ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
ESHOP Συνθέσεις & Κατασκευές
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

Μπορώ να νοικιάσω φουσκωτό παιχνίδι στο χώρο μου;

Μπορώ να νοικιάσω φουσκωτό παιχνίδι στο χώρο μου;
Μπορείς να νοικιάσεις όποιο φουσκωτό παιχνίδι ταιριάζει στο χώρο σου και στις ηλικίες των παιδιών που θα το χρησιμοποιήσουν και έτσι θα μετατρέψεις το χώρο σου σε παιδότοπο !!!

Για κάθε χώρο που μπορεί να σκεφτείς να οργανώσεις το παιδικό πάρτι γενεθλίων ή για όποιο άλλο εορτασμό, μπορείς να νοικιάσεις ένα φουσκωτό παιχνίδι και να δώσεις άλλο επίπεδο στο πάρτι σου είτε ο χώρος που θα επιλέξεις θα είναι ένα  κλειστό εστιατόριο, είτε οποιοσδήποτε ανοιχτός χώρος εστίασης , μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί ένα φουσκωτό παιχνίδι. Αν ο χώρος είναι η αυλή του σπιτιού σου και υπάρχει ο ανάλογος ελεύθερος χώρος πολύ εύκολα μπορεί να τοποθετηθεί οποιοδήποτε φουσκωτό παιχνίδι και να χρησιμοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία και ασφάλεια.

Αν τα προσκεκλημένα παιδιά είναι πολλά, δηλαδή για παράδειγμα όλη η τάξη, μπορείτε να επιλέξετε και δεύτερο φουσκωτό παιχνίδι διαφορετικής δραστηριότητας και θέματος. 

Για να εξασφαλίσουμε τη μέγιστη ασφάλεια στη χρήση του φουσκωτού παιχνιδιού προτείνουμε να υπάρχει σε όλη τη διάρκεια που το παιχνίδι θα είναι σε λειτουργία να υπάρχει άτομο για φύλαξη.

Αν αποφασίσετε να  ενοικιάσετε  ένα φουσκωτό παιχνίδι και να το τοποθετήσετε μόνοι σας, η χρήση είναι πολύ απλή γιατί το παιχνίδι ξεκινάει και φουσκώνει με το άνοιγμα ενός διακόπτη και σε λιγότερο από ένα λεπτό είναι έτοιμο για χρήση. Με τον ίδιο τρόπο σταματάει και το παιχνίδι όπου το φουσκωτό ξεφουσκώνει πλήρως μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα με το πάτημα ενός διακόπτη, όταν το παιχνίδι έχει ολοκληρωθεί.

Αν η πρόθεση σου είναι να  διοργανώσεις  ένα πολύ επιτυχημένο πάρτι πρέπει να καλύψεις όλες τις απαιτήσεις με πολλές και διάφορες δραστηριότητες με σκοπό να μη βαρεθούν τα παιδιά, αλλά και να μπορούν να έχουν εναλλαγές. Αν φλερτάρεις με το να διοργανώσεις το  τέλειο παιδικό πάρτι, το πάρτι της χρονιάς  θα πρέπει να ικανοποιήσεις εκτός από τα παιδιά και τους μεγαλύτερους καλεσμένους σου. Αυτό να το θυμάσαι ... για να ευχαριστήσεις τους καλεσμένους γονείς στο πάρτι σου, πρέπει πρώτα να δουν τα παιδιά τους ευχαριστημένα και ικανοποιημένα. Έτσι, η επιλογή ενός εντυπωσιακού φουσκωτού παιχνιδιού στο πάρτι σου, είναι μονόδρομος.

Τα κοστολόγια ενοικίασης ενός φουσκωτού παιχνιδιού κυμαίνονται περίπου από 80 έως 150 ευρώ, ανάλογα με το μέγεθος του παιχνιδιού, τις αποστάσεις αν η συμφωνία περιλαμβάνει τοποθέτηση αλλά  και πιθανό επιπλέον απαιτήσεις.

Ένα επιτυχημένο πάρτι πρέπει να είναι  σωστά οργανωμένο και αποτελείται από πολλά πράγματα που πρέπει να επιμεληθείτε. Δημιουργικές γεύσεις  στο μπουφέ και αρεστές σε όλες τις ηλικίες, είναι κάτι πολύ βασικό. Η διακόσμηση, επίσης, είναι ένα πολύ σημαντικό σημείο διότι ο στολισμός πρέπει να δείχνει το χαρακτηριστικό της ημέρας και να την κάνει να ξεχωρίζει από τις καθημερινές μέρες και από άλλους εορτασμούς. Έτσι αν είναι πάρτι γενεθλίων ή ονομαστικής γιορτής θα πρέπει να υπάρχουν τα αντίστοιχα μπαλόνια, πρωτότυπος στολισμός κατά προτίμηση θεματικός και κάθε χρονιά να υπάρχει νέο θέμα που θα το περιμένουν τα παιδιά για να το ακολουθήσουν. Μπαλόνια αριθμούς με την ηλικία των γενεθλίων, μπαλόνια με ήλιο και μπαλόνια κατασκευές στην είσοδο και σε επιλεγμένα σημεία αναφοράς. Τα πυροτεχνήματα, επίσης, παρουσιάζουν ένα ξεχωριστό θέαμα και εκτοξεύουν το επίπεδο και τα στάνταρ του πάρτι σας. Μπορείτε να καλέσετε τεχνικό από εξειδικευμένο κατάστημα πυροτεχνημάτων, όμως, μπορείτε και μονοί σας με νόμιμο και ακίνδυνο τρόπο να χρησιμοποιήσετε τα εναέρια πυροτεχνήματα και να εντυπωσιάσετε μικρούς και μεγάλους καλεσμένους. Τα εναέρια πυροτεχνήματα έχουν  πλέον πολύ χαμηλό κόστος και αν επιλέξετε να κάνετε τη αγορά σας από το Balloon fire μπορείτε να εκτοξεύσετε πυροτεχνήματα με επαγγελματικό αποτέλεσμα ακόμα με ποσά που κυμαίνονται από 10 έως 50 ευρώ.

Η Balloon fire μπορεί να καλύψει όλες τις απαιτήσεις σας όσον αφορά τα πυροτεχνήματα , το στολισμό με τα μπαλόνια αλλά  και την ενοικίαση φουσκωτού παιχνιδιού. Έτσι  εσείς διαλέξτε απλά το χώρο που θα γίνει η εκδήλωση και τα υπόλοιπα αφήστε τα στους ειδικούς.

Αγόρασέ τα τώρα !!!



twitter youtube pinterest instagram facebook