ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
ESHOP Συνθέσεις & Κατασκευές
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

Φουσκώστε μόνοι σας με ήλιο τα μπαλόνια σας, είναι απλό και εύκολο

Φουσκώστε μόνοι σας με ήλιο τα μπαλόνια σας, είναι απλό και εύκολο
Μπορείτε γρήγορα, εύκολα και με τη χαρά της δημιουργίας να φουσκώνετε με ήλιο τα μπαλόνια σας μόνοι σας. Χρησιμοποιήστε τις φιάλες με ήλιο στο σπίτι σας και δείτε το σαν παιχνίδι ,ή όπου αλλού δεν είναι εύκολη η πρόσβαση σε καταστήματα που φουσκώνουν μπαλόνια. Μπορείτε να φουσκώσετε μπαλόνια όλων των τύπων και κάθε μεγέθους.

Το χαμηλό κόστος πλέον στις φιάλες με ήλιον μίας χρήσης τις έχει κάνει πολύ δημοφιλείς. Έτσι πολύ εύκολα χωρίς καμία επικινδυνότητα μπορείτε να προετοιμάσετε τα μπαλόνια για το πάρτι σας , τη βάπτιση και το γάμο, αλλά και οποιαδήποτε ιδιαίτερη στιγμή μπορεί να χρειαστείτε μπαλόνια με ήλιον. Μπορείτε δηλαδή να γίνετε ο διακοσμητής του πάρτι σας, να αυτοσχεδιάσετε στη διακόσμηση, ο στολισμός να έχει την υπογραφή σας, καθώς και να ικανοποιηθείτε από τη χαρά της δημιουργίας. Πιστέψτε με !!  θα είναι εντελώς διαφορετικό ένα πάρτυ που τα μπαλόνια και η διακόσμηση θα είναι δια χειρός σας. 

Η χρήση της είναι τόσο απλή και ρυθμιζόμενη που μπορείτε να φουσκώνετε ανά χρονικά διαστήματα ακόμα και ένα μπαλόνι και μετά να αποθηκεύετε για την επόμενη φορά. Η φιάλες με το ήλιον δεν έχουν ημερομηνία λήξης κι έτσι μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε μέσα με μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Πολλά νεανικά πάρτι  Hen και bachelors προμηθεύονται τις φιάλες με το ήλιο και εκτός από το να φουσκώσουν τα μπαλόνια τους, παίζουν με το ήλιο αλλάζοντας τη φωνή τους με ξεκαρδιστικούς διαλόγους.

Σε κάποιες περιπτώσεις οι φιάλες με ήλιον μίας χρήσης είναι αναντικατάστατες και αποτελούν την τέλεια λύση όταν χρειαζόμαστε μπαλόνια με ήλιο. Αφορά τις εκδηλώσεις βαπτίσεων, πάρτι και γάμων που μπορεί να γίνουν σε απομακρυσμένα σημεία, νησιωτικά, ορεινά, πάνω σε γιοτ και σε κρουαζιερόπλοια. Μπορούμε να κερδίσουμε τις εντυπώσεις των καλεσμένων μας και να τους αφήσουμε όλους άφωνους με την παρουσία μπαλονιών κάποια ιδιαίτερη στιγμή και σε ιδιαίτερο μέρος που θα ήταν αδύνατο να βρεθούν μπαλόνια με ήλιο.

Οι φιάλες μιας χρήσης έχουν μικρό μέγεθος και ελάχιστο βάρος. Έτσι, μπορούν να μεταφερθούν και να αποθηκευτούν πολύ εύκολα. Αν τα μπαλόνια που θέλετε να φουσκώσετε με ήλιο είναι λάτεξ, θα ίπταται στον αέρα ανάλογα με το μέγεθός τους από 6 έως και 15 ώρες. Αν προσθέσουμε εσωτερικά τους το υγρό Hi Float, η διάρκεια ζωής τους εκτοξεύεται σε 2 έως και 5 ημέρες  Έτσι, φροντίστε να υπολογίσετε το χρόνο που θα φουσκώσετε για να τα έχετε σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Το ιδανικό είναι να φουσκωθούν τα μπαλόνια με το ήλιο τελευταία στιγμή και έτσι σίγουρα θα έχετε το μέγιστο αποτέλεσμα. Ιδανικά είναι 2 ώρες πριν την εκδήλωση .

Εάν τα μπαλόνια είναι τύπου foil, τα λεγόμενα αλουμινίου η διάρκεια ζωής τους και παραμονή τους στον αέρα είναι άνω των τριών ημερών. Όταν οι φιάλες ήλιο αδειάσουν τις μεταφέρουμε σε κάδο ανακύκλωσης ,ή τις στέλνουμε πίσω στην εταιρεία που την προμηθευτήκαμε. 

Αγόρασέ τες τώρα !!!



twitter youtube pinterest instagram facebook