά τα μπαλόνια αντικατοπτρίζουν τα συναισθήματά σου προς το άτομό του.

«Τι είναι έρωτας;», θα σε ρωτήσω εγώ. Κι αν δυσκολεύεσαι να απαντήσεις, θα επιχειρήσω να απαντήσω εγώ. Ο έρωτας είναι το πανέμορφο συναίσθημα που δίνει «χρώμα» στη ζωή μας, μας κάνει να γελάμε σαν μικρά παιδιά και μας «πετάει ψηλά», όπως ακριβώς κάνουν τα μπαλόνια. Τα μπαλόνια είναι για όλους, μικρούς και μεγάλους. Και ναι, τα μπαλόνια είναι το ιδανικό δώρο για τον Βαλεντίνο σου γιατί είναι ο ίδιος ο έρωτας!

Και κάπου εδώ νομίζω ότι ήρθε η ώρα να σε αφήσω να διαλέξεις με την ησυχία σου το αγαπημένο σου σχέδιο από το eshop balloon-fire.gr και θα σου θυμίσω ότι τα μπαλόνια ήταν, είναι και θα είναι πάντα κοντά σου σε όλες τις ευτυχισμένες στιγμές σου για να σκορπίζουν τη χαρά, όπως τότε όταν ήσουν παιδί !

Αγόρασέ τα τώρα !!!



twitter youtube pinterest instagram facebook